ali_mama 11.12.06, 00:01 wybieramy si ejutro na kontrolne badania do czd...... mam okropnego stracha.... mielismy kilka razy hipoglikemie i co jeszcze - boje sie o wyniki watroby..... jak wróce dam znac co i jak..... pozdrawiam przedświatecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaha1 Re: poprosze o dobre fluidy 11.12.06, 08:24 pisz koniecznie co u was ja trzymam kciuki Odpowiedz Link
agnieszka752 Re: poprosze o dobre fluidy 11.12.06, 08:53 Trzymajcie się dziewczyny! Głowa do góry. Jak wrócicie odezwij się! Odpowiedz Link
agab51 Re: poprosze o dobre fluidy 11.12.06, 10:47 przesyłam cały ogrom pozytywnych myśli, i kciuki też trzymam. Odpowiedz Link
ali_mama Re: poprosze o dobre fluidy 20.12.06, 21:31 witajcie - jestesmy w domu ....... u nas wszystko w badaniach wyszło w porzadku....ale martwie sie bo na oddziale byl jakis dziwny poczatek infekcji i alicja jakas taka marudna..... mam nadzieje ze tylko wymyslam i swieta spedzimy spokojnie..... pozdrawiam Was seredcznie i zabieram sie za przygotowania do swiat bo straszne mam tyły..... Odpowiedz Link
kaha1 Re: poprosze o dobre fluidy 21.12.06, 08:49 cieszę się że badania wyszły dobrze :) ali mama uśmiechnij się! Odpowiedz Link