Dodaj do ulubionych

Pod Brzozami opinie?

IP: *.22.radom.pilicka.pl 25.02.08, 11:26
Widze ze ktoś juz pyta o sale na Potkanowskiej mam tam wesele w kwietniu no i
ciekawa jestem co o tym myślicie. prawdz musze zapłacic całosc i jest w tym
nie ugięty ale jak przebiega tam przyjęcie weselne i czy jest sie czego
obawiać ze strony właściciela?
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 23:45
      Wlaścicielowi faktycznie trzeba zaplacic za calość 2 tygodnoe przed
      weselem. Ja sama mialam ten problem. Ale poniewaz goscie rezygnuja
      do ostatniej chwili to zaplac mu 80% 2 tygodnie wczreśniej i umów
      się ze resztę zaplacisz za tydzien. Wtedy jesli ktos ci z gosci
      zrezygnuje to ty nie bedziesz stratna. Ja tak zrobilam. W ostatniej
      chwili zrezygnowalo mi 7 osob. A wlasciciel uczciwy. Po przyjeciu
      oddaje wszystko co zostaje. Jedzenie bardzo smaczne. Obsluga super.
    • Gość: Anulka Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.tkdami.net 11.03.08, 21:38
      Witam
      Ja miałam wesele w wakacje i pomimo moich obaw (co do sali i właściciela czytałam na forum). Wesele było ssssuuupppeerrr. Obsługa rewelacja,jedzenie boskie.Jednym słowem polecam.Porcje duże i smaczne i wszystko co zostaje - zwraca. U właściciela jest książka, gdzie sie wpisuje opinie i nr telefonu, żeby można skontaktować sie z kimś kto już miał tam wesele.Co do zapłaty 2 tygodnie przed terminem też mi się to nie podobalo , ale ok. Wszystko super ustalone.POLECAM
    • Gość: goska Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 14:08
      Miałam także wesele na tej sali (w kwietni) i szczerze polecam !!!
    • Gość: gosia Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.22.radom.pilicka.pl 14.03.08, 11:00
      A może powiedzcie mi jak z napojami,ciastem i owocami.Niby jest w cenie,ale
      interesuje mnie czy ilość jest wystarczajaca? Może trzeba coś dokupić.Nie wiem
      jak z napojami czy ma jakiś wyliczony limit,w końcu latem dużo tego idzie.
      • Gość: Ola Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.zax.pl 17.03.08, 16:55
        a słuchajcie, czy tu wszystko jest na weselu ok, to znaczy, chodzi mi o np. takie powitanie gości, czy jest szampan itd.
        Jeszcze pytanie, czy nie ma problemu z roznoszeniem posiłków, jaka jest ilość osób obsługujących(kelnerzy).Czy goście nie czekają długo na posiłki?
        pozdrawiam:)
      • Gość: aaa Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 20:52
        Napoje, slodycze, ciasta - wszystko jest w takiej ilości że na pewno
        nie zabraknie. Gdyby zabraklo wlaściciel sam doloży. Ja jestem
        bardzo zadowolona po weselu na tej sali.
        A co do balona - to nam pozwolil powiesić. Nie bylo z tym żadnego
        problemu.
        Szampan, alkohol każdy kupuje sam wedlug wlasnego uznania.
    • Gość: poinformowana Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 21:54
      ja też mam mieć tam wesele, ale to dopiero w przyszłym roku. obecnie jestem na
      etapie szukania zespołu, od wszystkich którzy tam grali wiem, że jest słaba
      akustyka. właściciel też podobno jest czujny podczas całego wesela, musi być
      pełna kultura, w razie gdy ktoś "za bardzo się bawi" właściciel ingeruje. jeżeli
      zaś chodzi o całą organizację wszystkiego jest pod dostatkiem, obsługa ok. więc
      mam nadzieję że będziemy mieli fajne wesela. Tego Wam życzę!!!!!!
    • Gość: malenka654 Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:21
      Właściciel nie zbyt przyjemny człowiek, nie pozwolił nawet, żadnego balona
      powiesić, bo co będzie jak on się przebije i spadnie na parkiet, a wtedy parkiet
      się zabrudzi i on będzie musiał ingerować. Dlatego też zrezygnowaliśmy z tej sali.
    • Gość: Anulka Re: Pod Brzozami opinie? IP: 82.139.42.* 08.04.08, 19:31
      Ja ponownie, nie mogę już czytać tego co piszą inni na tym forum(może się
      odechcieć wszystkiego, a stres murowany). Tak właściciel lubi postawić na swoim,
      ale ja powiedziałam, ze jest to moje wesele i będzie tak jak chce np: chciałam
      tort po pierwszym tańcu -właściciel lepiej o północy i tak było po mojemu.
      Wszystko można z nim ustalić tylko trzeba być stanowczym.Co do wtrącania - też
      czytałam o tym na forum -Jedno Wielkie Kłamstwo w moim przypadku.Kelnerzy
      obsługują sprawnie i niczego nie brakuje na stołach.Polecam z czystym sumieniem!!!
    • Gość: olbrzymek Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.31.radom.pilicka.pl 21.04.08, 14:33
      My tez zrezygnowalismy z tej sali bo wlasciciel wydałm nam sie nie
      wiarygodny. Czy dobrze zrobilismy to sie okaże bo wybralismy inna
      salę :)
    • Gość: Jacek i Agatka Re: Pod Brzozami opinie? IP: *.radom.vectranet.pl 02.03.09, 22:06
      Witam. czy ktoś miał tam już wesele w 2009? Czy właściciel nadal taki nie ugięty
      czy da się z nim już rozmawiać?
      • Gość: madzia Re: Pod Brzozami opinie? IP: 82.139.33.* 03.03.09, 19:01
        My mieliśmy wesele w listopadzie 2008. właściciel jak właściciel ma
        swoje humory ale moim zdaniem jest ok. za dużo nie gadał ale powiem
        jedno zna się na tym co robi, wie i podpowiada ile jedzenia, wódki i
        napoi trzeba szykować na każde wesele. My jesteśmy bardzo zadowoleni
        a to najważniejsze w takim dniu. Z czystym sumieniem polecamy tel
        lokal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka