lilka.k 07.03.08, 13:52 Mięso dajemy już od dawna, a ryba? wie ktoś? nigdzie nie znalazłam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 14:40 bobo vita robi po 9 mcu, jakby co to jest w sklepie w kamiencu :-) Odpowiedz Link
anula_82 Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 15:10 można teraz spróbować w 8 m-cu. niedawno czytałam ze schemat pod wgzlędem ryby tez sie zmienił. Ja podam po niedzieli. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 15:15 Oo, a u nas nie ma w jelczu, nie widziałam z rybą słoików. Chciałam im dać takiego fileta ugotowanego w parowarze, akurat dziś zrobiłam, ale jeszcze poczekam, bo mają 7,5 miesiąca. Odpowiedz Link
anula_82 Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 15:25 lilka mozesz dac po troszeczku i na próbę, a jesli chłopcy nie alergicy powinno byc wszystko w porządku. Mój nieco młodszy o kilka dni ale spróbuję, ja juz dawałam takie rzeczy co inne mamy czekają ...ohohoho Odpowiedz Link
lilka.k Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 15:30 Dziś robiłam dla nas, więc posoliłam, ale może w takim razie za kilka dni spróbuję dla nich zrobić i dać trochę...moi nie są alergikami, jeszcze na nic uczulenia nie mieli. Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 15:26 A my już jadłyśmy, zmieloną z ziemniaczkami i nic nam nie było, ale na razie tylko raz. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 16:06 na obiad mialam smazona rybe i dalam troszke ze srodka. mysle ze nic nie bedzie. a tak normalnie to jak ja przyrzadzac? Odpowiedz Link
lilka.k Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 16:07 Ja robię w parowarze. Przy dzieciakach parowar okazał się strzałem w dziesiątkę. Codziennie używam. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 16:19 niestety nie mam parowaru,moze macie jakies pomysly co zrobic z ta ryba Odpowiedz Link
burdziaa Edzia! 07.03.08, 16:26 mozesz upiec w folii w piekarniku albo na parze z zwykłym garnku, wrzuc na sitko od frytek i przykryj , tez się uda. Odpowiedz Link
zorkaa Re: Edzia! 07.03.08, 17:36 można też poddusić z marchewką. ja tak robię dla nas, dla małego tak samo tylko bez soli i innych paprochów:) Odpowiedz Link
musia79 Re: Od kiedy można dawać rybę? 07.03.08, 19:06 www.osesek.pl/smaczne-strony/mam-ochote-na-rybke.html ja już podaję, na parze, pieczoną w folii z warzywami, Młody uwielbia :) Odpowiedz Link