beata_karpiuk Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc 04.09.03, 11:09 Oczywiście że złe. Zobacz wątki o nich z 03.09. Ja mam jak najgorsze zdanie i gorąco NIE polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.marketingserwis.pl 04.09.03, 17:24 Złe wieści? To bardzo łagodnie powiedziane! Ponosisz duże ryzyko wiążąc się z JWC. U nich w biurze pracuje więcej prawników niż handlowców! Poza tym obsługują jak w socjalizmie tzn. robią łaskę, że gadają z Tobą kiedy już wpłacisz pieniądze. Jeśli nie jesteś kamikadze to uciekaj od JWC. Pozdrawiam,MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.crowley.pl 05.09.03, 08:44 Sądząc z IP mm pracuje w firmie świadczącej usługi marketingowe. Więc aby wywiązać się z jakiegoś kontraktu pisze bzdury w ramach czarnego PR. Handlowców w JWC jest ok. 60 a prawników kilku. Byłem więc wiem. Trochę wiecej finezji i profesjonalizmu drogi mm. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slowikus Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.dmpbk.com.pl 15.09.03, 11:04 Właśnie się z nimi związałem i gorąco nie polecam fakt obsługa z II połowy realnego socjalizmu, panie obrażone są na wszystkich, pozatym trzeba uważać co się podpisuje mnie wykołowali narazie na 2 tyś dodatkowej kasy za niezapłacenie w terminie (spóźnienie około miesiąca- z ich winy bo pani od kredytów nie poinformowała mnie o wszystkich aspektach książeczek mieszkaniowych - co trochę trwało). Pozatym miałem dobrego handlowca co nawet dzisiaj do mnie dzwoni i pyta się czy wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.marketingserwis.pl 15.09.03, 13:26 spostrzegawczy jesteś, gratuluję. Nie pochwalam natomiast Twojego entuzjazmu dla JWC. Mam jak najgorsze i bardzo kosztowne dla mnie doświadczenia z tą firmą, dlatego powinienes przeprosić mnie za swój post. M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karzel Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.pkp.wroc.pl / 10.2.18.* 15.09.03, 14:01 Trochę więcej finezji drogi JB. Sądząc po Twoim IP nie tylko byłeś, ale WCIĄŻ JESTEŚ w JWC. Crowley niestety większości nie kojarzy się z JWC, dlatego możecie sobie dzielnie pisać o niezwykłym profesjonalizmie JWC. Jakoś dziwnie to się składa, że ludzie z adresu *.crowley.pl piszą o JWC pozytywnie. I dziwne, że są oni jedyni. Na potwierdzenie polecam forum www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=106&w=1476244&a=1476244&v=2&strona=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarki Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.acn.waw.pl 15.09.03, 15:06 ............i co łyso ci baranie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gs Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 22:41 jestem ich klientką od 1999r. mieszkam na tarchominie ale kupiłam u nich teraz drugie mieszkanie na mokotowie i zastanawiam się dlaczego tak wiele złych opinii. ja i moi sąsiedzi są zadowoleni, polecilam kilku znajomym tylko jeden miał uwagi. poślizgi w terminie oddania inwestycji. Handlowcy profesjonalni, rzeczywiście dział obsługi klienta mógłby się troszkę podciągnąc, zwiedziłam wiele firm i bywało jeszcze gorzej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: 62.233.141.* 16.09.03, 14:37 Kupiłem mieszkanie w Sadach Rembertowskich i póki co nie mam na co narzekać. Mam nadzieję, że po odebraniu też nie będzie specjalnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amika Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.alcatel.pl 16.09.03, 15:14 Jeśli sprzedadzą ci aktem notarialnym to możesz kupić bo nie ryzykujesz lecz nie polecam umową przedwstępną. Trafnego wyboru, Odpowiedz Link Zgłoś
robrojek Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc 24.09.03, 21:22 jakość słaba i banki nie chcą dawać kredytów jak slyszą o JWC Odpowiedz Link Zgłoś