Dodaj do ulubionych

Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieści, a

IP: 195.94.206.* 04.09.03, 10:30
Obserwuj wątek
    • beata_karpiuk Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc 04.09.03, 11:09
      Oczywiście że złe. Zobacz wątki o nich z 03.09. Ja mam jak najgorsze zdanie i
      gorąco NIE polecam.
    • Gość: mm Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.marketingserwis.pl 04.09.03, 17:24
      Złe wieści? To bardzo łagodnie powiedziane!
      Ponosisz duże ryzyko wiążąc się z JWC. U nich w biurze pracuje więcej prawników
      niż handlowców! Poza tym obsługują jak w socjalizmie tzn. robią łaskę, że
      gadają z Tobą kiedy już wpłacisz pieniądze.
      Jeśli nie jesteś kamikadze to uciekaj od JWC.

Pozdrawiam,MM
      • Gość: JB Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.crowley.pl 05.09.03, 08:44
        Sądząc z IP mm pracuje w firmie świadczącej usługi marketingowe. Więc aby
        wywiązać się z jakiegoś kontraktu pisze bzdury w ramach czarnego PR.
        Handlowców w JWC jest ok. 60 a prawników kilku. Byłem więc wiem. Trochę wiecej
        finezji i profesjonalizmu drogi mm. Pzdr.
        • Gość: Slowikus Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.dmpbk.com.pl 15.09.03, 11:04
          Właśnie się z nimi związałem i gorąco nie polecam fakt obsługa z II połowy
          realnego socjalizmu, panie obrażone są na wszystkich, pozatym trzeba uważać co
          się podpisuje mnie wykołowali narazie na 2 tyś dodatkowej kasy za
          niezapłacenie w terminie (spóźnienie około miesiąca- z ich winy bo pani od
          kredytów nie poinformowała mnie o wszystkich aspektach książeczek
          mieszkaniowych - co trochę trwało). Pozatym miałem dobrego handlowca co nawet
          dzisiaj do mnie dzwoni i pyta się czy wszystko ok.
        • Gość: mm Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.marketingserwis.pl 15.09.03, 13:26
          spostrzegawczy jesteś, gratuluję. Nie pochwalam natomiast Twojego entuzjazmu
          dla JWC. Mam jak najgorsze i bardzo kosztowne dla mnie doświadczenia z tą
          firmą, dlatego powinienes przeprosić mnie za swój post.
          M.M.
          • Gość: karzel Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.pkp.wroc.pl / 10.2.18.* 15.09.03, 14:01
            Trochę więcej finezji drogi JB.
            Sądząc po Twoim IP nie tylko byłeś, ale WCIĄŻ JESTEŚ w JWC. Crowley niestety
            większości nie kojarzy się z JWC, dlatego możecie sobie dzielnie pisać o
            niezwykłym profesjonalizmie JWC.
            Jakoś dziwnie to się składa, że ludzie z adresu *.crowley.pl piszą o JWC
            pozytywnie. I dziwne, że są oni jedyni.

Na potwierdzenie polecam forum
            www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=106&w=1476244&a=1476244&v=2&strona=1
            • Gość: szarki Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.acn.waw.pl 15.09.03, 15:06
              ............i co łyso ci baranie????
    • Gość: gs Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 22:41
      jestem ich klientką od 1999r. mieszkam na tarchominie ale kupiłam u nich teraz
      drugie mieszkanie na mokotowie i zastanawiam się dlaczego tak wiele złych
      opinii. ja i moi sąsiedzi są zadowoleni, polecilam kilku znajomym tylko jeden
      miał uwagi. poślizgi w terminie oddania inwestycji. Handlowcy profesjonalni,
      rzeczywiście dział obsługi klienta mógłby się troszkę podciągnąc, zwiedziłam
      wiele firm i bywało jeszcze gorzej. pozdrawiam.
    • Gość: Tomek Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: 62.233.141.* 16.09.03, 14:37
      Kupiłem mieszkanie w Sadach Rembertowskich i póki co nie mam na co narzekać.
      Mam nadzieję, że po odebraniu też nie będzie specjalnych niespodzianek.
    • Gość: amika Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc IP: *.alcatel.pl 16.09.03, 15:14
      Jeśli sprzedadzą ci aktem notarialnym to możesz kupić bo nie ryzykujesz lecz
      nie polecam umową przedwstępną.
      Trafnego wyboru,
    • robrojek Re: Prosze o opinię o JWC. Krążą o nich złe wieśc 24.09.03, 21:22
      jakość słaba i banki nie chcą dawać kredytów jak slyszą o JWC
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka