igal4 02.06.08, 22:20 Fanom radia Wawa wystarczy niewielka antena zewnętrzna ustawiona w kierunku Łodzi. Odbiór jest możliwy na częstotliwości 90,1 MHz. Wiem, bo sam słucham. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plocczanic Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:43 To jest po prostu chamstwo...sam mam 25 lat i o wiele bardziej wole sluchac radia WAWA niz ESKA Rock, ktorej sluchalem czasem w Lodzi....lipa...mam nadzieje ze jakis bojkot albo jakis lokalny protest cos zmieni...ktos ma pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachcęwawę Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.plock.mm.pl 02.06.08, 23:09 kolejny komercyjny gniot.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glac Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.131.c88.petrotel.pl 03.06.08, 06:30 No i jaki radiowy monopolik nam sie zrobi na rynku plockim. to bedzie eska windowala ceny za reklamy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 23:15 !!!!!!!!!!!!POMYSŁ BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!! CZY KTOŚ W OGÓLE PYTAŁ SŁUCHACZY O ZDANIE NA TEN TEMAT,....... GŁUPIE PYTANIE A PO CO KOGOŚ PYTAĆ.....JAK MOŻNA DECYZJE PODJĄĆ ZA WSZYSTKICH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GalAnonim Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 07:52 Eska, Eska Rock czy Wawa to ten sam właściciel, sieć Time. Reklamy lokalne i tak tylko będą w Esce 95,2. Eska Rock to radio ponadregionalne jak radio Wawa. Prośba do kablówki, aby spróbowała odebrać sygnał z Łodzi jak napisał igal4 i wpuściła go w kabel. Zawsze to dla jakiejś części mieszkańców jakieś ułatwienie. Protesty tu nic nie dadzą, zmiany zostały wdrożone zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarche Pożegnanie z Radiem Wawa IP: 193.59.95.* 03.06.08, 08:38 "Chcemy, by Eska Rock nadała rockowy ton w całej Polsce, by stała się radiem trendsetterskim, aktywnie uczestniczącym we wszystkich istotnych muzycznych wydarzeniach w kraju, by dostarczała słuchaczom najlepszą muzykę rockową - mówi Agnieszka Odachowska, PR menedżer Grupy Radiowej Time." Arogancja i bełkot. Przed kwadransem wydarzeniem "omawianym" przez kilka minut była wielkość dłoni redaktor X. Prawdziwie trendsetterski radiowęzeł z wysublimowanym gustem redaktora Powiatowego. Może by dało radę ściągnąć do Płocka sygnał Radia Złote Przeboje? Tam przynajmniej redaktor Niedźwiecki odpowiada za klasę... Pozdrawiam - Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fros Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.089.c94.petrotel.pl 03.06.08, 10:18 Właśnie, mogłoby nadawać w eterze, bo narazie jest tylko przez internet, a tak w samochodzie nie posłucham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf fm Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:47 CHAMSTWO !!!!!! DLA KOGO TA ESKA ROCK ???????? WAWA TO BYŁA PODSTAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:53 Zgadzam się z przedmówcami!!! Słuchałam radia WAWA przez 8 godzin w pracy, potem w aucie i w domu! Jestem zła, że najpierw przyzwyczajono nas do dobrego, a potem bez pardonu nam to odebrano! Oddajcie nam radio WAWA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 19:57 Moim zdaniem właściciel WAWY i ESKI nie szanuje swoich słuchaczy!!! Ma nas głęboko w..... Zabiera nam radio WAWA, które polubiliśmy i z którym wiele ludzi się utożsamiało, a serwuje nam kicz, bo grubą kasę musi płacić dwóm panom "redaktorom"... aż strach otworzyć konserwę żeby z niej nie wyskoczył wojewódzki czy figurski. A inteligencja oraz urok osobisty Moniki Tarki i Roberta Kilena oraz pozostałych redaktorów i dziennikarzy WAWY tylko dla wybrańców... brrr BEZNADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
mattt_1616 Re: Pożegnanie z Radiem Wawa 03.06.08, 20:19 Kochani WAWA Łódź działa doskonale! Nie ma co grymasic teraz mamy o stacje wiecej. Eska Rock puszcza Happysad'a wiec nic do niej nie mam xD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 21:12 Szkoda wawy no ale naszczeście jest program trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmen Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.c152.petrotel.pl 03.06.08, 21:56 Oddać nam WaWę!!!!!!! Poranny program Radia Eska rock to gniot jakich mało !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.112.c67.petrotel.pl 04.06.08, 16:28 Radio Wawa to jedyne radio dla polaków, a reszta istne brzęczydła, których mało kto słucha. Radio Eska rock to badziew i szybko upadnie, ci co to zmienili nie mają pojęci co to jest radio i niech zajmą się czymś niż wymyślać takie głupoty. Radio eska rock - na pohybel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsl Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.chello.pl 04.06.08, 17:58 czytam te wszystkie głosy za radiem wawa i szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi. radio wawa to grająca szafa, która różni się od innych podobnych tym, że gra wyłącznie polską muzykę. czym się to różni od włączenia itunes, winampa czy innego grajka i słuchania kolejnych piosenek. bo jak słyszę tu o inteligencji małżeństwa tarka-kilen, to nie wiem czy to prowokacja czy tylko oznaka braku własnej inteligencji. czym oni różnią się od innych, "zawsze radosnych" prowadzących? drogi "słuchaczu"! jestem polakiem (a tak swoją drogą dlaczego piszesz nazwy radiostacji z dużej litery a słowo polak z małej?- nie jest ci wstyd??? ;) i unikam radia wawa. rozumiem więc, że jestem "mało kto". ale mi to nie przeszkadza ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:47 jestem przeciwko temu radiu...nie każdy życzy sobie słuchania takiej muzyki...jeśli chcieliby zrobić takie coś to mogliby to zrobić na innej częstotliwości a nie akurat zmieniać z Wawy... bezsensu decyzja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Pożegnanie z Radiem Wawa IP: 80.48.4.* 04.06.08, 20:18 przyłączam się do tego forumowego protestu!!!! jak najbardziej jestem za powrotem radia "WAWA". to była jedyna stacja dostępna w Płocku, nadająca trochę inny rodzaj muzyki i rozrywki. W brew pozorom, to pokolenie 30-40 latków jest największą liczebnie grupą słuchaczy radia! to oni wychowani na radiowej trójce, byli wiernymi odbiorcani nadawanych w WAWIE audycji. obecni nastolatkowie więcej oglądają wideoklipów na mp4- kach i niż słuchają radia. przykre jest to że w większych miastach (Warszawa, Łódz) wiedzą, że warto prócz komercyjnej, modnej muzyki, nadawać jeszcze wykonawców z ambitnych i bardzo twórczych lat: drugiej połowy poprzedniego wieku. na koniec z żalem zawołam: WAWO-WRÓĆ DO PŁOCKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarred Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 11:06 A dla mnie to świetna decyzja. Sporo jeżdżę samochodem i przynajmniej mam teraz w Płocku radio, którego mogę posłuchać. Lubię muzykę rockową i cieższą i stacji o tym profilu bardzo w eterze brakowało. A Wawa ? Co włączałem Wawe to słyszałem Lady Pank, Bajm lub Beatkę solo, Perfect, Markowsą i Budkę Suflera. I tak bez przerwy te same piosenki. Wychodzi na to, że nie przyłączę sie do protestu a wręcz przeciwnie...zdecydowanie popieram Eskę Rock w Płocku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krauli Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.obr.pl 05.06.08, 11:22 zgadzam sie w zupełnośći. Pamietam jeszcze jakies 2-3 lata temu przez całe wakacje leciało - `dzień dobry , kocham Cie , juz posmarowałem tobą chleb...` - no sie flaki przewracały. A teraz sobie moge Seethera posłuchać i Metalliki...Było jeszcze fajne radio rock mazowsze czy coś ,..ale tez likwidacja je dopadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:17 Nie jestem przeciwko Radia ESKA ROCK, a za radiem WAWA!!! Przecież stacje mogą nadawać równolegle na dwóch częstotliwościach! ODDAJCIE RADIO WAWA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:51 Oddajcie radio wawa!!!!!!!!!!!!! Wstawiacie jakiś badziew zamiast fajnej ciewakawej stacji Coto wogóle jest ta eska rock 2 Panów z kosmosu i nic pozatym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Pożegnanie z Radiem Wawa IP: 83.1.103.* 09.06.08, 15:23 To jest cos starsznegoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak bardzo lubie radio wawa i ktos musiał to zmienic na beznadziejna "Eska Rock" masakra!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Pożegnanie z Radiem Wawa IP: 83.1.103.* 09.06.08, 15:24 Mozecie załaczyc nowa stacje ale nie na naszym radiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcemy je spowrotem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara :( Pożegnanie z Radiem Wawa IP: 83.1.103.* 10.06.08, 13:46 Ku****** Ja Chce Wawe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie beznadziejna Eska Rock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(;(;(;(;(:(: (:(:(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Pożegnanie z Radiem Wawa IP: 83.1.103.* 10.06.08, 13:54 JA CHCE WAWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODDAJCIE NAM JĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! TO ESKA ROCK JEST BEZNADZIEJNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W POLSCE POWINNISMY MIEC RADIO Z NASZYMI POLSKIMI PIOSENKAMI!!! A NIE JAKIES ROCKOWE BADZIEWIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scarred Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:21 Po pierwsze - nie drzyj się :) Po drugie - nalej sobie szklankę mleka, wypij i spróbuj się uspokoić Po trzecie - weź do ręki słownik ortograficzny i zacznij go studiować. Przyda się w życiu na pewno bardziej niż słuchanie radia Wawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old mot Re: Pożegnanie z Radiem Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 19:02 radio Wa-wa nadawało nie tą muzyke zapewne Odpowiedz Link Zgłoś