Dodaj do ulubionych

forum depresja.

12.10.08, 23:56
z wątku na Forum Depresja zniknęły moje posty. jak sądzę, dochowałam
procedury i spytałam 'opiekuna' Snajpera czemu . na priva.
odpowiedział, że nie widzi moich postów. napisałam raz jeszcze chcąc
uniknąć rozmów tutaj - tłumaczyłam też,że mam trudności w kontakcie
na priv bo nie działa moja poczta GW. w związku z tym pytam : czemu
usunięto moje posty z wątku na fd
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=85828421&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: forum depresja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 00:30
      aidka napisała:

> z wątku na Forum Depresja zniknęły moje posty. jak sądzę, dochowałam
      > procedury i spytałam 'opiekuna' Snajpera czemu . na priva.
      > odpowiedział, że nie widzi moich postów.

ja tam widze szesc twoich postow:)
      natomiast odpowiedz snajpera rozumialbym, ze nie widzi w watku zadnych innych
      niz te szesc (i jesli ich tam nie bylo, to nie zobaczy ich ani on, ani
      administracja, bo technicznie niemozliwe jest takie usuniecie postu z watku,
      zeby nie bylo po nim sladu dla administracji)

jezeli wiec jestes pewna, ze pisalas tam jeszcze wiecej, to zostaje zaczekac na
      pojawienie sie administracji i zajecie stanowiska
      • aidka Re: forum depresja. 13.10.08, 00:42
        nie ma tam nic, co pisałam wieczorem. pytałam na priv czemu. nie
        dostałam odpowiedzi.
    • snajper55 Re: forum depresja. 13.10.08, 02:46
      aidka napisała:

> z wątku na Forum Depresja zniknęły moje posty. jak sądzę, dochowałam
      > procedury i spytałam 'opiekuna' Snajpera czemu . na priva.
      > odpowiedział, że nie widzi moich postów. napisałam raz jeszcze chcąc
      > uniknąć rozmów tutaj - tłumaczyłam też,że mam trudności w kontakcie
      > na priv bo nie działa moja poczta GW. w związku z tym pytam : czemu
      > usunięto moje posty z wątku na fd

Jeśli pyta się mnie danuta.kroll dlaczego usunąłem jej posty z podlinkowanego
      wątku, a postów danuty.kroll w wątku nie ma, to jaką odpowiedź danuta.kroll może
      dostać ?

Gdy napisałaś jeszcze raz, sugerując jedynie, iż jesteś Aidką, dostałaś kolejny
      list z odpowiedziami na wszystkie swoje pytania i wątpliwości.

S.
      • aidka Re: forum depresja. 13.10.08, 15:19
        masz rację. co do adresu. jakby co, to Jura Ci potwierdzi.
        już wiesz, że poczta GW mi nie działa /vide - mój post na Forum o
        Poczcie/
        co do wycięcia postów - nie masz racji. ale to tylko moje zdanie.
        a, jak wiadomo, ważne jest tylko zdanie bertrady.
        ona wie lepiej.
        • marouder.eu A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 00:06
          Zarowno Jure jak i Snajpera do tej pory znalem jako malo
          depresyjnych, kurcze:/
          • snajper55 Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 11:49
            marouder.eu napisał:

> Zarowno Jure jak i Snajpera do tej pory znalem jako malo
            > depresyjnych, kurcze:/

A teraz mogę powiedzieć, że mam Depresję. ;)

Zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99

S.
            • siwa Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 12:07
              Ja proszę.
              Tylko tam Marudera brakuje ;)
              • jureek Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 12:20
                siwa napisała:

> Ja proszę.
                > Tylko tam Marudera brakuje ;)

Co to Siwa, nie życzysz Maruderowi trochę przyjemności?
                Przecież on tak ze Snajperem do spółki lubi sobie podrzeć łacha kosztem różnych
                takich dziwaków jak wegetarianie na przykład. Na Forum Depresja dopiero będzie
                miał pole do popisu.
                Jura

• james_bond007 Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 18:54
                  Co oznacza wyrażenie "podrzeć łacha"?
                  • of.woman.born [...] 21.10.08, 19:04
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • jureek Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 23:08
                    james_bond007 napisał:

> Co oznacza wyrażenie "podrzeć łacha"?

Odpowiedziała Ci na to pytanie of.women.born, ale widocznie administracja
                    uznała, że na merytoryczną odpowiedź nie zasłużyłeś i ją wycięła.
                    Taki to ciężki los lizusa.
                    Ju
                    • of.woman.born Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 23:17
                      jureek napisał:

> james_bond007 napisał:
                      >
                      > > Co oznacza wyrażenie "podrzeć łacha"?
                      >
                      > Odpowiedziała Ci na to pytanie of.women.born, ale widocznie administracja
                      > uznała, że na merytoryczną odpowiedź nie zasłużyłeś i ją wycięła.
                      > Taki to ciężki los lizusa.
                      > Ju

Dyskretnie skopiowałam samą siebie, ale nie bede wklejać. Dałabym powód siwej,
                      zeby znowu mnie wycięła.
              • aurelia_aurita Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 20:33
                > Ja proszę.

a właśnie że brakuje. może forum depresja wróciłoby do jakiejś sensownej formy
                • aurelia_aurita Re: A gdzie jest te forum depresja? 22.10.08, 23:54
                  aurelia_aurita napisała:

> > Ja proszę.
                  > > Tylko tam Marudera brakuje ;)
                  >
                  > a właśnie że brakuje. może forum depresja wróciłoby do jakiejś sensownej formy

proszę o skasowanie powyższego posta, bo pod nim była dyskusja, którą wycięto, a
                  w której rozważałam możliwość zmiany pochopnie wypowiedzianej opinii.
              • lucyna_n Re: A gdzie jest te forum depresja? 22.10.08, 15:54
                to znaczy że co? że snajper na depresję jakichś trollowatych serdecznie zaprasza??
                weź się za tego swojego padawana bo to szkolenie chociaż przymnaża cisławy na
                razie nie przynosi chluby, .
              • marouder.eu No co?! 23.10.08, 16:32
                Ja wlasnie ostatnio jakbym mial depresje i chce sie stowarzyszyc!
                • dolor Re: No co?! 24.10.08, 13:20
                  A zastanawiałem się właśnie, dlaczego na ważnym ponoć forum znika taki wątek:
                  ".
                  maijkell 23.10.08, 20:12 Odpowiedz
                  .
                  • siwa Re: No co?! 24.10.08, 13:26
                    Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu!

A już na pewno nie w postaci wklejek.
                    • dolor Re: No co?! 24.10.08, 13:54
                      siwa napisała:

> Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu !
                      > A już na pewno nie w postaci wklejek.
                      >
                      Nigdy bym w ten sposób nie zgłaszał wątku do wycięcia, nie tego dotyczył mój
                      post. Owszem, reakcja i przeniesienie na oślą błyskawiczne, ale to wciąż nie
                      jeden wątek, tylko moderacja jest problemem. Może warto jednak umieścić tam
                      kogoś innego?
                      • marouder.eu Ladnie to tak dolor? 24.10.08, 16:09
                        Kablujesz na swiezo dotknietego depresja, przypominam ci! Czy terapeuta wie o
                        twoich nagannych praktykach?
                    • jureek Re: No co?! 24.10.08, 17:18
                      siwa napisała:

> Uwaga: posty, wątki do wycięcia itp. prosimy zgłaszać na forum@agora.pl. Nie tu
                      > !
                      >
                      > A już na pewno nie w postaci wklejek.

A dlaczego nie? Chcesz chronić trolla? Zeby ludzie nie zobaczyli, do czego jest
                      zdolny?
                      Jura
                      • marouder.eu To ty Jura wierzysz w dotknietych depresja.. 24.10.08, 17:39
                        ..pisujacych na forum depresja?
                        Odpowiedz szczerze?

PS. A na forum mezczyzna pisuja w wiekszosci mezczyzni?
                        • jureek Re: To ty Jura wierzysz w dotknietych depresja.. 24.10.08, 18:20
                          marouder.eu napisał:

> ..pisujacych na forum depresja?
                          > Odpowiedz szczerze?

Nie potrzebuję wierzyć. Ja wiem.

> PS. A na forum mezczyzna pisuja w wiekszosci mezczyzni?

Nie wiem.
                          Jura
                    • dolor To też nie jest zgłoszenie postu do wycięcia, 26.10.08, 14:47
                      tylko taka refleksja, jeśli aes nie potrafi rozpoznać ewidentnego trolla, tylko
                      przenosi jego wątek na inne forum (gdzie już nikt takich problemów nie ma) i
                      jeszcze informuje tegoż trolla w przyszpilonym wątku o przeniesieniu, to jak u
                      licha ma on dobrze rozpoznawać posty związane z depresją?
                      I dlatego tyle ważnych wątków znika, a te naprawdę trollowe sami mamy zgłaszać...

Może ktoś moderujący Forum Zdrowie nadawałby się lepiej?

A mowa o tym:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=86240188&a=86398014
              • hiperrealizm Re: A gdzie jest te forum depresja? 24.10.08, 22:04
                siwa napisała:

> Ja proszę.
                ===================================
                siwa sięgnęłaś dna.
                Czy ty sobie zdajesz sprawę, jak żałosną istotą jesteś?
                Dobrze wiesz do czego zdolny jest duet panów s. i m.
                A ty się jeszcze potrafisz przy okazji uśmiechać...
                Po prostu WSTYD przynosisz swojemu pracodawcy!
            • aurelia_aurita Re: A gdzie jest te forum depresja? 21.10.08, 20:35
              snajper55 napisał:

> A teraz mogę powiedzieć, że mam Depresję. ;)

owszem. masz to forum w swoim posiadaniu. tylko biedaczku chyba nie za bardzo
              wiesz, co tam robisz. przyklejasz wątki spamerskie, wycinasz wątki
              merytoryczne... żenada.
            • lucyna_n Re: A gdzie jest te forum depresja? 23.10.08, 09:51
              > A teraz mogę powiedzieć, że mam Depresję. ;)

i to jest wypowiedź osoby moderującej forum depresja, jakże pięknie świadczy ona
              o znajomości tematu i poczuciu taktu
    • of.woman.born ja rozumiem siwa 21.10.08, 21:18
      dlaczego ci wstyd za swoich chromych klakierów i dlaczego wycinasz wszystko co
      może źle wpłynąć na ich późniejsze klakierowanie. Ja tam nie muszę oficjalnie
      krytykować. Musieliby być badziej subtelni w swoim podlizywaniu żebym poczuła
      się urażona tym, że wycięłaś to co myśle na temat ich działalności. Dziękuję, że
      nie wycięłaś ich samych. Sami wystawiają sonie świadectwo.
      • jureek Re: ja rozumiem siwa 21.10.08, 23:04
        of.woman.born napisała:

> dlaczego ci wstyd za swoich chromych klakierów i dlaczego wycinasz wszystko co
        > może źle wpłynąć na ich późniejsze klakierowanie. Ja tam nie muszę oficjalnie
        > krytykować. Musieliby być badziej subtelni w swoim podlizywaniu żebym poczuła
        > się urażona tym, że wycięłaś to co myśle na temat ich działalności. Dziękuję, ż
        > e
        > nie wycięłaś ich samych. Sami wystawiają sonie świadectwo.

Przecież wycięto Twoją jak najbardziej merytoryczną odpowiedź na pytanie tego
        klakiera. Tu chyba dyżurnego pogięło, albo ktoś urządza demonstrację swojej
        nieograniczonej władzy.
        Jura
        • of.woman.born Re: ja rozumiem siwa 21.10.08, 23:18
          jureek napisał:
          ktoś urządza demonstrację swojej
          > nieograniczonej władzy.
          >
          Po raz pierwszy?

The Truth the Dead Know
          • jureek Re: ja rozumiem siwa 21.10.08, 23:23
            of.woman.born napisała:

> jureek napisał:
            > ktoś urządza demonstrację swojej
            > > nieograniczonej władzy.
            > >
            > Po raz pierwszy?

Nie, to nie jest po raz pierwszy. Powinienem sie przyzwyczaic do takich
            zagrywek, ale jakos nie potrafie i ciagle naiwnie daje sie nabierac na bajeczki,
            ze adminom, aesom i klakierom wcale nie o wladze chodzi, tylko o dobro tego forum.
            Od czasu, do czasu takimi akcjami, jak dzisiejsze wyciecie bez zadnego powodu
            Twojego postu, sprowadzany jestem na ziemie.
            Pozdrawiam
            Jura
            >
            > The Truth the Dead Know
            • of.woman.born Re: ja rozumiem siwa 21.10.08, 23:29
              jureek napisał:

> of.woman.born napisała:
              >
              > > jureek napisał:
              > > ktoś urządza demonstrację swojej
              > > > nieograniczonej władzy.
              > > >
              > > Po raz pierwszy?
              >
              > Nie, to nie jest po raz pierwszy. Powinienem sie przyzwyczaic do takich
              > zagrywek, ale jakos nie potrafie i ciagle naiwnie daje sie nabierac na bajeczki
              > ,
              > ze adminom, aesom i klakierom wcale nie o wladze chodzi, tylko o dobro tego for
              > um.
              > Od czasu, do czasu takimi akcjami, jak dzisiejsze wyciecie bez zadnego powodu
              > Twojego postu, sprowadzany jestem na ziemie.
              > Pozdrawiam
              > Jura
              > >
              To na dobranoc powiem ci w sekrecie, że administracja próbowała osttanio puscić
              do mnie oko i odblokować moje podtawowe konto (zablokowane rok temu). Okazało
              się, że pomimo tego, że znalazłam się na liście dobrze wróżących na przyszłośc
              konto nie zostanie mi odblokowane bo mam problemy z wyrażeniem skruchy.

okazało się, że ta cała szopka była skrojona na miarę wracającego do łask
              klakiera:-)

ps. nigdy nim nie byłam dlatego tak bardzo zdziwiła mnie ta propozycja.
              • siwa Re: ja rozumiem siwa 22.10.08, 08:59
                Giwi Cię po prostu przeszacowała. Szkoda.
                • jureek Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 13:02
                  siwa napisała:

> Giwi Cię po prostu przeszacowała. Szkoda.

Czy naprawdę Ty napisałaś, to co wyżej widzę?
                  Jura
                  • lucyna_n Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 15:30
                    heh
                    jak baby z magla normalnie
                    • of.woman.born Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:08
                      lucyna_n napisała:

> heh
                      > jak baby z magla normalnie
                      >

że niby ja baba z magla? Mi tam rybka, ale niepotrzebnie obraziłaś pana jurka.
                      • lucyna_n Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:16
                        siwa z giwi
                        gdzie Jurek z magla, weź
                        • of.woman.born Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:19
                          lucyna_n napisała:

> siwa z giwi
                          > gdzie Jurek z magla, weź

Przepraszam. Gdy wchodzę na moderację od razu zapala mi się czerwone światło i
                          czekam kiedy przyjmę cios na szczękę. Zamykam oczy i walę na oślep.
                          • lucyna_n Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:20
                            tak? a ja nie.
                            • of.woman.born Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:21
                              lucyna_n napisała:

> tak? a ja nie.

Masz mniejsze doświadczenie. Ja tu byłam zwyzywana od trolli i innych insetków
                              setki razy. oczywiście nie zmienia to faktu że siwa zawsze ma rację.
                              • lucyna_n Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:28

może masz rację dostalam nawet kiedyś takie pouczenie , "Proszę, żebyś
                                powstrzymała się od dogadywania na FoM, to nie jest
                                forum do jakiego jesteś przyzwyczajona, a jak Cię dyżurny będzie ciął to znowu
                                się zablokujesz.".

utkwilo mi w pamięci bo tak protekcjonalnie nikt mnie już od przedszkola nie
                                traktował:)
                                • of.woman.born Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:35
                                  lucyna_n napisała:

>
                                  > może masz rację dostalam nawet kiedyś takie pouczenie , "Proszę, żebyś
                                  > powstrzymała się od dogadywania na FoM, to nie jest
                                  > forum do jakiego jesteś przyzwyczajona, a jak Cię dyżurny będzie ciął to znowu
                                  > się zablokujesz.".
                                  >
                                  > utkwilo mi w pamięci bo tak protekcjonalnie nikt mnie już od przedszkola nie
                                  > traktował:)
                                  >
                                  >
                                  a pode mną właśnie policja wyważyła drzwi łomami, po do dwóch godzin sąsiadka
                                  próbowała się dostać do środka gdzie pijany ojciec zamknał się z dzieckiem i nie
                                  chciał jej wpuścić do środka. Ten ojciec zawsze mi wyglądał na szmranego.
                                  patrzył z pod byka i przeszywał zwrokiem na wylot. Nawet po 15 minutach wyszłam
                                  na korytarz i spytałam, czy nie lepiej wybić szybę balkonową (nie tylko jej
                                  dziecko się bało hałasu) ale odpowiedziała mi, że jak jestem taka mądra to mogę
                                  wybić swoją. Dziecko darło się przze dwie godziny pod drzwiami aż ktoś w koncu
                                  na szczęscie wezwał policję. Z przykrością stwierdzam, że to nie byłam ja.

I z tego wszystkiego właczyłam komputer, żeby w necie poszukać życzliwych ludzi
                                  i trafiłam na siwą, która była łaskawa napisac, ze jej koleżanka mnie
                                  przeszacowała:-))

dary losu;-))
                  • of.woman.born Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:09
                    jureek napisał:

> siwa napisała:
                    >
                    > > Giwi Cię po prostu przeszacowała. Szkoda.
                    >
                    > Czy naprawdę Ty napisałaś, to co wyżej widzę?
                    > Jura

Pisała gorsze rzeczy,
                  • siwa Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:45
                    Giwi rekomendowała bio.mum do odblokowania. Lepiej zna forumowiczów piszących na
                    forach, którymi się zajmuje i mam do niej zaufanie.
                    Poprosiłam, żeby wymieniła z of.woman.born maile i poinformowała ją, że może
                    mieć odblokowany nick, bo widać (było) zmianę w jej forumowym emploi.
                    of.woman.born zna procedurę
                    • of.woman.born Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:53
                      siwa napisała:

Szkoda mi Giwi. To dobra kobieta. Wiem, że chciała dobrze i ładnie jej za to
                      podziękowałam. Ale warunkiem ugody było to że przyjdę do ciebie na kolanach
                      błagać o odblokowanie. Już ci kiedyś pisałam- po moim trupie.
                      • siwa Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 16:57
                        Kolana i błaganie są, jak rozumiem, między wierszami.
                        Zwyczajnie chcemy, żeby ludzie rozumieli, że ich nie blokujemy bez powodu.
                        • roztoczanski Re: siwa - czy ktoś się pod Ciebie podszył? 22.10.08, 22:35
                          siwa napisała:
                          > Kolana i błaganie są, jak rozumiem, między wierszami.
                          > Zwyczajnie chcemy, żeby ludzie rozumieli, że ich nie blokujemy bez powodu.

Tylko te powody nie zawsze mają związek z netykietą i regulaminem ;)
                    • hiperrealizm "giwi rekomendowała" 24.10.08, 22:10
                      siwa skad ty takie słowa znasz?
                      Przecież to partyjna nowomowa była...
                      giwi może i partyjna była, ale ty?
                • lucyna_n Re: ja rozumiem siwa 22.10.08, 15:27
                  chyba nixej już upaść się nei da, chociaż może, nie raz nie dwa już bylam
                  zaskoczona że ktoś puka od spodu.
                  ciekawe kiedy ktoś doktorat o zmianach w osobowości po otrzymaniu wirtualnej
                  "władzy" nad nikami na bazie obserwacji zachowania adminow i aesow z gw zrobi.
                  • amamit Re: ja rozumiem siwa 22.10.08, 21:48
                    wlasnie.
                    a tekst: Moge powiedziec ze mam Depresje z ";)" dyskwalifikuje Snajpera jako opiekuna tego forum. mnie trudna jest wyprowadzic z rownowagi ale chyba nie jest to ani blyskotliwy ani dowcip w ogole?
                    • marouder.eu To Snajper nie moze miec depresji? 24.10.08, 17:47
                      Mrugniecie okiem swiadczy o dystansie do siebie, gdy mowi sie na teamat wlasnej
                      przypadlosci, nieprawdaz?
                • hiperrealizm co to q... jest!? 24.10.08, 22:07
                  siwa napisała:

> Giwi Cię po prostu przeszacowała. Szkoda.
                  =================================================
                  Targ niewolników!? Wybory miss/mistera!?
                  siwa przestań!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka