Gość: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 18:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szahmat Re: Gdzie nauczyć się gry w szachy? IP: 62.29.134.* 31.10.03, 18:40 free.ngo.pl/polan/poczytaj/kurs.htm powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIka Re: Gdzie nauczyć się gry w szachy? IP: *.4web.pl 01.11.03, 21:38 a może na zajęciach prywatnych u mistrza myślisz o tym poważnie to odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Szachy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 22:16 Nauka u Mistrza-bardzo chętnie.. Ale który Mistrz zechciałby takiego żuczka jak ja uczyć ..? Odpowiedz Link Zgłoś
najtis Re: Mistrz informuje, że nie udziela (nt) 02.11.03, 08:34 mistrz_i_frateressa napisała: =========== Przeciez oni nie mysleli o kacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Gdzie nauczyć się gry w szachy? 08.11.03, 21:42 Znajdując kogoś kto już potrafi grać :) ps. kto z Forumowiczó grywa/ potrafi grać w szachy? Ja się dopiero w tym roku zaczęłam uczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Gdzie nauczyć się gry w szachy? 08.11.03, 21:46 Ja czasami grywam, ale jestem na poziomie bardzo początkującym... A cyz ktoś z Forumowiczów potrafi grać w GO? Pozdrawiam, Krzyskup -- Life is life! Nana nanana... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: Gdzie nauczyć się gry w szachy? 08.11.03, 21:53 Starożytna gra chińska polegająca na ustawianiu czarnych i białych kamieni na planszy w celu zagarnięcia jak największego terytorium. Po szczegóły zapraszam na www.go.art.pl Pozdrawiam, Krzyskup -- Life is life! Nana nanana... Odpowiedz Link Zgłoś