Dodaj do ulubionych

Szkoła językowa PROJECT

IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 11:13
Ludzie, wyobraźcie sobie, że szkoła językowa PROJECT juz w tym tygodniu
kończy zajęcia. Wzięli dość duze opłaty za naukę, a ciagle mają wolne, np.
ferie, święta wcześniej i dłużej niż inni(nawet dłużej niż w państwowych
szkołach). Miałam o nich dobre zdanie, ale teraz widzę, że tylko kasa sie
liczy. A efekty nauki, no cóż, można by było podyskutować.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiek Re: Szkoła językowa PROJECT IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.04, 13:04
      Ja swoje dziecko prowadzam do ONE WAY na ulicy Brackiej i jestem zadowolony
      • blic Re: Szkoła językowa PROJECT 02.06.04, 23:17
        Gość portalu: jasiek napisał(a):

> Ja swoje dziecko prowadzam do ONE WAY na ulicy Brackiej i jestem zadowolony

A gdzie sam chodzisz?
      • Gość: bart Wybrałem Lamch School of english IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 03.06.04, 13:55
        i jestem zadowolony.. pozdrawiam _)
        • Gość: rubin Re: Wybrałem Lamch School of english IP: *.gorzow.mm.pl 03.06.04, 15:31
          Jedyna dobra szkoła jest na dworcowej koło pks i pkp chodzilem tam ponad 3 lata
          i wiem ze tam kasa sie nie liczy.Poza tym bossem jest Angielka no i tradycja
          sie liczy.
          • Gość: Zaintrygoany Re: Wybrałem Lamch School of english IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:52
            "...i wiem ze tam kasa sie nie liczy..."

a co płacisz nie licząc....
            czy może Angielka Ci doplaca za nukę....
            I co Angielka pije "Bossa" czy zgodnie
            z tradycja wyklada na bosso?
            No i do ilu szkół chodziłeś ze mozesz ocenić że ta "Jedyna..." jest dobra?
            • Gość: rubin Re: Wybrałem Lamch School of english IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 11:42
              Ktos kto korzysta z neostrady i pije pwo boss znaczy dla mnie tyle co
              nic.Głupota potęguje twoj kiepski gust Śmiem podejrzewać ze zapewne masz
              jeszcze samochód Daewoo lanos.
        • Gość: . Re: blic, ty jesteś jak bernard................... IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 21:32
          • Gość: Bernard Re: blic, ty jesteś jak bernard.................. IP: *.ed.shawcable.net 05.06.04, 11:53
            Czy ktos powiedzial...BERNARD???
            :)
          • blic Re: . , ty jesteś jak pedofil.................. 06.06.04, 08:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka