Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kot w butach

19.01.13, 11:40
    odnosze wrazenie ze p. Herbus wyskoczyla wprost z domowych pieleszy, wskakujac tylko w wielkie buty i lapiac pierwsza lepsza torbe na wieksza jarmarczne zakupy
    ten podkoszulek mozna nosic w domowym zaciszu i albo ze skarpetkami tylko ;) albo jak ktos ma zimno w mieszkaniu, z leginsami , nieprawdaz?

www.plotek.pl/plotek/56,79592,13237861,Edyta_Herbus__Ewa_Sereczynska,,3.html
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: kot w butach 19.01.13, 11:53
        A Socha to łapnęła ręcznik z sauny, dołożyła wysokie kozaki i jakoś krytyka umiarkowana.
        • tralalumpek Re: kot w butach 19.01.13, 12:02
          akurat ta stylizacja jest fajna
          www.plotek.pl/plotek/56,79592,13237861,Malgorzata_Socha,,25.html
          ale cala ta "gala" to perelki, jedna w druga, nawet nie trzeba pojedynczych zdjec wklejac, cala seria knotow stylizacyjnych
      • kolezanka_galipa Re: kot w butach 19.01.13, 12:04
        Rzeczywiście podkoszulek, chociaż buty ma akurat fajne. Tyle że nie do tych króciutkich nóżek.

Co do Sochy, to mnie się bardzo podobała w tej białej sukience i czarnych kozakach, jeśli to o tej stylizacji mówisz.
      • anka33_online Re: kot w butach 19.01.13, 12:16
        Ja to fenomenu pani Herbuś nigdy nie zrozumiem. Co do ubioru- praktycznie za każdym razem jest ubrana zupełnie nieadekwatnie do swojej figury. A Socha sie przebiera, a nie ubiera. I praktycznie za każdym razem -ubierając się w jakieś "mundurki" tej firmy, którą akurat medialnie wspiera- się strasznie postarza.
        • tralalumpek Re: kot w butach 19.01.13, 12:26
          sochy nie sledze ;) nie wiem jaki ma styl ale akurat tego wieczoru sie jej udalo
      • lonely.stoner Re: kot w butach 19.01.13, 13:48
        Edyta herbus wyglada swietnie. Buty i torebka genialne, tunika klasyczna, prosta. Wszystko idealnie dobrane.
        • tralalumpek Re: kot w butach 19.01.13, 14:10
          kazdy ma swoja miarke na ideal, jak widac
      • znana.jako.ggigus fajny podkoszulek taty/narzeczonego 19.01.13, 14:14
        ale zeby bylo sexi, to kocie buty. mnie razi jeszcze zawsze wielka torebka wieczorem.
        • cherry-cherry Re: fajny podkoszulek taty/narzeczonego 19.01.13, 14:31
          znana.jako.ggigus napisała:

> ale zeby bylo sexi, to kocie buty. mnie razi jeszcze zawsze wielka torebka wiec
          > zorem.

Wielka, nieadekwatna do okazji torebka (no, ale znany model, wiec trzeba sie pochwalic) wygladajaca w dodatku na zupelnie pusta, bo w jej obszernym srodku tylko pewnie puder i szminka ;) Groteska.
          Dla mnie w ogole cala Herbus jest groteskowa, zawsze patrze na jej zdjecia z lekkim rozbawieniem : te jej stylizacje na rozkoszna pin up cala w usmiechach, wdzieczenie sie do obiektywu, mruzenie oczek. Kto i po co promuje te osobke?
          • anka33_online Re: fajny podkoszulek taty/narzeczonego 19.01.13, 14:54
            Kto i po co promuje te osobke?
            >
            I oto jest pytanie. Też nie wiem.
            • lejdi35 Re: fajny podkoszulek taty/narzeczonego 19.01.13, 17:03
              Tez smieszy mnie Herbus-dodatkowo ten wielki wyfiokowany łeb....straszna jest..natomiast Socha to klasa sama w sobie,nie uwazam jej za przebraną,zawsze mi sie bardzo podoba.
              • alpepe Re: fajny podkoszulek taty/narzeczonego 20.01.13, 08:35
                jaką idiotką trzeba być, by krytykować cechy osobnicze, na które się nie ma wpływu? Ma wielką głowę i co? Nic nie zrobi, może nosić wielkie kołnierze co najwyżej, ale przecież nie utnie?
                • lejdi35 Re: fajny podkoszulek taty/narzeczonego 21.01.13, 08:23
                  jakim debilem trzeba być,zeby pisać o kims idiotka;-))
                  jesli ma sie wielki łeb,to wystarczy nosic proste,niewyfiokowane fryzury...i bedzie ok.
          • znana.jako.ggigus mam dokladnie to samo zdanie. 19.01.13, 18:30
            Tylko po kiego grzyba zagladam na plotkopudelki, to tego nie wiem.
      • siog Re: kot w butach 19.01.13, 18:50
        zgadzam sie:) te wszystkie celebrytki no tragedia jakas... Nie do konca jestem pewna czy P. Herbus nie ma podroby...

p.s. jeszcze taka mala obserwacja. Ja rozumiem ze one sa na "salonach" itp ale kurde no nie mozna sie jakos ubrac odpowiednio do pory roku?
        • cherry-cherry Re: kot w butach 20.01.13, 01:02
          siog napisała:

> zgadzam sie:) te wszystkie celebrytki no tragedia jakas... Nie do konca jestem
          > pewna czy P. Herbus nie ma podroby...

No wlasnie, tez nie dalabym sobie reki uciac ze to oryginalna Marcie ;)
      • lonely.stoner Re: kot w butach 19.01.13, 19:07
        a mnie juz zniesmacza to polskie narzekanie, gledzenie i utyskiwanie. Jak sie wchodzi na pudelka czy plotka to tez wlasciwie nie ma pozytywnych komentarzy tylko same niezadowolenia - oczywiscie nie tylko z naszych rodzimych celebrities ale i z zachodnich. Polakowi chyba nikt nie dogodzi, a najlepsze to i tak poogladac zdjecia z imprez takich zwyklych ludzi- wesel, studniowek czy zwyklych imprez- wiekszosc dziewczyn ubiera sie tak zeby bron boze nie wyjsc na puszczalska (= nawet do clubu jeasny i top), a faceci to juz zupelna jakas pomylka. Mowie o wiekszosci, bo pewnie tu na forum same najpiekniejsze i najelegantsze gwiazdy, z idealnymi figurami- zlwaszcza te co sie nasmiewaja z wygladu Edyty Herbus :) wstawcie zdjecia- ocenimy!!!
        • anka33_online Re: kot w butach 19.01.13, 19:30
          Pani Herbuś ma mega parcie na szkło z tego co widać, ja nie, więc po co mam wstawiać zdjecie? Nie ma osób idealnych, to znaczy, że nie wolno krytykować innych? Mnie ona drażni tak samo jak np Anna Mucha - obydwie niczego ciekawego sobą nie reprezentują. Ich praca polega głównie na "bywaniu" i strojeniu się . I jak to pierwsze im jeszcze wychodzi całkiem nieźle, bo są praktycznie wszechobecne, tak to drugie wyjątkowo beznadziejnie. A przecież mają pewnie stylistów, kase, sponsorów...
        • tralalumpek Re: kot w butach 20.01.13, 09:47
          no, zaraz sie zaczne bic w piers.....
          nie narzekam ale jezeli ktos zyje z tego ze go obgaduja, bo takie jest zamierzenie 'bywania na slonach' -mowi sie o niej/nim=naKreca kase=ma sponsorow - to ja nie czuje sie winna
        • znana.jako.ggigus Re: kot w butach 20.01.13, 12:39
          a co jest złego w dzinsach i topie? zresztą można tak podkręcić dekolt, żeby koleżanki protestowały, heheh.
          Takie są reguły gry - ludzie pokazujący się publicznie są narażeni na komentarze i już. Chociaż Herbuż ma teraz b. ładny makijaż, przyznam, to ta wieczna torba mnie razi, czemu chętnie daję wyraz.
          • lonely.stoner Re: kot w butach 20.01.13, 18:41
            znana.jako.ggigus napisała:

> a co jest złego w dzinsach i topie? zresztą można tak podkręcić dekolt, żeby ko
            > leżanki protestowały, heheh.

pewnie to wlasnie mysli wiekszosc dziewczyn ktora wybiera taki zestaw na impreze w clubie, albo predzej to ze sie obawia ze potem wlasnie takie 'boginie' wezma ja na jezyki, no bo jak sie miala odwage ubrac inaczej niz wszystkie to pewnie tez wie ze naraza sie na komentarz.
            Prrrr... znowu mam racje.
            • znana.jako.ggigus Re: kot w butach 20.01.13, 18:54
              strach przed wzieciem na jezyki (swoja droga to ladnie wyrazenie) to nie to samo, co kwitowanie wzruszeniem ramion protest tych, co nie maja sie czym wypchac, albo nie maja odwagi:)
              ja tam lubie dzinsy i top, bo lubie klasyke.
              gdybym byla zlosliwa, wspomnialabym te koszmarna barbie-rozowa sukienke, o ktora tutaj pytalas, ale nie jestem zlosliwa.
              biegalam wlasnie i jestem pelna endorfiny, wiec ci mi tam:))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka