Dodaj do ulubionych

ilu jest ralstonów?

IP: 81.15.254.* 09.11.03, 10:47
Z ciekawosci przejrzałem posty niejakiego ralstona i doszedłem do wniosku że
musi ich być kilku. W "płodzeniu" postów lepszy jest juz od oszołoma. Jeden
normalny człowiek nie jest w stanie spedzić tyle czasu pisząc różne pierduły
szczególnie na swoim forum.
Obserwuj wątek
    • waldek58 Re: ilu jest ralstonów? 09.11.03, 11:23
      Gość portalu: max napisał(a):

> Z ciekawosci przejrzałem posty niejakiego ralstona i doszedłem do wniosku że
      > musi ich być kilku. W "płodzeniu" postów lepszy jest juz od oszołoma. Jeden
      > normalny człowiek nie jest w stanie spedzić tyle czasu pisząc różne pierduły
      > szczególnie na swoim forum.

Co racja to racja. W ilościach postów nikt mu nie dorówna. Może nie ma nic
      ciekawszego do roboty.
    • Gość: iks Re: ilu jest ralstonów? IP: *.duna.pl / *.duna.pl 09.11.03, 12:36
      moim zdaniem jest jeden, ale taką pracę, że siedzi za biurkiem i się nudzi
      administrując jakąś sieć.
    • Gość: NN. Re: ilu jest ralstonów? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 11:09
      wlasnie, Ralston, opamietaj sie, forum to nie wszystko, obok przeciez masz
      zone, dzieci, zobaczysz, za jakis czas spojrzysz na Ule i powiesz 'jejku jak
      ten czas leci, kiedy ona zdazyla tak urosnac, co ja przez ten caly czas
      robilem?'

jakis czas temu tez zauwazylem u siebie objawy uzaleznienia od forum. mam teraz
      proste lekarstwo: wylacz komputer na tydzien i zajmij sie najblizszymi. Przez
      pierwszy miesiac bedzie ciezko ale potem juz z gorki. Zreszta jak widzisz, nie
      da sie od tego odwyknąć i co jakiś czas tutaj zajrze. Ale na szczeście to juz
      nie to co kiedys.

Pa, pozdrawiam (szczerze)
      • Gość: (nie)życzliwy ;) Re: ilu jest ralstonów? IP: 80.72.35.* 12.11.03, 08:30
        > wlasnie, Ralston, opamietaj sie, forum to nie wszystko, obok przeciez masz
        > zone, dzieci, zobaczysz, za jakis czas spojrzysz na Ule i powiesz 'jejku jak
        > ten czas leci, kiedy ona zdazyla tak urosnac, co ja przez ten caly czas
        > robilem?'

To działa inaczej - spojrzy na nią i zapyta: "Jak Pani weszła do tego domu? To
        teren prywatny!" :)))
        • Gość: max Re: ilu jest ralstonów? IP: 81.15.254.* 12.11.03, 15:30
          A do czego potrzebna mu żona? Jest przecież forum sex
      • ralstom Re: ilu jest ralstonów? 14.11.03, 17:40
        zajmij sie soba frajerze !

Gość portalu: NN. napisał(a):

> wlasnie, Ralston, opamietaj sie, forum to nie wszystko, obok przeciez masz
        > zone, dzieci, zobaczysz, za jakis czas spojrzysz na Ule i powiesz 'jejku jak
        > ten czas leci, kiedy ona zdazyla tak urosnac, co ja przez ten caly czas
        > robilem?'
        >
        > jakis czas temu tez zauwazylem u siebie objawy uzaleznienia od forum. mam
        teraz
        >
        > proste lekarstwo: wylacz komputer na tydzien i zajmij sie najblizszymi. Przez
        > pierwszy miesiac bedzie ciezko ale potem juz z gorki. Zreszta jak widzisz,
        nie
        > da sie od tego odwyknąć i co jakiś czas tutaj zajrze. Ale na szczeście to juz
        > nie to co kiedys.
        >
        > Pa, pozdrawiam (szczerze)
    • aniutka77 Re: ilu jest ralstonów? 12.11.03, 15:37
      do tej pory myślałam, że uzależnić można się tylko od czatu....ale widzę że
      forummaniacy też istnieją
    • alex.4 Re: ilu jest ralstonów? 14.11.03, 18:14
      może lepiej zająć się sobą...
      w końcu łątwiej zobaczyć dzbło trawy w oku bliźniego niż belke w swoim
      własnym..... każdy ma swoje zycie i postępuje jak chce.. a innym wara od tego
      to nie ich biznes...
      Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka