rena-ta49 18.03.09, 14:02 Dzis przyczepił się Tropci, że pisze pamiętniczek i sugeruje że Afrodyta ma sexshop i sprzedaje sprzęt do seksu? Tadziu, ciebie ktoś szkolił w robieniu prowokacji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokodyl_13 Re: Rety ludzie co to za prowokator jest !!! 18.03.09, 14:21 No tak a może chce się przytulić tylko nie wie jak. No to zyga. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No i tu mnie Krokodylka wyczaiła! 18.03.09, 14:23 krokodyl_13 napisała: > No tak a może chce się przytulić tylko nie wie jak. No to zyga. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Rety ludzie co to za prowokator jest !!! 18.03.09, 16:36 Nooo, przytulać się do Tropci to chce na pewno, ale czy to osiągnie za pomocą prowokacji? Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Rety ludzie co to za prowokator jest !!! 18.03.09, 19:34 Tadeusz chętnie przytula się do każdej forumowej kobiety, wiec nic dziwnego ,że chce do Tropci Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Proszę bez przesady 18.03.09, 20:15 Samcia, no wiesz, wyjaśniłem jak to jest z Tropcią, nie czytasz. Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Proszę bez przesady 18.03.09, 20:18 Kto by Ci tam wierzył? a na poważnie to ,nie czytam wszystkiego brak mi czasu zaraz znow do pracy się zbieram . Pozdrawiam wszystkich bawcie sie dobrze paaaa Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A jeśli chodzi 18.03.09, 15:41 o ten pamiętniczek Tropci, to ja tego nie czytam... no chyba że Kazik?? No tak, może Tropcia celowo tak adresuje do jednego? Oczywiście Kazika, bo Kazik lubi ciut starsze, dokładnie się zgadza... hmmmmm... to dlatego nie mam szans u Tropci! No jaaaaaasne!!! Ależ niekumaty jestem... ojjjjjjj.... Odpowiedz Link
darima_ka Re: A jeśli chodzi 18.03.09, 16:38 Oooooo, i kolejna prowokacja , chcesz Tropcię zmusić do określenia sie ? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nieeeeeee, skąąąąąąąd! 18.03.09, 18:16 Przecież wszystko jest jasne! Tropcia jest zakochana w kimś konkretnym, kogo od początku tropi. Ja byłem Jej potrzebny po to, aby w tym kimś wzbudzić zazdrość. To też było mi znane od początku. Ale podjąłem tą grę, bo trza pomóc kobiecie, miła jest i dysponuje paralizatorami!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Spodziewałem się tego, 18.03.09, 19:31 darima_ka napisała: > Nie znam tych układów ------ Masz małe doświadczenie i nie znasz się na "ludziach forumowych", dlatego Ci grzecznie tłumaczę. Mnie możesz zaufać Odpowiedz Link
zak-1 Re: Spodziewałem się tego, 18.03.09, 22:24 Nie czytałem pamietnika Tropci ...a szkoda Odpowiedz Link