Dodaj do ulubionych

sex z ksiedzem

26.06.03, 21:56
witajcie
Tak , to prawda - mialam sex z ksiedzem.Poznalismy sie na necie i spotkalismy
w realu.Nigdy nie dowiedzialabym sie kim jest gdybym.....nie byla
sprytniejsza.Jak sie czuje???
OSZUKANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
...on zas dalej grasuje na necie i zdobywa kolejne ofiary.
Moja rada- nie zadawac sie z mezczyznami ktorzy nie chca mowic o swojej pracy
lub mowia o niej bardzo niewiele.
PS.Ponoc to bardzo modne wsrod ksiezy miec 3-4 kochanki na necie( i nie tylko)
Obserwuj wątek
    • betty-bt Re: sex z ksiedzem 27.06.03, 19:47
      jestem w szoku! a jak sie dowiedzialas??? tzn. jak do tego doszlas, ze jest
      ksiedzem?
      • foryou Re: sex z ksiedzem 29.06.03, 05:31
        Witaj
        Zaplacilam za ta informacje odpowiednim ludziom.Szok mnie trzyma do tej pory-
        wiec Tobie rowniez sie nie dziwie ze masz podobna reakcje.
    • uasiczka Re: sex z ksiedzem 04.07.03, 12:43
      nie wiem czy nie miałam z nim do czynienia.
      spotkalam takiego - futerko chciał mi kupić ale przyznal się że jest księdzem
      jak w gadce powiedziałam mu że studiuję teologię. kontakt natychmiast się
      urwał.
      • foryou Re: sex z ksiedzem 08.07.03, 23:41
        Hejka
        Dobrze ze sie przyznal....Wiekszosc sie nie przyznaje i w tym jest caly klopot.
        Jednym slowem jestes szczesciara:)))Tak trzymaj:)))
        • kliwia Re: sex z ksiedzem 13.07.03, 17:47
          a teraz do niego na spowiedz...
          zartuję,wstręt mnie ogarnia,bo jak tam z celibatem?
          • foryou Re: sex z ksiedzem 17.07.03, 01:08
            Dziki za podpowiedzi.:) Uwazajcie bo to sa naprawde wysokiej klasy
            specjalisci.Czychaj na osoby z problemami i takie tez ich interesuja.Maja tez
            kase na wiele wiele rzeczy o ktorych my bysmy nawet nie pomyslaly (bo i po co)
            Tak naprawde na necie sa schowani i tam dopoiero potrafia pokazac
            co "potrafia"Uwazajcie raz jeszcze prosze- UWAZAJCIE NA SIEBIE
          • foryou Re: sex z ksiedzem 17.07.03, 01:13
            O celibacie( hahahahahaha)czy jeszcze w to ktos wierzy? Jejku mam nadzieje ze
            bociany sie na mnie nie obraza.Polecam linka TVN - rozmowy w toku- zona ksiedza
            i Kusicielki.Poczytajcie mile panie...poczytajcie
    • xxx1965 Re: sex z ksiedzem 28.08.03, 16:47
      zaskoczyłas mnie trochę,niedawno tez w necie poznałam faceta,spotkałam się i
      tez sama nichcący zresztą dowiedziałam się ze jest księdzem.Cholera moze to
      jakis jeden grasuje,jak ten Twój ma na imie jesli mozna wiedziec?
    • kumas Re: sex z ksiedzem 17.09.03, 21:56
      ...lepszy sex z ksiedzem niz z ... Diabłem.

Ps....lepiej się z tego nie spowiadaj ...pokuta może byc podobna
      • foryou Re: sex z ksiedzem 02.12.03, 13:51
        Witaj
        Otoz on wlasnie uwazal sie za Aniola.Dzis sadze, ze to raczej upadly Aniol wiec
        nie wiele sie pomyliles mowic o Diable.
        Ps.Blagam nie odpisuj mi ,ze ksiadz to tez czlowiek bo odpowiem Ci tak: Jesli
        czlowiek to niech sie zeni i zyje normalnie!!!!!!!!
        • betty-bt foryou 04.12.03, 22:19
          dziekuje za maila :) super!
        • dharmata Re: sex z ksiedzem 29.12.03, 09:22
          foryou napisała:
          > Witaj
          > Otoz on wlasnie uwazal sie za Aniola.Dzis sadze, ze to raczej upadly Aniol
          wiec
          > nie wiele sie pomyliles mowic o Diable.
          > Ps.Blagam nie odpisuj mi ,ze ksiadz to tez czlowiek bo odpowiem Ci tak: Jesli
          > czlowiek to niech sie zeni i zyje normalnie!!!!!!!!
          O może ty jestes człowiekiem, zatonuf sie kufo co piszesz, jezeli puszczasz się
          na prawo i lewo to twoja sprawa. Ale odwal się od księdza, chcial z tobą tylko
          sexu, a nie rzenic sie z taką kurfą. Tak sama jak wiele żonatych mężczyzny
          korzysta z twoich usług tak samo chciał sobie ksiądz po używać. Co niemożna mu.
          Jestem jak każdy człowiekiem i może grzeszyć więc też się nie powołuj na
          celibat, bo może też powinanaś przestrzegać któregoś przykazania(o cudzołustwie)
          • pawel.drozdziak Re: sex z ksiedzem 29.12.03, 13:30
            Moi drodzy, prosba ode mnie jako eksperta na tym forum.
            To wszystko jest niewatpliwie bardzo interesujace, ale bardzo prosze, nie
            kontynuujmy juz tego watku. Wszystko co moze tutaj dalej zostac napisane kazdy
            jest w stanie bez problemu sam sobie przewidziec.

• dharmata głupie baby i do tego 24.12.03, 11:21
      Niewiem jaka jest różnica między dawniem swoj d...
      księdzowi czy policjantowi czy szefowi
      Poprstu kurfa daje każdemu, a że trafiłaś na ksiedza to co myslisz ze to
      grzech, ksiądz jak prawie kazdy facet lubi chodzic na łatfe kurefki
      • nglka Re: głupie baby i do tego 28.12.03, 17:02
        dharmata napisał:

> Niewiem jaka jest różnica między dawniem swoj d...
        > księdzowi czy policjantowi czy szefowi
        > Poprstu kurfa daje każdemu, a że trafiłaś na ksiedza to co myslisz ze to
        > grzech, ksiądz jak prawie kazdy facet lubi chodzic na łatfe kurefki

Twój sposób skrobania o tym, jak odbierasz to, co piszą dziewczyny kilka postów
        wyżej - przypomina tok myślenia większości napalonych niezbyt rozgarniętych
        męskich szczeniąt, którym wydaje się, że zgoda na piwo, to zgoda na wszystko.
        Btw, łatwe pisze się chyba przez "w" a nie "f" ? :)
        • joasiiik24 Re: opowiem wam historie prawdziwa.... 30.12.03, 16:57
          Mam kolezanke ktora dobre 5 lat spotykala sie z ksiedzem wiedzac od poczatku o
          tym,ze on jest duchownym...my jej kolezanki dowiedzialysmy sie na 4 roku
          studiow.dla mnie to byl SZOK...ona skromna,cicha,niepozorna...i taka
          historia.opowiedzialam o tym zajsciu mojemu chlopakowi(obecnie mezowi)byl
          zdziwiony nie mniej niz ja.wszystko bylo niby normalnie zadna z nas(jej
          bliskich kolezanek)nie chciala dac jej odczuc ze wiem iz P to
          KSIADZ...dziewczyny udawaly ze nie wiedza mimo iz wspolnie wynajmowaly
          mieszkanie a P.wpadal w nocy,z butelka wodki...zostawal na noc gdy Ona chciala
          rano bral prysznic i jechal...kupowala mu kawe taka jak lubi,wieksze poduszki
          itp.ja ktoregos razu nie wytrzymalam i zaczelam temat.Przyznala sie ze
          faktycznie P to ksiadz...na moje pytanie czy rozmawiala z nim na ten temat,na
          temat ich"zwiazku"odpowiedziala ze NIE bo zna jego decyzje,ze ja
          zostawi...bylam zdziwiona i zszokowana.Madra dziewczyna a uzaleznila sie od
          niego..czekala czasami po kilka dni na sms,na telefon na przyjazd.pozniej
          powiedziala ze nie jest pewna czy ona jest Jedyna dla niego.

Wiedzie co i to jest historia prawdziwa przydazyla sie przyszlej pani
          pedagog...nie oceniajcie!
          • foryou Re: opowiem wam historie prawdziwa.... 22.07.04, 03:49
            Dziekuje Ci za Twoja opowiesc.Wiem ,ze jest prawdziwa.Bardzo mi jest zal Twojej
            znajomej, bardzo.Jak swietnie to ujelas "ona sie od niego uzaleznila", to
            prawda poniewz my kobiety uzalezniamy sie od meszczyzn( w przeciwienstwie do
            prostytutek)co jest albo nasza tragedia zyciowa albo najwiekszym szczesciem.
            O tym ,ze ksieza maja kobiety a nawet dzieci z wieloma kobietami o tym wszyscy
            wiedza.Dziwie sie jedynie, ze dla wiekszosci jest to absolutnie
            normalne ....Czy to wlasnie my(spoleczenstwo) dajemy im milczaca zgode na to co
            oni robia?Czy naprawde jest to OK?....
        • dharmata Re: głupie baby i do tego 02.02.04, 13:54
          no dobra
          jaka jest różnica , miedzy zgodą na piwo z księdzem, a np kolegą. chyba niema
          Bo zgadza się piwoszka
          Jaka jest różnica z sexu z księdzem a kolegą, nie ma
          bo zgadza się kur..
          Co ma do rzeczy zgoda na piwo, to zgoda na wszystko.
          Poprostu panieka się puszcza, a że dowiedziała się że księdzowi to się
          przestraszyła że jej później nie da rozgrzeszenia. Czyż niedobrze myśle. A
          pozatym wy kobiety (naszczęście nie wszystkie ) jesteście głupie i niestety
          jesteście tylko do używania. Wasza łatwość dawania dupy może zniszczyć rynek
          burdelowy. Ale co tam większa konkurencja niższe ceny.
          • nina123 Re: głupie baby i do tego 19.03.04, 12:34
            Trudno uwierzyc ze taki glupi jestes, mam nadzieje ze zadna kobieta z toba nie
            pojdze. Masz rozum 5 latka w sredniowieczu.
            • dharmata Re: głupie baby i do tego 27.04.04, 07:34
              A czy ty go masz, a jeżeli jesteś kobietą to napewno z tobą niechciał bym
              pójść. Jak z twoją, jak ty bezmózgową koleżanką. Zachowujesz się jak suka która
              nie myśli tylko działa instynktownie tak jak każde zwierze.
              Niestedy życie jest twarde jak diament. Dla głupich niema miejsca.

Zastanów się przecież ksiądz jest normalnym człowiekiem, jaka jest różnica
              między księdzem podającym się za weterynarza, a np. ginekologiem podającym się
              za księdza. Myśle że niema żadnej.

A co do rozumu 5 latka w średniowieczu to 5 latki miały wiekszy rozumek niż
              większość kobiet (np królowa Bona). Co pozostało do dzisiaj. )-:
    • corregidor Re: sex z ksiedzem 18.01.04, 15:59
      Też mi coś. Jest to stare jak stan duchowny.

Polecam lekture Pawła Jasienicy.

Pisze tam o jednym z polskich biskupów Średniowiecza. Biedactwo poniósł śmierć
      ponieważ spadł z dachu burdelu w krakowie, skąd uciekał.

• pulaw Re: sex z ksiedzem 12.03.04, 22:09
      > Tak , to prawda - mialam sex z ksiedzem.Poznalismy sie na necie i spotkalismy
      > PS.Ponoc to bardzo modne wsrod ksiezy miec 3-4 kochanki na necie( i nie tylko)

A skąd wiesz, że 3-4 a nie 4-5?
      Drugie zdanie jest pewnie wyssane z tego samego palca co pierwsze.

PS
      Jesteś kobietą czy mężczyzną?
    • jadefish Re: sex z ksiedzem 05.04.04, 02:37
      ujawnij go i tyle.

foryou napisała:

> witajcie
      > Tak , to prawda - mialam sex z ksiedzem.Poznalismy sie na necie i spotkalismy
      > w realu.Nigdy nie dowiedzialabym sie kim jest gdybym.....nie byla
      > sprytniejsza.Jak sie czuje???
      > OSZUKANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      > ...on zas dalej grasuje na necie i zdobywa kolejne ofiary.
      > Moja rada- nie zadawac sie z mezczyznami ktorzy nie chca mowic o swojej pracy
      > lub mowia o niej bardzo niewiele.
      > PS.Ponoc to bardzo modne wsrod ksiezy miec 3-4 kochanki na necie( i nie tylko)
      • foryou Re: sex z ksiedzem 22.07.04, 03:54
        JAK????????????????????????????
        Napisz mi gdzie i do kogo mam z tym pojsc?
    • jolta Piękna rada 18.04.04, 15:41
      foryou napisała:

> Moja rada- nie zadawac sie z mezczyznami ktorzy nie chca mowic o swojej pracy
      > lub mowia o niej bardzo niewiele.

No, ale piękna rada. Zwłaszcza dla księży-podrywaczy. Od tej pory każdy z nich
      będzie mówił dużo o swojej pracy: powie, że pracuje w aptece albo sprzedaje
      samochody w komisie.
      • alinaw1 Re: Piękna rada 25.04.04, 12:19
        A skąd wieci, że to nie jakiś psychopata albo np. hydraulik-ateista, który chce
        nieżle się bawić? Autorka napisała, że sprawdziła płacąc. Komu? Gdzie?
        Wiarygodne źródło? Kiedyś w pociągu (do częstochowy zresztą) poznałam faceta-
        twierdził, że - jak to określił- antyklerykalny i przed święceniami opuścił
        seminarium. Chłopiec nie pamiętał jednak ani nazwy seminarium ani nazwiska
        rektora, a pytania z zakresu teologii i dogmatyki wykrzywiły mu piękną twarz.
        Po tamtej historii podchodzę do takich informacji jak wasze z pewnym dystansem.
        Jedni podają się za biznesmenów, inni za księży, a jeszcze inni (-e) za
        modelki. net sprzyja takim rozdwojeniom tożsamości. W pociągu było trudniej.
        • foryou Re: Piękna rada 22.07.04, 03:58
          Chetnie Ci odpowiem:)
          To jest psychopata bez watpienia!!!!
          Ma juz kolejna ofiare w swoich szponach .Poprzednia....ciagle placze.Ja dzialam
          aby go ujawnic.:)
        • foryou Re: Piękna rada 22.07.04, 04:06
          PS Nie obraz sie, ale wszelkie informacje sa do wgladu dla prasy z ktora
          wspolpracuje.Nie napisalam o tym aby tu roztrzasac czy jest to informacja
          prawdziwa czy tez nie.Glosno!!! chce ostrzec kobiety przed podobna
          sytuacja.Chcialabym aby uwazaly na siebie korzystajac z netu.Takie byly moje
          intencje kiedy podjelam decyzje o napianiu tego na Forum.W dalszym ciagu sadze
          ze to jest wlasnie piekna rada dla kobiet.UWAZAJCIE!! BO TEN FACET Z KTORYM
          WLASNIE ZAMIERZACIE SIE SPOTKAC TO MOZE BYC WLASNIE KSIADZ!!!!!!!!
    • wojtekus Re: sex z ksiedzem 22.07.04, 15:43
      Jest spora liczba Ksiezy co ma bogate zycie nocne. Nie ma w tym nic zlego co
      robia ludzie dorosli ale problem polega na tym jak ktos powyrzej zauwarzyl iz w
      kosciele mowia jedno a prywatnie robia drugie. Wiem ze duzo ksiezy nie jest
      zadowolona z pracy. Powolanie mieli zeby ludziam pomagac, zmieniac ich
      upodobania, krztaltowac mlodziez a tu nic. Dostaja sztywne rozkazy z gor od
      kleru "tak masz robic i koniec gadania". To jest przykre i cala ta hierarchia
      koscielna to czysty przezytek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka