Dodaj do ulubionych

Naprawde dobry lekarz w Warszawie

05.12.06, 18:33
Hej,
zgodnie z Waszymi sugestiami smile planuję wybrać się z moją chlamydią do innego
lekarza. Proszę, polećcie mi specjalistę z prawdziwego-prawdziwego zdarzenia z
Warszawy. Wiem, że od tego są inne fora, ale chciałam prosić o podpowiedzi
właśnie tutaj... Jednego Pana Doktora poleciła mi już Eligie, ale chętnie
posłucham także innych rekomendacji smile
Obserwuj wątek
    • papuga_ara Re: Naprawde dobry lekarz w Warszawie 05.12.06, 23:49
      Tak, to ja eligie czyli papuga_ara pod nowym nickiem, jeszcze raz polecam
      doktora Majasmile
      • balbusiaba Re: Naprawde dobry lekarz w Warszawie 12.12.06, 12:44
        polecam docenta Wielgosia - przyjmuje w Multimedzie, a poza tym jest ordynatorem
        patologii ciąży na Starynkiewicza
    • deszczu_kropelka Re: Naprawde dobry lekarz w Warszawie 15.12.06, 10:47
      Kochane, dziękuję Wam bardzo. Teraz byłam u innego lekarza, bardzo fajnego smile
      ale on nie pracuje w żadnym szpitalu, więc może w przyszłości skorzystam z
      Waszych rekomendacji smile

A w temacie warszawskich lekarzy - wklejam wczorajszego newsa z Gazety, może
      będzie dla Was interesujący:

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3794208.html?nltxx=1077927&nltdt=2006-12-15-04-05
      Anioły z warszawskich porodówek

Hanna Wroniewicz, położna z lecznicy MSWiA, i Remigiusz Rak, lekarz ze szpitala
      na Solcu, otrzymali tytuły Aniołów w tegorocznej akcji "Rodzić po ludzku".
      Kobiety doceniły ich życzliwość i profesjonalizm.
      "Powiedziałam jej o swoim strachu. Zrobiła wszystko, żeby poród przebiegał bez
      złych wspomnień", "superprofesjonalna, życzliwa i miła", "kobieta złoto" - tak
      pacjentki pisały o położnej Hannie Wroniewicz w listach przesłanych do "Gazety".
      "Wyczerpująco odpowiada na każde, nawet najbardziej banalne, pytanie" - to jedna
      z opinii o Remigiuszu Raku.

Tytuł Anioła przyznajemy lekarzom i położnym, których najczęściej w listach
      zachwalały pacjentki. Pomysł wziął się z listu, który przyszedł do redakcji w
      1994 r., gdy rozpoczynała się akcja "Rodzić po ludzku". Jego autorka nazwała w
      nim swoją położną Aniołem, a lekarza - "jej asystentem".

W tym roku przyszło do nas ponad 40 tys. ankiet opisujących poród. Najwięcej z
      Mazowsza - średnio 122 ankiety na jeden szpital w województwie.

Przewodnik po szpitalach położniczych ukaże się 23 grudnia jako dodatek do
      świątecznej "Gazety". Znajdą się w nim m.in. informacje, czy mają szkołę
      rodzenia, poradnię laktacyjną, czy możliwy jest poród z bliską osobą i jak długo
      trwa kontakt matki z dzieckiem tuż po porodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka