Dodaj do ulubionych

Jaro z Baru w Idolu...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:17
Widzieliście Jara w Idolu?? Jak wypadł? Co śpiewał?? Jak siezachowywał?? Co
mu powiedziało jury?? Przyjęli go?? Nie widziałam kurcze...:)
Obserwuj wątek
    • meduza7 Re: Jaro z Baru w Idolu... 19.03.05, 18:09
      Chciał śpiewać z kartki, buhahahaha. Zapędowska się z niego nabijała. Nie
      przyjęli go. Co ten smutas w ogóle tam robił?!
    • Gość: ulania Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:44
      A co śpiewał?? Strasznie fałszował?? Jak zareagował na to,że go nie przyjeli??
      • Gość: beza Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:31
        spiewał "Kiedy byłem małym chłopcem...", fałszował jak pijany zając, mamrotał
        coś pod nosem w ramach konwersacji z jury i dostał po nosie od nich wszystkich,
        nikt go nie był w stanie strawic, a potem po wyjsciu powiedział do Rocka, że
        fajnie było i wszyscu byli bardzo mili. Aha, jeszcze oszukał komisję, że ma 28
        lat. Generalnie żenada i siara
        • Gość: wyb Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:38
          Najlepszy był Wojewódzki:
          Jaro: "a mogę śpiewać z kartki"
          Wojewódzki: "dla mnie możesz nawet z KIBLA" :D:D:D
          Jaro: "no tam jest lepsza akustyka"
          ROTFL
          • Gość: ok Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.net 22.03.05, 12:56
            Jak spytał czy może z kartki to Ela do niego-ile ty masz lat chlopczyku,a on
            "kto,ja?".A na pytanie "i nie znasz żadnej piosenki na pamięć?",on
            "której,tej?".No bystry był jak w Barze.
            • jarekmikulski Re: Jaro z Baru w Idolu... 24.03.05, 12:33
              I co się emocjonujesz GOŚCIU????? Spróbój sam iść do Idola.
              Miałem cholerną tremę, bo byłem nie przygotowany - organizatorzy sami zaprsili
              mnie do programu 2 dni wcześniej i wiedzieli że wiekowo jestem ponad... Kazali
              mi wpisać do ankiety iną datę urodzenia. A potem Ela się zapytała ile mam lat.
              Nie miałem czasu na przygotowanie się, głównie psychiczne.
              Poza tym jak wlazłem do sali, która jest olbrzymia, a tego w tv nie widać, to
              mi szczena opadła... Naprawdę trzeba mieć głos, żeby móć nadawać w takiej
              hali...
              I mimo wszystko osiągnąłem co chciałem - po programie zadzwonili do mnie z
              pewnego znanego zespołu i po świętach nagrywmy w studio pierwsze 3 piosenki! :)
              I o to chodzi. :))))
              Pozdrawiam życzliwych dla siebie i innych.
              • Gość: matador Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 07:59
                Jaro z Baru to chyba najlepszy i wręcz podręcznikowy przykład osobnika
                zatytułowanego "skrajny debil" lub "cały czas jade na prochach i nie wiem co
                się dziej do okoła". Żenujący burak.
              • Gość: kula Re: Jaro IP: *.gabo.pl 27.03.05, 23:33
                to chociaz mogles nie mówic ze jestes szczery! jesli 5 minut pozniej skłamałes!
                albo jedno albo drugie
              • Gość: ok Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.net 09.04.05, 21:58
                Zaprosili cię dla jaj,na kosmitę,tak jak oni wszyscy daj sobie spokój ze
                spiewaniem.
    • Gość: Widz Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:09
      też to widziałam w domu było śmieszno ( kawałka jednej piosenki na pamięc nie
      mógł wkuć!!!!!):-)
    • Gość: Gość Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: 195.47.201.* 13.04.05, 11:39
      Przekombinował. A jury zachowywało się jak stado - byli nastawieni anty zanim
      otworzył usta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka