Gość: ulania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:17 Widzieliście Jara w Idolu?? Jak wypadł? Co śpiewał?? Jak siezachowywał?? Co mu powiedziało jury?? Przyjęli go?? Nie widziałam kurcze...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza7 Re: Jaro z Baru w Idolu... 19.03.05, 18:09 Chciał śpiewać z kartki, buhahahaha. Zapędowska się z niego nabijała. Nie przyjęli go. Co ten smutas w ogóle tam robił?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulania Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:44 A co śpiewał?? Strasznie fałszował?? Jak zareagował na to,że go nie przyjeli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:31 spiewał "Kiedy byłem małym chłopcem...", fałszował jak pijany zając, mamrotał coś pod nosem w ramach konwersacji z jury i dostał po nosie od nich wszystkich, nikt go nie był w stanie strawic, a potem po wyjsciu powiedział do Rocka, że fajnie było i wszyscu byli bardzo mili. Aha, jeszcze oszukał komisję, że ma 28 lat. Generalnie żenada i siara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:38 Najlepszy był Wojewódzki: Jaro: "a mogę śpiewać z kartki" Wojewódzki: "dla mnie możesz nawet z KIBLA" :D:D:D Jaro: "no tam jest lepsza akustyka" ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.net 22.03.05, 12:56 Jak spytał czy może z kartki to Ela do niego-ile ty masz lat chlopczyku,a on "kto,ja?".A na pytanie "i nie znasz żadnej piosenki na pamięć?",on "której,tej?".No bystry był jak w Barze. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekmikulski Re: Jaro z Baru w Idolu... 24.03.05, 12:33 I co się emocjonujesz GOŚCIU????? Spróbój sam iść do Idola. Miałem cholerną tremę, bo byłem nie przygotowany - organizatorzy sami zaprsili mnie do programu 2 dni wcześniej i wiedzieli że wiekowo jestem ponad... Kazali mi wpisać do ankiety iną datę urodzenia. A potem Ela się zapytała ile mam lat. Nie miałem czasu na przygotowanie się, głównie psychiczne. Poza tym jak wlazłem do sali, która jest olbrzymia, a tego w tv nie widać, to mi szczena opadła... Naprawdę trzeba mieć głos, żeby móć nadawać w takiej hali... I mimo wszystko osiągnąłem co chciałem - po programie zadzwonili do mnie z pewnego znanego zespołu i po świętach nagrywmy w studio pierwsze 3 piosenki! :) I o to chodzi. :)))) Pozdrawiam życzliwych dla siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matador Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 07:59 Jaro z Baru to chyba najlepszy i wręcz podręcznikowy przykład osobnika zatytułowanego "skrajny debil" lub "cały czas jade na prochach i nie wiem co się dziej do okoła". Żenujący burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: Jaro IP: *.gabo.pl 27.03.05, 23:33 to chociaz mogles nie mówic ze jestes szczery! jesli 5 minut pozniej skłamałes! albo jedno albo drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.net 09.04.05, 21:58 Zaprosili cię dla jaj,na kosmitę,tak jak oni wszyscy daj sobie spokój ze spiewaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:09 też to widziałam w domu było śmieszno ( kawałka jednej piosenki na pamięc nie mógł wkuć!!!!!):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jaro z Baru w Idolu... IP: 195.47.201.* 13.04.05, 11:39 Przekombinował. A jury zachowywało się jak stado - byli nastawieni anty zanim otworzył usta. Odpowiedz Link Zgłoś