ziedrzec 24.06.05, 14:02 Hmm... hm...... puk... puk..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 24.06.05, 15:44 Ooooooo, jakas nowa twarz! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 24.06.05, 17:56 Wszelki duch Pana Boga chwali ;) Ziedrzec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 24.06.05, 20:25 Ło jezu!! Wszelkiduchpanabogachwali! Żyjesz waść! na koń nie siadasz, szabli nie chwytasz! Ps) Jak ktos puka do denata to denat raczej nie dopowiada....ale wyjątki sie zdarzaja jak choćby tu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 24.06.05, 21:59 Heh, no prosze. Stara Twarz. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 24.06.05, 22:25 Matkojedyna ...Ziedrzec jak żywy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: noszzz:):) 25.06.05, 09:36 Nigdy dwa razy do tej samej rzeki... Chujoza!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 25.06.05, 17:03 Witam serdecznie! A gdzie zdjęcia ... się pytam!! Takie fajne miałeś a potem już ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 26.06.05, 09:33 no jestem, jestem.. po latach. wielem dróg przebył, ale wreście.. ajm bek! Zdjęć Zohu narobiłem, że hoho, pracuję teraz nad ich koncową obróbką, powieszę na stronie, a przemyśliwam też po cichu, coby we wrześniu zrobić wystawę w Lublinie. Muszę tylko zorientować się, gdzie by można było się powiesić. Najlepiej na starowce w bwa, ale nie wiem, czy to nie za wysokie progi. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 26.06.05, 11:17 Napisze ci maila jak wróćę z Krakowa w tej sprawie, tylko przypomnij!! Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 27.06.05, 13:45 Nie wierzę po prostu nie wierzę... Ale bardzo się cieszę, że wróciłeś Ziedrzecze! Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 27.06.05, 15:24 no, a w weekend bede w naszym kochanym mieście!!! Całe 4 dni!!! To dziwne ale bardzo fajne uczucie - przyjezdzac do Lublina nie do konca jako mieszkaniec, nie do konca jako gosc. W czwartek sądzę się z byłym pracodawcą a w piątek-sobotę pewnie będę chciał zatankować :-) Pepper pisał coś o Mandragorze. Był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 28.06.05, 14:07 No to jak zwykle się miniemy... Mnie akurat w piątek i sobotę nie ma. Ale twoją "Zamieć " Ziedrzec ciągle mam na ścianie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 29.06.05, 23:55 toć po to Ci ją ofiarowałem :-)))))) i nawet pamętam , kiedy - zamieć wonczas okrutna była :-))) aż nie pamiętam jak do dom wróciłem Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 29.06.05, 11:35 Stoisz w rozkroku między miastem z dzieciństwa a miastem w którym obecnie żyjesz i pracujesz. Plusem jest pewnie to, że zyskujesz nowy punkt widzenia na Lublin. Pewnie widzisz rzeczy których wcześniej nie zauważałeś ;). Ps. A kiedy jakieś zdjęcia na stronie ... i w ogóle kiedy reaktywacja strony? Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 29.06.05, 23:55 a wiesz , że może troszkę? brakuje mi fajnych wystaw, szczególnie fotograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 29.06.05, 12:58 hej ha ziedrzec napisał: > Pepper pisał coś o Mandragorze. Był ktoś? do miejsca tego mialem 2 podejscia - oba srednio udane 1) mijesc nie bylo hehe tylko na kanapce przy barze gdzie pala lulki a to mi nie pasilo, 2) kawa byla letnia, slabo smaczna, na PLUS: w zwiazku ze stratami morlanymi jakich doznalem zamawiajac kawe herbate lody i szarlotke mila pani hebrajko-polka postanowila ze place tylko za herbate i szarlotke. na MINUS: kiedy sie siedzi na zewnatrz z ulicy Zlotej zajezdza fekaliami i trzeba szybko obalic troche ankoholu celem znieczulenia. eee.tego... znaczy, moge sie wprosic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) 29.06.05, 23:56 no to kiedy? mi narbardzi pasuje w sobotę. za dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: tak sobie wpadłem.. po latach :-) どこでも 30.06.05, 10:23 ziedrzec napisał: > no to kiedy? > mi narbardzi pasuje w sobotę. za dnia. ja osobiscie mam we sobote te zlot mojego rocznika studiowego, ale moze zalicze jednego dnia 2 imprezki? hehe czy tylko kieszen, gardlo i zoladek wytrzymaja?... Odpowiedz Link Zgłoś
huann Ziedrzce! 02.07.05, 14:29 a zajrzyj no tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=3702313&a=25947663 i tu: szprotokoly.blox.pl/html/1310721,262146,21.html;jsessionid=7EE8A3EC2C86CFFDB75B1A2D918F09C6.ib3tom1?43113 Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Ziedrzce! 03.07.05, 00:08 AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! wistości rzeczy przypomnienie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś