hanys_hans 30.12.06, 19:18 Jak kery chce wejrzec´ wiela mo Ballest punktoow to ino tukej kliknyc´ 31 punktoow, kto by to pomys´lou ?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksik9 Re: Ballest na SZPICY jusz 31 punktoow 31.12.06, 10:54 gratulacje Hanys, masz czwarte punktowane miejsce, do podium blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Ballest na SZPICY jusz 31 punktoow 31.12.06, 18:43 maksik9 napisał: > gratulacje Hanys, masz czwarte punktowane miejsce, do podium blisko. Dla Twojej informacji Maksik: kliknięcie na link podany przez Hanysa powoduje automatycznie oddanie głosu na konkretną osobę. Przykro mi, że Hanys, którego bardzo szanowałem, okazał się zwykłym oszustem. Szczęśliwego Nowego..! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Ballest na SZPICY jusz 31 punktoow 01.01.07, 00:58 stefan_ems napisał: > Dla Twojej informacji Maksik: kliknięcie na link podany przez Hanysa powoduje > automatycznie oddanie głosu na konkretną osobę. Przykro mi, że Hanys, którego > bardzo szanowałem, okazał się zwykłym oszustem. > Szczęśliwego Nowego..! "Wielki plebiscyt na Śląskiego Forumowicza 2006 r" je nazwoom caukowicie gorolskoom, obrarzajooncoom wszyskich S'LOONZOKOOW Samo suowo "plebiscyt" --> "W warunkach polskich plebiscyt oznacza powszechne głosowanie na jakimś obszarze w sprawie jego przynależności terytorialnej do jakiegoś państwa. Używano niekiedy tej nazwy dla referendów o innej tematyce, np. referendum "3 x tak" z 1946 nazywano wówczas plebiscytem ludowym." Jak by jusz ta nazwa zostaua zmiynioono na np. "Wybory forumowicza roku s´loonskich foroow 2006" (t.z. wszyskich forumowiczoow tych foroow bes zodnych wyjoontkoow) to mono bych sie tysz psziuoonczyu do guosowanio pod warunkym ze musiauo by to byc´ zrobioone na taki stroonie keroom niy idzie manipulowac´ i musiou by to ktojs´ zrobic´ kery niy je w tych wyborach wybiyrany, ktojs´ blank neutralny! pyrsk_hanys_hans Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Ballest na SZPICY jusz 31 punktoow 04.01.07, 23:17 arnold7 napisał: > Bzdura, po prostu NKC czeka na nowa edycje, a sonda jest tu: > > www.sonda.pl/sonda_strona.php3?id=447911&uid=179315 To niyma rzodno "Bzdura"! "NKC czeka" a Arnold korzysto z sytuacji! Jak by my sie niy upoomnieli o dojs´ci do tyj sondy to by joom dali tak czimou w ukryciu ino dlo swojich! Odpowiedz Link Zgłoś