Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

glasgow - drago vs o'sullivan?

03.04.04, 13:31
    juz dzis wieczorem (o 19 czasu brytyjskiego) drago zagra z ryanem day'em (ten
    koles robi w prawie kazdym wygranym frejmie breaki powyzej 50 pkt!).
    zwyciezca zagra z o'sullivanem! ten drugi mecz w poniedzialek, wiec moze juz
    na eurosporcie
    Obserwuj wątek
      • gawronka A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 14:13
        dzis rano zauważyłam, że zamiast Euro mam czarną tablicę. Rodzinka uświadomiła
        mi, że już od kilku dni tak bywa i nikt nie wie, dlaczego. Biednemu zawsze
        wiatr w oczy :(((((((((((
        • przemek.kruk Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 17:36
          moze to nie wiatr w oczy tylko w antene? :)

jezeli odbierasz eurosport z talerza, to prawdopodobnie wystarczy tylko troche
          poruszyc antene - oczywiscie we wlasciwa strone :).

u mnie tez czasem tak sie dzieje. szczegolnie przy wietrznej lub pochmurnej
          pogodzie
          • gawronka Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 17:45
            przemek.kruk napisał:

> moze to nie wiatr w oczy tylko w antene? :)
            >
            > jezeli odbierasz eurosport z talerza, to prawdopodobnie wystarczy tylko
            troche
            > poruszyc antene - oczywiscie we wlasciwa strone :).
            >
            > u mnie tez czasem tak sie dzieje. szczegolnie przy wietrznej lub pochmurnej
            > pogodzie

O dzięks, przekażę tę informację siłom wykonawczym mojej rodziny. Może
            poruszenie pomoże :))))
            • lilipiec Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 18:03
              Hmm - a mi się wydawało, że masz kablówkę... ;)

Anyway, ja nie mam ani jednego ani drugiego, a większość w barze ogląda jakieś
              rugby czy tam inne mordobicie (jeśli to cię pociesza :). Więc znowu jestem
              skazany na livescoring w sieci. Niewiele tylko bardziej porywające niż gra P.E. :D
              • gawronka Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 18:13
                lilipiec napisał:

> Hmm - a mi się wydawało, że masz kablówkę... ;)

Lilipcze, jesteś genialny w swej prostocie. Czarny ekran mam na kablówce, ale z
                talerza ściągam normalnie :)))))))))))))) Własnie sprawdziłam :)))

>
                > Anyway, ja nie mam ani jednego ani drugiego, a większość w barze ogląda jakieś
                > rugby czy tam inne mordobicie (jeśli to cię pociesza :). Więc znowu jestem
                > skazany na livescoring w sieci. Niewiele tylko bardziej porywające niż gra
                P.E.
                > :D

Szczerze współczuję :( No po prostu nie wiem, jak cię pocieszać...
                • dorota_snooker Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 18:28
                  Mecz O'Sullivan vs Drago ( Jeśli dojdzie do skutku ) powinien być
                  transmitowany w poniedziałek 0k. 20 ( sprawdziłam na stronie
                  www.globalsnookercentre.co.uk )ale wtym czesie jest też mecz Ebdona więc
                  niewiadomo co wybiorą księgowego czy " błysk w oku". Może komentatorzy mogliby
                  jakoś wpłynąć na decyzję ?
                  • przemek.kruk Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 21:05
                    nie moga...

:)
                    • dorota_snooker Re: A JA NIE MAM EUROSPORTU!!! :(((((((((( 03.04.04, 21:55
                      przemek.kruk napisał:

> nie moga...
                      >
                      > :)
                      A to wielka szkoda, ale zapewniam, że i tak będę oglądać i słuchać!!!!!!!!!!!!!
                      • dorota_snooker nic z tego nie będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.04, 22:31
                        Wiadomość z ostatniej chwili, tego meczu niestety nie będzie bo Drago przegrał
                        z Day'em, ale za to będzie inny ;)))))))))))))
                        • gawronka Re: nic z tego nie będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.04, 10:51
                          dorota_snooker napisała:

> Wiadomość z ostatniej chwili, tego meczu niestety nie będzie bo Drago
                          przegrał
                          > z Day'em, ale za to będzie inny ;)))))))))))))

O! No to znowu się nie doczekam tej konfrontacji... No nic, może w
                          Sheffield :))) Ale dziekuję za dobre chęci :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka