gawronka 22.04.04, 19:52 ... ogląda wieczorem Davisa live. Może znowu doczekamy sie relacji i interesujących zdjęć :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Dzisiaj Lilipiec... 22.04.04, 19:58 albo zobaczymy jak go wyprowadzają z sali smutni panowie z ochrony za robienie nielegalnych zdjęć :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Dzisiaj Lilipiec... 22.04.04, 19:59 rigel napisał: > albo zobaczymy jak go wyprowadzają z sali smutni panowie z ochrony za robienie > nielegalnych zdjęć :) Mówisz, że Ebdon dorabia sobie jako bodygard? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
le-on Re: Dzisiaj Lilipiec... 22.04.04, 20:25 Blisko. Wysałałem Lilipcowu UPS'em nowiutkiego tak-tak'a coby se mógł podzwonić w czasie miecza. I za to własnie wyleci :p Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Dzisiaj Lilipiec... 22.04.04, 20:27 le-on napisał: > Blisko. Wysałałem Lilipcowu UPS'em nowiutkiego tak-tak'a coby se mógł podzwonić > > w czasie miecza. I za to własnie wyleci :p Lilipiec nie ma komórki ze względów ideologicznych. Nie przyjmie. (Widzisz Lilipcze, jak ja w ciebie wierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Dzisiaj Lilipiec... 22.04.04, 20:28 Podaj numer, będziemy dzwonić wszyscy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś