misiania 08.06.05, 15:48 co będę robiła w piątek. wiem również, gdzie to będę robiła - w Warszawie niestety... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: o, już wiem 08.06.05, 18:07 Odbijemy sobie w Warszawie podczas **** gwiazdek w break 147 :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o, już wiem 09.06.05, 12:31 a swoją ścieżką takie zorganizowanie imprezy, że finał wypada w dzień roboczy to ciekawa idea jest... zwłaszcza, że mówimy o sporcie, który dopiero się rozwija i organizatorom chyba powinno zależeć na nieodcinaniu potencjalnej publiczności od zawodów. M. potencjalna publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: o, już wiem 09.06.05, 13:39 no wiesz, ale zawodnicy też chcą mieć trochę wolnego czasu na konsumpcję nagrody... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: o, już wiem 09.06.05, 14:28 Misiania - ja za to nie odpowiadam :( Gawronka - pomożemy im tę nagrodę wygrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o, już wiem 09.06.05, 14:35 no toż jakby zaczęli konsumować w sobotę po południu to by się chyba nakonsumowani dostatecznie intensywnie przed następnym tygodniem pracy... Odpowiedz Link Zgłoś