joannadzieciuch 12.04.04, 20:23 Polecam dr Wiesława Filipkowskiego jest miły,konkretny i zna się na rzeczy. Link Obserwuj wątek
zaasia Re: Elbląg 23.08.04, 11:35 ja polecam Pania Miernik, szczegolnie dla 'poczatkujacych" super babka i zna sie na rzeczy Link
ewas17 Re: Elbląg 23.08.04, 19:04 Dr Drozd. Super lekarz. Przyjmuje w przychodni na ul. Burzyńskiego (przynajmniej rok temu tam przyjmował). Pozdrawiam Ewa Link
ewas17 Re: Elbląg 27.08.04, 11:32 Przepraszam nastąpiła pomyłka. Chodziło o przychodnię na Bażyńskiego. Pozdrawiam Ewa Link
atramencik Re: Elbląg 14.10.04, 17:17 Chlebowska...prywatnie 50zl..lub panstwowo ale wtedy dluuuuga kolejeczka... kochana kobieta!!!! Link
ewa008 Re: Elbląg 13.01.05, 08:22 dziękuje za odpowiedzi zarejstrowałam sie do Pasiecznego przynajmniej na razie - zaobaczę ale też jestem ciekawa gdzie państwowo przyjmuje Chlebowska bo z tego co ja wiem to tylko prywatnie Link
niunka24 Re: Elbląg 21.12.05, 13:08 chlebowska jest ok tylko dla prywatnych pacjentów, nie wiem, czy to dobrze świadczy o niej jako lekarzu,raczej nie. ja miałam z nią niezbyt miłe doświadczenia państwowo. pozdrawiam, Link
urli Re: Elbląg 06.12.04, 14:08 Ja osobiscie polecam Jolantę Prusak. fajna babka. Zazwyczaj sa kolejki. Link
oolgao Re: Elbląg 06.12.04, 16:26 Co prawda już nie korzystam z usług tego lekarza (wyprowadzka z Elbląga) ale polecam dr Pasiecznego. Przyjmuje w przychodni na Bema. Link
gagat100 Kto w Elblągu na kase chorych 11.01.05, 19:22 CYTAT Kto w Elblągu ? Autor: ewa008 Data: 11.01.2005 19:17 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Bardzo potrzebny mi jest dobry lekarz w Elblagu gdyz wykryto mi dziś zaśniad groniasty? Kogo mozecie polecić na kase chorych i ewentualnie prywatnie dziekuje e. Link
orysiowa Re: Elbląg 08.02.05, 11:36 zgadzam się całkowicie - dr Jolanta Prusak właśnie prowadzi mi drugą ciążę (pierwszą 6 lat temu). najważniejsze na plus - kobieta, delikatne i zawsze ciepłe dłonie - a pewnie wiecie że to różnie u różnych lekarzy bywa, czego najlepiej doświadczyłam leżąc w 1999 r. na podtrzymaniu w 110 Wojskowym Szp. gdzie badania były właściwie codziennie i przez akurat dyżurujących lekarzy. serdecznie pozdrawiam Link
monia1997 Re: Elbląg 19.04.05, 15:07 Witam.... a ja całkowicie zaprzeczam powyższej opinii.... Dziewczyny trzymajcie sie z daleka od tej pani jesli nie chcecie miec problemów i w przyszłości urodzić zdrowe bobaski!!!! wiecej inf na maila monikadd@wp.pl Link
aniniam Re: Elbląg 08.09.06, 12:11 Kogo wybrać ze 110 Szpitala Wojskowego?Prusak czy Osadowskiego?A może kogoś innego? Link
bibi.mal Re: Elbląg 10.03.05, 19:37 Gorrrąco polecam dr Flaka (gabinet prywatny - nowy pasaż, wtorki i czwartki od 15-ej). Byłam u Niego z pierwszą wizytą (jeszcze, jako dziewica) i chodzę do dziś (ponad 6 lat). Jest świetnym lekarzem i ma bardzo dobrze wyposażony gabinet. Kiedyś postanowiłam sprawdzić innego lekarza i poszłam do dr Filipkowskiego - i juz niegdy więej tego nie zrobię... Link
sarenka1980 Re: Elbląg 23.11.05, 14:33 Dr Flak jest świetny. Naprawdę polecam, do tego w porównaniu z innymi nie jest drogi. nie wiem, jak dla ciężarnych, bo dzieci nie mam ale w leczeniu chorób pomógł mi bardzo! pozdrawiam, Link
dagmaraiania Re: Elbląg 27.12.05, 15:07 Poproszę o jakieś bliższe dane na temat dr Flaka, tzn. gdzie przyjmuje- ulica, w jakim szpitalu pracuje, no i jakiś nr telefonu aby można było umówić się do niego na wizytę. Poproszę o kontakt na priva dagbuber@wp.pl Link
mysza125 Re: Elbląg 12.05.06, 18:04 bibi.mal napisała: > Gorrrąco polecam dr Flaka (gabinet prywatny - nowy pasaż, wtorki i czwartki od > 15-ej). Byłam u Niego z pierwszą wizytą (jeszcze, jako dziewica) i chodzę do > dziś (ponad 6 lat). Jest świetnym lekarzem i ma bardzo dobrze wyposażony > gabinet. Kiedyś postanowiłam sprawdzić innego lekarza i poszłam do dr > Filipkowskiego - i juz niegdy więej tego nie zrobię... Hej bibi.mal! napisz jak mozesz gdzie przyjmuje dr Flak. Czy rzeczywiscie jest dobrym lekarzem? Od ponad roku staramy sie z męzem o dzidzię i nic.. czy zna sie na leczeniu tego typu problemów? dz\iękuje serdecznie za odpowiedź! pozdrawiam serdecznie! Link
0mala0 Re: Elbląg 11.05.07, 16:40 nie polecam żadnego elbląskiego lekarza jeśli szukasz pomocy - poszukaj w gdańsku lub na stronce www.invicta.pl Link
lorunia Re: Elbląg 28.03.05, 19:38 U mnie stwierdzono w 24 tc obumarcie ciąży, które nastąpiło w 19 tc. Miałam robiony zabieg i wywoływany poród. Teraz zastanawiam się do jakiego ginekologa iść, gdy będę chciała zajść jeszcze w ciążę? Poradźcie. Słyszałam, że pan Wiesław Filipkowski jest bardzo dobry. Link
in_di_ra Re: Elbląg 21.06.05, 10:25 Ja sie wybieram do gienia pierwszy raz.Bardzo to straszne? Naleze do przychodni w policji, ale tam nie ma ginekologa...chyba. Anyway, czy musze miec skierowanie? Link
amaterasu79 Re: Elbląg 26.07.05, 09:08 A ja polecam dr. Pasiecznego. Zresztą nie tylko ja - jest na ogólnopolskiej liście ginekologów polecanych przez "Twój styl" - "Lekarz przyjacielem kobiety". Ma świetnie wyposażony gabinet, nie ma - o dziwo! - długich terminów oczekiwania na wizyty z NFZ, bardzo miły, kompetentny i dokładny. Teraz ma się przenosić do innego gabinetu przy Bema 42. Link
dagmaraiania Re: Elbląg 27.12.05, 14:51 Nie jestem z Elbląga, czy może mi Pani jakoś wytłumaczyć jak dojechać na Bema 42, a może jakiś nr telefonu, aby się umówić z dr Pasiecznym, a w jakim szpitalu pracyuje doktor? Poproszę o kontakt na priv dagbuber@wp.pl Link
niunka24 Re: Elbląg 21.12.05, 13:10 Polecam dr Lubarecką. Jest kometentna, zleca potrzebne badania, tylko nie ma w swoim gabinecie USG, ale zrobi za darmo w szpitalu, jak trzeba. pozdrawiam. Link
naatalli Re: Elbląg 13.01.06, 21:22 polecam dr andrzeja pasieczne jest super lekarzem bo dzieki niemu zaszlam w ciaze i ja donosilam Link
magnusik Re: Elbląg 15.03.06, 21:46 bardzo przyjemny i konkretny jest Pasieczny, pani Macinkiewicz też ok!!! Link
aladaniel Re: Elbląg 11.07.07, 23:41 Hej jesli mozna to prosze o bliższe informacje na temat pani macinkiewicz pozdrawiam Link
mamulkadwa Re: Elbląg 24.11.07, 19:40 Osobiście polecam Panią Iwonę Miernik. Super lekarz, miły kontakt. Kobieta miła, ciepła i nigdy cię nie zbyje. Nawet za wizyty prywatne nie zawsze brała ode mnie pieniązki. To naprawdę godna polecenia osoba. Link
mamulkadwa Re: Elbląg 24.11.07, 19:41 Pasieczny konkretny i miły jest. Tego mu zarzucic nie można, za to kasę doi jak tylko sie da!!! Wyszukjue ciągle coś do zbadania. Naciągacz. Link
andziabuzka1 do mamulkadwa 29.01.08, 15:09 Zgadzam sie z Toba co dr.Pasiecznego.Jest mily i konkretny,ale co chwile wyciaga kase.Chodze do niego juz od ok roku na kase chorych i co chwile kieruje mnie na jakies drogie badania tam na Bema,wiec chyba zmienie lekarza.Slyszalam dobre opinie o dr.Drozd(Bazynskiego) i ponoc wszystkie badania mozna wykonac na NFZ,wiec chyba do niego sie przepisze Link
anka0127 Re: Elbląg Do Niunka24 16.03.06, 16:16 Hej Niunka24. Mam pytanie. Czy ty czasem nie leczysz się na endometrioze??(chyba "czytałam Cie" na wątkach o tej chorobie)Jeśli tak proszę podaj namiary na kogoś w E-gu kto sie na tym zna? Bo juz cała załamana jestem(( Pozdrawiam. Link
annalalik Re: Elbląg 25.05.06, 09:18 CYTAT: mysza125 25.05.06, 06:07 + odpowiedz Kochane dziewczyny! jak mozecie prosze3 napiszcie jaki dobry gnekolog w elblagu.mieszkam tu od niedawna i nie znam nikogo.Co myslice o ginekologach na Robotnoiczej 79 w przychodni Jasminowa? Slyszalam ze przyjmuje tak jakas fajna ginekolog. Ale czy on jest w porzadku? pozdrawiam cieplutko! Link
mysza125 Re: Elbląg 30.05.06, 14:21 Hej Dziewczyny! prosze napiszcie cos o tej pani ginekolog z przychodni jasminowa? jaka ona jest? w porzadku? pzdrawiam cieplutko! Link
cszynka Re: Elbląg - Jaśminowa 04.07.06, 12:16 Jest tam bardzo fajna p. Mowińska. Przesympatyczna, kompetentna. Zarówno prywatnie i państwowo. Uratowała moją drugą ciążę (pierwszej się nie udało). Gorąco ją polecam. Link
kasiadud Re: Elbląg - dr Owczarek, Szpital Wojskowy 16.06.07, 22:42 Po wielu latach poszukiwań dobrego lekarza znalazłam!!! Zawsze uśmiechnięty, otwarty, rzeczowy, czy to na wizycie w przychodni czy prywatnie. Przyjmie pacjentkę nawet 5 min. przed końcem pracy. Polecam. Link
asiula-24 Re: Elbląg - dr Owczarek, Szpital Wojskowy 28.07.07, 14:04 Potwierdzam, dr Owczarek jest świetny, jest dobrym specjalistą a do tego miły i zawsze uśmiechnięty!Poza tym w Szpitalu Wojskowym jest wielu dobrych ginekologów (np.pani dr J.Prusak czy pan dr W.Filipkowski) , którzy traktują pacjentki podmiotowo, opieka jest na wysokim poziomie.Są to lekarze z powołania. Link
bu-mader Re: Elbląg - Szpital Wojskowy 23.01.08, 20:16 potwierdzam!rodziłam tam obu synów.opieka na najwyższym poziomie,lekarze i położne super.a dr Owczarek przyjmował na świat mojego pierworodnego Link
sylwia979 Re: Elbląg - Jaśminowa 28.06.07, 05:05 jedynie moge powiedzie ze pani dr.barbara mowinska jest super lekarzem... poprowadzila mi 2 ciaze,w 1998 i 2000 r... obecnie prowadzi mi znowu 3 ciaze - jestem bardzo zadowolona - i nawepno do konca tej ciazy bede chodzila caly czas... powiem szczerze ze z ta doktor trzeba byc po prostu szczerym.... nie mozna nic ukrywac,oklamywac,bo wtedy doktor bedzie oziebla w stosunku do pacjentek.... ja nie narzekam a u doktor mowinskiej lecze sie od 1995 r... troszke latek juz minelo przy moim leczeniu,i ciagle jestem zadowolona.... Link
ugabi Re: Elbląg - dr Osadowski 31.07.07, 15:50 Osobiscie polecam dr Osadowskiego. Jest sympatyczny, konkretny i zna się na rzeczy. Chodziłam do wielu ginów ale jedynie on mi odpowiada i chodzę do niego od roku. Link
krysta78 Re: Elbląg - Jaśminowa 07.12.07, 19:04 chodziłam do Mowińskiej pare lat temu i nie mam dobrych wspomnień, niesympatyczna,fotel był ustawiony w ten sposób ze rozkładalas broszke w kierunku drzwi przez które ciagle wchodzila pielegniarka przez co czulam sie skrepowana i cholernie zawstydzona. Od kilku lat chodze do dr Chlebowskiej przyjmuje tylko prywatnie wizyta kosztuje 50zł-jesli bada, jak nie to nic. Jedyny minus to ze na wizyte czeka sie nawet 2 godz Link
kebe1988 Najwieksza wyszukiwarka i ranking lekarzy w POLSCE 17.12.07, 13:24 Witam. Zapraszam wszystkich na nowo otwartą wyszukiwarkę i ranking lekarzy! Arrow --->>> www.znanylekarz.pl <<<---- Zapraszamy do wypowiadania się i oceniania swoich lekarzy. Jeśli go nie ma w łatwy sposób można go dodać i pozwolić ocenić innym. Dzięki temu inne osoby w bardzo łatwy i szybki sposób będą mogły znaleść informacje na temat swojego ulubionego lekarza! Pozdrawiam KeBe. Link
andziabuzka1 Re: Elblag 07.07.08, 22:53 Przemysław Winkel-czy ktos moze mi napisac cos na jego temat? Link
andziabuzka1 Re: Elblag 05.11.08, 11:29 Czy któraś z Was może polecic mi dobrego ginekologa znajacy sie na sprawach niepłodności z Elblaga? Link