Dodaj do ulubionych

do flame28 Papilio 721

30.05.07, 14:06
Hej jak tam byłaś na swojej pierwszej przymiarce ja czekam i czekam smile
Obserwuj wątek
    • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:15
      A ja ją ide w końcu zamówić już tak ostatecznie smile Jakoś nie mogłam sie zebrać i
      zdecydować w 100% ale już jestem pewna smile W tym albo przyszłym tygodniu chce to
      w końcu załatwić smilesmilesmile
      • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:22
        Idź zamów smile moja ponoć jest już w salonie ale nie mają dla mnie czasu wink
        troche to denerwujące.
        • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:27
          smile ja byłam ją już przymierzać 3 razy smile hehe Bo tak jakoś nie mogłam się
          zdecydować. Ale jestem już pewna, że to ta i żadna inna.

Dzięki flame28 znalazłam 2 salony gdzie mogłam ją przymierzyć.

A skoro suknia jest w salonie to czemu nie umawiają sie na przymiarkę? Dzwoń
          tam! Na pewno nie możesz się już doczekać smile
          • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:32
            No już bym chciała ją zobaczyć i przymierzyć ale ponoć panie tam pracujące nie
            mają czasu,żeby się ze mną umówić bo mają inne klientki na czerwiec i
            lipiec,które muszą zrobić. Pewnie przymiarka będę miala w lipcu i później będę
            latać co tydzień po 100 km
            • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:37
              No czerwiec i lipiec to gorący sezon i jest na pewno mnóstwo klientek. A jak
              długo czekałaś na sprowadzenie sukni?
              • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:44
                3,5 miesiąca sporo no i niestety teraz czekam,żeby ją zobaczyć sad
                • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 14:52
                  cholera mam nadzieję, że moja tyle nie będzie "się sprowadzała" bo nie zdążę smile
                  w salonie powiedziano mi, że 3 miesiące przed ślubem wystarczy.
                  • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 30.05.07, 15:17
                    Moja miała być w 10 tygodni a zrobiło się z tego 15 tygodni poza tym leży w
                    salonie teraz ja mam przypomnieć sie w salonie ze ona już tam jest bo one mają
                    tyle na głowie,że mogą zapomnieć ślub za 2 miesiace z hakiem a tu cisza..
                    • sandstorm86 do misiaczek187 06.06.07, 13:47
                      I jak? Byłaś na przymiarce? Ja już zamówiłam. Pierwszą przymiarkę mam 3 września smile
    • flame28 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 14:01
      Czołem Dziewczynywink Otóż przymiarki były i to nawet dwie...Pierwsza to była mała
      katastrofa. Spódnica wieeelgachna bo długa jak siedem nieszczęść i sterczała na
      wszystkie strony, a gorset został uszyty z nieco innego materiału niż ten który
      przymierzałam i marszenia nie układały się tak jak powinny...Ale przymiarka
      numer dwa to kompletnie inna sprawa. Panie krawcowe zadziałały, swoje czary
      odprawiły i suknia jest przepiekna. Spódnica sterczy na dużej halce na całe 115
      cm., i nie wiem czy sie zmieszcze w związku z powyższym do koscioła hi hi.Ale
      luuuzik. Ślub 30 czerwca więc duzo czasu nie zostało. 14 czerwca jade na
      trzecią przymiarkę, bo spódnica była taka długa, ze krawcowa postanowiła ją
      skracać na dwa razy i poprosiłam jeszcze o wszycie klapki w wiązanie gorsetu.
      Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. Pozdrówki
      • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 14:18
        A masz może jakieś zdjęcia z przymiarki? Jeśli tak to wyślij mi na gazetowego!
        Chciałabym zobaczyć jak suknia wygląda gdy jest już super dopasowana. Bo jak dla
        mnie nawet ta 3 rozmiary za duża jest piękna a co dopiero dopasowana smile
        • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 15:45
          Dziewczyny poprostu brak mi słów właśnie zadzwoniłam do salonu żeby się zapytać
          kiedy będzie ta moja 1wsza przymiarka i wyobraźcie sobie,że pani (właścicielka
          salonu) poinformowała mnie że ona nie wiem bo nie ma krawcowej a to ona ma
          grafik pominę to,że sukienka była zamówiona 5 lutego a od miesiąca leży w
          salonie i nikt nie ma czasu,żeby mnie przyjąć i pobrać miarę do tej głupiej
          kiecki mam już dość naprawde suknia ma być gotowa do końca lipca przymiarki
          mają być 4 uncertain ja do Wrocka mam 120 km a krawcowa bedzie dopiero w przyszły
          czwartek i dopiero wtedy do mnie zadzwoni...
        • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 15:46
          A no właśnie ja też poproszę zdjęcia jeśli można przynajmniej troche się
          pocieszę,że chociaż Ty masz swoją sukienkę smile
          • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 16:28
            aż 4 przymiarki?! Ja mam pierwszą miesiąc przed ślubem a później dopiero tydzień
            przed drugą.
            • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 16:32
              Gadać mi się nie chce normalnie na ten temat ja mam jakiegoś pecha tu problem z
              sukienką a tu z właścicielką restauracji te przygotowania mnie wykańczają.
    • flame28 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 16:43
      Troche tych przymiarek jest...ale w moim przypadku to koniecznewink jestem
      perfekcjonistka i mam schizę na punkcie zbyt krótkiej sukienki. To nie jest w
      porządku że macie takie krótkie terminy. Gdy ja zobaczyłam swoją po raz
      pierwszy to bylam gotowa ją wymieniać na inny egzemplarz...coś nie zagrało. I
      czas na to miałam. ale krawcowa zdzialala cuda, mnie trochę emocje wszystko
      jest ok. Dziewczyny podajcie mi swoje adresy mailowe to przeslę wam pare fotek.
      Gazetowa skrzynka działa jak mułwinkPozdro
      • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 17:02
        No własnie tym bardziej,że na 1 zdejmą miarę na 2 naszyją kryształki,które są w
        cenie sukienki i dopracują szczegóły na 3 mam stwierdzić czy starczy mi tych
        kryształków czy chcę doszyć więc na 4 powinn być gotowa...szkoda gadać
        mój mail: nygusek22@wp.pl
        • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 17:25
          mój meil to : sandstorm86@poczta.fm
          Ze mnie już miare zdjęli. Na pierwszej przymiarce będą ją dopasowywać. A przed
          ślubem popraweczki. Myślicie, że powinnam zapytać o więcej przymiarek?
          • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 17:31
            To zależy czy sukienka mocno będzie odbiegać od tej zamówionej bo to ponoć się
            zdarza uncertain
            • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 17:36
              Mam nadzieję, że jakoś to będzie smile Nie stresuję się na zapas smile Panie w salonie
              powiedziały, że 3 września mam przyjść. W sumie to miesiąc przed ślubem to nawet
              jeśli coś by było nie tak to chyba zdążą poprawić. Jestem dobrej myśli.
              • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 17:39
                No też mam taką nadzieję ale jak czasami czytam te posty dziewczyn,które
                dostały suknie z dziurami albo za małe to trochę sie denerwuję ale co bardziej
                mnie wkurza to objętność wobec mnie pań z salonu.
                • sandstorm86 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 17:46
                  Zaraz flame28 wyśle nam swoje zdjęcia i będziemy ją podziwiać i wyobrażać sobie,
                  że niedługo my będziemy równie pięknie wyglądać smile
                  przypominam niecierpliwie meila: sandstorm86@poczta.fm <haha> smilesmilesmilesmilesmile
                  • misiaczek187 Re: do flame28 Papilio 721 06.06.07, 18:34
                    Ja jeszcze nie dostałam żadnych zdjęć i też czekam cierpliwie smile
                    • misiaczek187 Re: do Sandstrom 08.06.07, 10:44
                      Hej dostałaś już zdjęcia ja nie sad może flame28 o nas zapomniała smile
                      • flame28 Re: do Sandstrom 11.06.07, 08:17
                        Dziewczynywink Nie zapomniałam!!! ale ślub już 30 czerwca i czasu normalnie na
                        nic nie mam. Obiecuję że przeslę. Zabiegani jesteśmy, że ho ho. Pozdrawiam i
                        życzę spokojniejszych przygotowań. Do zobaczenia.. hi hi
                        • misiaczek187 Re: do flame28 11.06.07, 12:00
                          Dobrze bedziemy czekać grzecznie smile moje przygotowania do ślubu mnie już męczą
                          a ślub dopiero 11 sierpnia więc nic a nic się Tobie nie dziwie smile
                          • flame28 Re: do flame28 11.06.07, 20:32
                            poooszło....ale czy doszlo? pozdrawiam Asia
                            • sandstorm86 Re: do flame28 13.06.07, 12:27
                              Zdjęcia doszły. Piękne smile Mój ślub dopiero 6 października smile Jaką będziesz miała
                              fryzurę i dodatki? I jakie masz buciki? Pytanie również do misiaczka smile Ja myślę
                              o perłach i butach z okrągłym przodem lub z jednym palcem(tylko boję się, że
                              mnie podeptają i może bolećsmile )

flame28 co zrobiłaś, że ta kokardka z przodu Ci tak nie zwisa? Podszyłaś ją? Bo
                              gdy ja mierzyłam suknię, to kokardka właśnie, nie wyglądała zbyt efektownie.
                              • flame28 Re: do flame28 13.06.07, 13:56
                                No właśnie...dodatki nieszczęsnewink)Buty arte di roma w perłowym kolorze -
                                sandałki na 8,5 cm obcasie z takim kwiatorem na pięciewink) Biżuterii nie
                                zakładam ponieważ takowej również na codzień nie noszę. Welony widziałyście.
                                Bukiet...kulka z kremowych róż i eustomy i duuużo zielonego. Fryzura hmm idę
                                jutro na próbną... zobaczymy. Oj gorąco mi się robi jak pomyślę że teraz to
                                wszystko trzeba zgrać. ps.Zdjęcia były z mojej pierwszej przymiarki, kokardkę
                                po prostu związałam ale do ślubu krawcowe poleciły mi ją podszyć dopiero po
                                założeniu i ściśnięciu mojego biednego ciała gorsetem. Pozdrawiam
                                • sandstorm86 Re: do flame28 13.06.07, 14:05
                                  Ja też myślę o bukiecie-kuli. Buty na 8 cm obcasie ale jeszcze nie wiem jakie smile
                                  Wszystko na pewno wyjdzie wspaniale smile To już tuż tuż. Zdaj relacje z próbnej
                                  fryzury smile Co do biżuterii to w tej sukni można ją mieć ale można z niej
                                  zrezygnować bo jest z jednej strony "ina" a z drugiej klasyczna smile
                                  • misiaczek187 Re: do dziewczyn :) 13.06.07, 15:26
                                    Ja z racji,że mam naszyte srebrne kryształki mam srebrne sandałki,które mnie
                                    cisną w mały paluszek smile mam zakupiony diadem ale nie wiem czy go założe
                                    obecnie szukam bransoletki i małych kolczyków a co do bukietu to różowe
                                    cantedeskie plus spora ilość tej trawki jak znajde zdjęcie fryzury i butów to
                                    zaraz wkleję smile
                                    • misiaczek187 Re: do dziewczyn :) 14.06.07, 11:22
                                      To są moje buciki o dziwo były sporo droższe smile
                                      www.allegro.pl/item203851474_sexowne_sandalki_fantasy.html
                                      to moje kwiatki z tym,że będą różowe może coś jeszcze zmienie smile
                                      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d5ca05d6b925fd38.html
                                      albo te smilena któreś trzeba będzie się zdecydować smile
                                      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb0e366cc92f2f7f.html
                                      diadem wygląda tak :
                                      www.allegro.pl/item195380843_diadem_tiara_unikalna_krysztaly_w_srebrze_di_095.html

myślałam o tych kolczykach,ale nie wiem czy to niezbyt dużo:
                                      sklep.bizu4u.pl/shop,show,1312
                                      no i bransoletka:
                                      sklep.bizu4u.pl/shop,show,1310
                                      ale muszę jeszcze pomysleć nad tymi dodatkami smile
                                      • sandstorm86 Re: do dziewczyn :) 14.06.07, 20:54
                                        I Ty też w sandałkach? Ja mam pewne obawy smile Boję się o podeptane palce. Diadem
                                        jest śliczny smile Już od dawna mi się podoba smile Będziesz miała do niego welon? ja
                                        chcę mieć długaśny do ziemi. Co do kwiatów na początku chciałam te co ty ale mam
                                        ślub w październiku i wybiore chyba coś bardziej jesiennego. Kolczyki chcę
                                        zwisające z jedną perełką na końcu a do tego naszyjnik i bransoletke z pereł.
                                        Coś w tym stylu może jeszcze delikatniejsze
                                        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/94acd5205b77579c.html
                                        • misiaczek187 Re: do dziewczyn :) 15.06.07, 09:04
                                          Tak będę mieć welon inaczej mama by mnie zamęczyła smile ale krótki taki do
                                          łopatek i tylko w kościele. Też myślałam na początku o perełkach ale diadem
                                          zmienił wszystkie dodatki co do kwiatów to zależało mi na czymś prostym i w
                                          różu bo mój Misio będzie miał różową kamizelkę ach wczoraj byliśmy odebrać
                                          obrączki zostało jeszcze 1,5 miesiąca i tyle spraw do załatwienia smile ale nie
                                          mogę się już doczekać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka