karola_kol 28.06.22, 23:12 Do mycia dachu tylko firma teton clean. Super ekipa, szybka i sprawna za niewygórowaną cenę. Pracownicy firmy stosują techniki alpinistyczne, dzięki czemu mogą sprawnie i szybko wykonać zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasek33 Re: Mycie dachów Elbląg 24.01.23, 22:00 Miałem również przyjemność korzystać z firmy TETON Clean Doświadczeni pracownicy są w stanie zadbać o bezpieczeństwo produktów, powierzchni oraz osób. Mają szeroki zakres usług realizowane w całym kraju. Oprócz sprzątania i dezynfekcji, firma oferuje też przygotowywanie dokumentacji oraz realizację czynności na specjalne zamówienie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ave_cezar93 Re: Mycie dachów Elbląg 11.02.23, 22:00 Ku mojemu zdziwieniu firma tetonclean tetonclean.pl/oferta/mycie-dachow która posiada usługę mycia dachów posiada same korzyściami wynikającymi z tego typu działań. Sprawdzona przeze mnie w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
jacombo Re: Mycie dachów Elbląg 05.04.23, 11:29 <a href=https://allrightpro.com/pl/>TETON</a> Odpowiedz Link Zgłoś
jacombo Re: Mycie dachów Elbląg 05.04.23, 11:30 Mają szeroki zakres usług realizowane Odpowiedz Link Zgłoś