Gość: qrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:31 i nic dziwnego, ze przedsiebiorcze Polki pracujace zagranica wybieraja cudzoziemcow jako mezow, niestety polscy mezczyzni niedorownuja polskim kobietom i trudno w naszym kraju znalezc inteligentnego, dobrze zarabiajacego, bez kompleksow i dziwnych problemow meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.pl / 80.48.163.* 14.08.05, 15:31 świętokszyskiego...coś nie tak z ortografią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.175-130-66.mc.videotron.ca 14.08.05, 17:52 nie zycze nikomu rozwodu ale ten bedzie tez musial byc przeprowadzony w ,haha a to sie kolomyja dopiero zacznie z polskimi urzedami no i $$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
baerenfang mylisz się! rozwód można wziąć za granicą. 18.08.07, 15:09 W Polsce trzeba go w razie potrzeby umiejscowić w USC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski uchodzca Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: 212.183.134.* 13.06.06, 09:02 Macie dziwne tematy-co zlego w slubie z osoba z innego kraju? Dlaczego narodowosc, wyznanie czy kolor skory ma wykluczac molzenstwo kochajacych sie ludzi? Po przeczytaniu tego artykulu mam kolejny powod aby nie wracac do kraju ograniczonych rasistow,kaczorow i czalego tego "polskiego" gnoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciciusia Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: 62.148.84.* 13.06.06, 09:22 a co ma wspólnego z forum praca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 18.08.07, 14:58 Bez przesady! Moze zaczniemy sie martwic swoimi sprawami, co? Hipokryci..... Zaloze sie ludzie ktorzy nawijaja na innych obcokrajowcow a szczegolnie na polakow ktorzy wyjechali i zwiazuja sie z obcokrajowcami, w zyciu nie poznali w prawdziwym swiecie nikogo takiego!!! ps. nie, ja jestem z polakiem, ale takie komentarze mnie wpieniaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś