Dodaj do ulubionych

Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz ba...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:34
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:31
      i nic dziwnego, ze przedsiebiorcze Polki pracujace zagranica wybieraja
      cudzoziemcow jako mezow, niestety polscy mezczyzni niedorownuja polskim
      kobietom i trudno w naszym kraju znalezc inteligentnego, dobrze zarabiajacego,
      bez kompleksow i dziwnych problemow meza
    • Gość: belfer Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.pl / 80.48.163.* 14.08.05, 15:31
      świętokszyskiego...coś nie tak z ortografią
    • Gość: myszka Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.175-130-66.mc.videotron.ca 14.08.05, 17:52
      nie zycze nikomu rozwodu ale ten bedzie tez musial byc przeprowadzony w ,haha a
      to sie kolomyja dopiero zacznie z polskimi urzedami no i $$$$$
      • baerenfang mylisz się! rozwód można wziąć za granicą. 18.08.07, 15:09
        W Polsce trzeba go w razie potrzeby umiejscowić w USC.
    • Gość: polski uchodzca Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: 212.183.134.* 13.06.06, 09:02
      Macie dziwne tematy-co zlego w slubie z osoba z innego kraju? Dlaczego narodowosc, wyznanie czy kolor skory ma wykluczac molzenstwo kochajacych sie ludzi? Po przeczytaniu tego artykulu mam kolejny powod aby nie wracac do kraju ograniczonych rasistow,kaczorow i czalego tego "polskiego" gnoju!
      • Gość: ciciusia Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: 62.148.84.* 13.06.06, 09:22
        a co ma wspólnego z forum praca ???
      • Gość: Magda Re: Wyjazdowe "śluby" w Kielcach stają się coraz IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 18.08.07, 14:58
        Bez przesady!
        Moze zaczniemy sie martwic swoimi sprawami, co?
        Hipokryci.....

Zaloze sie ludzie ktorzy nawijaja na innych obcokrajowcow a szczegolnie na
        polakow ktorzy wyjechali i zwiazuja sie z obcokrajowcami, w zyciu nie poznali w
        prawdziwym swiecie nikogo takiego!!!
        ps. nie, ja jestem z polakiem, ale takie komentarze mnie wpieniaja!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka