Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rekrutacja w ARIMR -pytania??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:12
    Własnie jestem zaproszona na rekrutacje na pracownika sezonowego do bura
    powiatowego i mam pytanie co może być na teście bo ponoć ma taki być i ponoć
    ma być tez jakiś sprawdzian z wiadomości z komputera. O co mogą pytać. pomocy
    jeśli ktoś coś takiego przwechodził.Liczę na wasze sugestie
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:49
        Ptania mogą być z wiedzy ogólnej i wiedzy o działalności ARiMR.Co do komputera
        to o ile pamiętam to test z szybkości lub raczej bezbłędności pisania na
        komputerze.
        • Gość: kaśka Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:13
          Głownie szybkość i bezbłędność pisania, ponadto znajomość Zintegrowanego
          Systemu Zarządzania i Kontroli tzw ZSZiK , obsługa IRZ, obsługa wniosków
          obszarowych, dopłat dla gospodarstw niskotowarowych, oczywiście dochodzi
          znajomość Kodeksu Postępowania Cywilnego i ogólnych zagadnień WPR czyli
          Wspólnej Polityki Rolnej. Jeśli przejdziesz przez to wszystko (są egzaminy) to
          na pół roku masz robotę i ciągłe nadzieje że ktoś z Was może zostanie na stałe,
          czyli rankingi w ilości wykonanej pracy itp. Ale jak nie masz chodów to potem i
          tak kopa w tyłeczek bo na stałe zatrudnia sie tych co sezonowcami nigdy nie
          byli ale mają chody.
      • Gość: Ania Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:49
        Zgadzam się z Kasią,ale chyba chodziło ci o znajomość przepisów Kodeksu
        Postępowania Administracyjnejnego KPA.Chodz to chyba nie na rozmowie wstępnej a
        na egzaminach.
      • Gość: megi Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:53
        kiedy zaprosili cie na tą rozmowe kwalifikacyjną? Ja też złozyłam aplikacje ale
        jeszcze nic nie dostałam.
        • Gość: nicola Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:37
          zaprosili mnie na środe ale chodzi tu o woj. podlaskie. Serdeczne dzięki i
          trzymajcie kciuki
          • Gość: megi Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:32
            oczywiście będe trzymac kciuki i fajnie będzie jak po rozmowie napiszesz co
            wymagali, POWODZENIA :))))
      • Gość: Ola Re: Rekrutacja w ARIMR -pytania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:59
        I jak było?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka