Dodaj do ulubionych

kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 475 +

26.08.06, 08:23
Autor: malwina52.......Data: 10.04.05, 00:26
juz czas wypoczywac,
dobranoc pstryk i ciemno
    • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 26.08.06, 23:48
      Kot ostatni, niech zgasi, nie lubię spać, gdy coś mi świeci w oczy...smile
    • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 26.08.06, 23:53
      Nie chcem, ale muszem spać,
      jutro trzeba rano wstać,
      Gośćmi się zaopiekować,
      Dobry obiad ugotować...
      • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 29.08.06, 23:02
        Zgaści tylko światło, dziś licznik spisywali smile)
        Ciekawe, kto potem ureguluje płatności....
        • malwina52 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 29.08.06, 23:08
          jak nie bedzie mial kto zaplacic
          to jeszcze dolicza odsetki,
          koniecznie zgasicsmile
          • natla Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 29.08.06, 23:22
            Coś Ty, zakładamy firmę, więc nie będziemy oszczędzać. Mam nadzieje, ze August
            tu nie zagląda. wink))
            No doooobra, zgaszę już, bo dziś faktycznie chyba wszyscy posnęli w półowie
            wieczoru. Chociaż po cichu liczę na Reginę, a Ania w razie czego jest
            w rezerwie, bo o tej porze nie sypia....na ogół wink
            • night_breeze Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 29.08.06, 23:29
              No to może chociaż raz ja zgaszę światło? smile
              Życzę wszystkim miłych snów!
              • dankarol Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 29.08.06, 23:34
                Co tu tak ciemno nigdzie nie mogę trafić
                • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 29.08.06, 23:58
                  No i Danutka, jutro "występuje " z guzem na czole..smile Sama sobie winna, bo "kto
                  późno przychodzi, sam sobie szkodzi". Na przyszły raz weź latarkę, taką ręczną.
                  Bo na tym forum, nigdy nic nie wiadomo, zawsze można być czymś zaskoczonym smile)
                  • dankarol Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:01
                    Reniu nie przewidziałam, że o tak wczesnej porze, światło bedzie zgaszone. Hi hi ale bedę jutro śmiesznie wyglądać z podbitym okiem
                    • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:04
                      No to uważaj, bo już gaszę, lampkę zostawiam, cobyś z dwoma guzami jutro nie
                      musiała z Lolkiem spacerować. Toby dopiero było smile Zdziwiłby się chłopak, skąd
                      u pani taki poranny "makijaż" smile)
                      • dankarol Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:08
                        Dzieki Reniu za lampkę. Chyba też już przestanę sie szwendać po forum
                        • natla Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:36
                          Podono juz śpicie....musi co duszki po forum znów biegają, takie dobre
                          duszki wink)
                          • dankarol Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:38
                            My lunatykujemy sobie
                            • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:40
                              Księżyca nie ma, ale nas "coś" na forum przygnało..Ja już zmykam, już mi
                              klawiatura się zlewa. Dobranoc smile)
                              • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:42
                                Ja dziś zgaszę ok.2.00
                                • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:43
                                  Dzięki Kasieńko smile Bo świeciło się od kilku dni...
                                  • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:46
                                    smile)
                                    • natla Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:47
                                      No to mogę spokojnie iść spać.....dwie dyąurne mamy smile Pa, pa.
                                      • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 01:41
                                        Gaszę! Dobranooooc. Biegnę pod prysznic. Jakoś do łóżka dotrę. Paaa!
                                        • ania091951 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 01:49
                                          Jak Kasia swiatlo zgasila to ja tez juz uciekam DOBRANOC
                          • ania091951 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 30.08.06, 00:39
                            Ja zgasze dopiero z pracy przyszlam ,a musze Was jeszcze poczytac
                            • ania091951 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 31.08.06, 05:03
                              Znowu swiatlo nie zgaszone,dobrze ze Ania jest w rezerwie to zgasi.Psteyk juz
                              swiatlo zgaszone DOBRANOC
                              • natla Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 02.09.06, 00:53
                                Dobra, zgasze za Renie, w końcu ma L4
                                • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 09.09.06, 00:37
                                  L-4 się skończyło, więc gaszę smile) Dobranoc Nocni Markowie, lampka na stoliku
                                  jeszcze się pali...Dobranoc...smile
                                  • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 09.09.06, 01:17
                                    Nooo, chyba mogę ją zgasić? Jestem po jednym tylko Reninym kieliszeczku,
                                    wychylonym za Jej pomyślność, więc do tego wyłącznika dosięgnę. Pssstryk!
                                    Dobranoc! Śpijcie dobrze... Przez najbliższy tydzień prądu się mniej zużyje, bo
                                    weekend i mam drugą zmianę, więc mój dyżur.
                                    • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 09.09.06, 23:40
                                      Ciekawe kto dziś zgasi ? Czyżby znowu Kasia ???
                                      Nocny Marku, Kasiu, kładz się o "ludziej" porze, szkoda nocy smile))
                                      Dniem jej nie nadrobisz. Nigdy. Pamiętaj.
                                      • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 10.09.06, 01:59
                                        No któżby gasił, jak nie ja? Przecież się zaofiarowałam.Nie zastąpię, ale się
                                        już nie zmienię. Cóż to za cudowna pora dnia! dnia...? Dobranoooc! Miłej
                                        niedzieeeli.Hej!
                                        • muraszka1 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 10.09.06, 04:34
                                          faktycznie ciemno,wszystkie swiatla pogaszone smile
                                          • kasia573 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 10.09.06, 20:03
                                            Dzisiaj proszę o zastępstwo, bo czuję, że mnie Morfeusz zaprosi przed północą,
                                            ale nie zarzekam się...
                                            • regine Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 10.09.06, 20:05
                                              Nie ma sprawy Kasiu smileZawsze możesz liczyć, ze zgaszę. Mam już wprawę smile
                                              • annal74 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 10.09.06, 23:15
                                                Zmęczenie górą gaszę światło , dobranoc !
                                                • wiktoria53 Może ja? 10.09.06, 23:58

• regine Re: Może ja? 11.09.06, 00:06
                                                    Chyba ja, bo po prysznicu jakoś "odżyłam". Zobaczymy na jak długo ..smile
                                                  • mania1119 Re: Może ja? 11.09.06, 00:10
                                                    Albo ja,bo sie jakos rozszwendałam...
                                                  • muraszka1 Re: Może ja? 11.09.06, 07:13
                                                    grzeczne dziewczyny,swiatla pogaszone,dobrze ze jeszcze tli sie
                                                    w kominku,ogrzeje sie troszeczke,noc byla brrr..
                                                  • kasia573 Re: Może ja? 11.09.06, 23:51
                                                    Jeśli chcecie, żebym to ja zgasiła, to po północy leżycie w łóżeczkach, dobrze?
                                                    A ja muszę grzać jeszcze wodę, bo piecyk wysiadł. Myślałam, że jeszcze kilka
                                                    dni pociągnie. Tzn. mam nadzieję, że da się naprawić.
                                                  • kasia573 Re: Może ja? 12.09.06, 00:04
                                                    No to gaszę górne. Tę lampeczkę przy fotelu, jak zwykle, zostawiam. Dobranoc!
                                                    Fajny wieczór, co?
                                                  • regine Re: Może ja? 12.09.06, 00:13
                                                    Wieczór fajny, jak nigdy. Więc zgaszę i lampkę, bo to już chyba koniec na
                                                    dziś smile
                                                  • regine Re: Ja dziś nie gaszę... 13.09.06, 22:02
                                                    Niech ktoś zgasi, ja już zmykam....
                                                  • kasia573 Re: Ja dziś nie gaszę... 13.09.06, 22:13
                                                    Górne gaszę o 22.30, lampki pozostawię.
                                                  • dankarol Re: Ja dziś nie gaszę... 13.09.06, 22:22
                                                    No to idę grać w kulki, jak tu gaszą światło
                                                  • kasia573 Re: Ja dziś nie gaszę... 13.09.06, 22:42
                                                    Wróciłam i gaszę górne. Ktoś może lampki powyłączać na noc.
                                                  • regine Re: Ja dziś gaszę... 13.09.06, 22:49
                                                    Wszystkie, bez wyjątku. W kulki można grać po ciemku smile))
                                                  • dankarol Re: Ja dziś nie gaszę... 13.09.06, 22:50
                                                    Ale jeszcze nie teraz, bo do łóżka nie trafię.
                                                  • kasia573 Re: Ja gaszę... 13.09.06, 23:09
                                                    Bezlitośnie, jestem do tego upoważniona. Proszę iść spać i nie obijać sobie
                                                    różnych części ciała! Wszystko wypite i zjedzone! Do jutra!
                                                  • regine Re: Ja gaszę... 13.09.06, 23:10
                                                    Już lecę, bo kolana porozbijam smile
                                                    Dobrej nocki smile)
                                                  • dankarol Re: Ja gaszę... 13.09.06, 23:17
                                                    Niech wam będzie idę spać. Dobranoc
                                                  • regine Re: Ja gaszę... 16.09.06, 00:32
                                                    To ja już gaszę. Chyba już wszyscy się rozeszli. Prąd drogi jak licho.
                                                    Czas oszczędzać przed zimą.
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 16.09.06, 23:58
                                                    Niech ostatni zgasi. A tym ostatnim będzie dziś nasz Nadworny Statystyk.
                                                    Obiecał, że będzie siedział i liczył, liczył, liczył...smile))
                                                    Niech tylko nie zapomni zgasić !
                                                    Barany idę liczyć ja, bom Baran zodiakalny....Uparty ale i nieptulny, niech
                                                    pozory nie mylą nikogo smile)
                                                    Dobranoc...
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 21:57
                                                    O której idą ostatni spać? Bo ja mogę zgasić o 23.00.
                                                  • dankarol Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 21:59
                                                    Jak zostawisz chociaż małą lampkę, to gaś
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:09
                                                    Wczoraj napisałam, prosiłam, że ostatni liczący, czyli nasz Statystyk gasi..
                                                    No i nie zgasił, więc może zrobi to dziś. Tą lampkę niech zgasi...
                                                    Znowu zapomni... Jak nie padnę na nos, to sprawdzę i lampkę sama wyłączę .
                                                  • sagittarius954 Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:16
                                                    Regine, nie gaszę bo lubie spać przy zapalonych światłach choć ciemność mi nie
                                                    przeszkadza, dobra już dobra, gaszę .....ooooo.... ciemność widzę ....ciemność
                                                    widzę smile)
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:21
                                                    Ciemność zrobiłeś, koniecznie chcesz chirurga na forum widzieć ? Zapalam lampkę
                                                    i zgaszę sama, jeszcze tu co niektórzy urzędują, jakby nie patrzeć. Po ciemku,
                                                    to tylko można spać i chrapać. Przy zapalonych nie potrafię smile
                                                  • sagittarius954 Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:25
                                                    Matko jedyna , z babcinego obrazka a ten szturchaniec za co gaś , źle, nie gaś
                                                    jeszcze gorzej ...iiiiiiiiiiiitam smile))))Dogodź kobiecie...
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:54
                                                    Po prostu, za wcześnie zgasiłeś, po co babcie wzywać.
                                                    Babcie jeszcze nie śpią, dziadku smile
                                                    A zgadnij, kto z kobietą wygrał ? Znasz bajkę "Strzyżono, czy golono "...
                                                    No i poszedł spać...Wiedziałam, że ucieknie. Czułam przez skórę...smile)
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 23:01
                                                    Dość, dość! Dobranoc!
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 23:22
                                                    Dobranoc, lampkę niech ktoś zgasi. Ja już uciekam ....
                                                  • vogino55 Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 23:31
                                                    regine napisała:

> Dobranoc, lampkę niech ktoś zgasi. Ja już uciekam ....

dobra,dobra ja zgaszę tylko nie wiem o której?
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 18.09.06, 00:03
                                                    Wojtku, grzeczni jesteśmy, więc do łóżek zmiatamy już po 00:03.
                                                    Możesz zgasić smile)
                                                  • dankarol Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 23:32
                                                    Pewnie jeszcze ktoś zaglądnie, to niech sie świeci. Ostatecznie jak do rana
                                                    będzie sie świecić to też nie problem, bo daje tyle światła, że trudno cokolwiek
                                                    zobaczyć. U mnie w pokoju jest jaśniej przy wyłączonym oświetleniu,
                                                    Ale derekcja oszczędza na żarówkach, wink))
                                                  • dankarol Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:27
                                                    Reniu dobrze, że zapaliłaś lampkę, bo można sobie nos rozbić, no a ja nie umniem
                                                    spać gdy jest całkiem ciemno, bo od lat mam okna oświetlone lampami sodowymi,
                                                    jakby sie kto uparł, mógłby czytać, nie zapalając światła.
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 17.09.06, 22:45
                                                    Kochana! Mam to samo! Szyć bym mogła. Dlatego, jak zawsze, 2 lampki
                                                    zostawiam.Pa! Ścielę łóżko i lece pod prysznic.
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 18.09.06, 00:26
                                                    jak tu widno pstryk juz ciemno DOBRANOC
                                                  • natla Re: Niech ktoś zgasi... 18.09.06, 05:09
                                                    To ja zapalam, bo po omacku chodzkę.
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 19.09.06, 19:11
                                                    Natlo i tak do teraz się świeciło? Tak to jest jak nie ma dyżurnej...
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 19.09.06, 21:15
                                                    Tę dużą gaszę za godzinkę!
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 19.09.06, 22:38
                                                    Gaszę własnie duże światło.Zostawiam dwie lampki. Dobranoc.
                                                  • natla Re: Niech ktoś zgasi... 19.09.06, 23:02
                                                    Dobrze, że choć te 2 zostawiłaś.....ale pilnuj, pilnuj, trzeba oszczędzać.....a
                                                    właściwie po co? Czy ktoś w naszym kraju oszczędza, poza biednymi?
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 20.09.06, 15:54
                                                    To nie jest tylko oszczędność finansowa, ale energii. Na forum taka porządna
                                                    jeestem, bo w domu lubię dużo światła.
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 20.09.06, 21:29
                                                    Za godzinkę gaszę dużeeeee...
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 20.09.06, 21:36
                                                    No co Ty? Kasia już a godzinę? no to ja za dwie pogasze wszystkie światła okey?
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 20.09.06, 22:27
                                                    Dobrze! Jutro ostatni raz wstaję rano! Znów będzie można w ciszy nocnej
                                                    pobuszować. Mam nadzieję, że już takim nocnym Markiem nie będę.Pa! Lecę pod
                                                    prysznic!
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 20.09.06, 22:58
                                                    Co tak szybko za 2 godziny to u mnie dopiero bedzie 18 godzina -moze ja zgasze
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 20.09.06, 23:09
                                                    Okey,Aniu nie bede gasić swiateł,zebys sobie siniaków nie narobiłasmile)))
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 19.09.06, 23:03
                                                    No!!! dobrze,ze lampki zostawiłaś zapalone Kasiusmile))
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 19.09.06, 23:19
                                                    To może zgaszę światło co?
                                                    Hej,hej jest taaammmm kkttoooooooooo!!!
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 21.09.06, 04:19
                                                    Gasze juz swiatlo DOBRANOC
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 22.09.06, 23:01
                                                    Czy dziś jest tu Ania? Chciałabym za godzinkę zgasić. Przyjdę wówczas i zobaczę.
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 22.09.06, 23:32
                                                    Kasiu jestem jestem badz spokojna swiatlo zdasze
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 23.09.06, 05:47
                                                    poklikalam poczytalam a teraz na dobranoc humorek z Polonijnej gazety
                                                    W restauracji facet zamawia paczki.
                                                    Za te paczki,caluje pania w raczki-mowi do kelnerki.
                                                    Po chwili zamawia ciastka
                                                    Za te ciasteczka,caluje pania w usteczka.
                                                    W koncu siedzacy przy sasiednim stoliku facet nie wytrzymuje i mowi:
                                                    Panie,zamow pan wrescie zupe!DOBRANOC Pstryk swiatlo zgaszone
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 23.09.06, 15:50
                                                    hi..hi..hi.. a to dobre Aniusmile))))
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 23.09.06, 22:58
                                                    Aniu,psiiik,zgasisz znów dzisiaj? Bo ja psiiik, do łóżeczka muszę ps...
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 23.09.06, 23:03
                                                    Kasiu zgasze swiatelko spij spokojnie
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 24.09.06, 03:07
                                                    Gasze swiatlo ale juz po ciemku pojde do Gawiarenki dopic dosypiacza ktorego
                                                    zostawily Del.Wa i Natla bo jutro nadawalby sie tylko do wylania. Wezme z soba
                                                    latarkie zebym nie wpadla do basenu-Dobranoc
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 24.09.06, 12:33
                                                    Dzięki Ci nasz stróżu nocnysmile)))
                                                    I co smakował szampan? trafiłaś Aniu?
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 25.09.06, 00:07
                                                    Gaszę duże i otwieram okna po tym czosnku. Ania sobie poradzi i małe pogasi,
                                                    nieprawdaż?Pa!
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 25.09.06, 05:06
                                                    Ale zimno.Jak ma nie byc zimno jak wszystkie okna otwarte, wiec zamykam okna i
                                                    gasze swiatlo DOBRANOC
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 26.09.06, 05:16
                                                    gasze swiatlo dobranoc pstryk
                                                  • del.wa.57 Re: Niech ktoś zgasi... 26.09.06, 11:24
                                                    Niezawodna jesteś Aniu,nasz nocny stróżu,napisz co Ci się śniło?
                                                    Pozdrówkasmile
                                                  • kasia573 Re: Niech ktoś zgasi... 27.09.06, 00:04
                                                    Przeczytałam wiesz Sagiego do poduszki. Gaszę duże. Ania sobie poradzi. Gdzie
                                                    te chusteczki...?
                                                  • natla Re: Niech ktoś zgasi... 27.09.06, 01:56
                                                    Gasze i małe, bo Ania dopiero ok. 5-tej przychodzi, więc szkoda prądu.
                                                  • ania091951 Re: Niech ktoś zgasi... 27.09.06, 04:13
                                                    Wlasnie przyszlam zgasic swiatlo,ale widze ze juz Natla zrobila to za mnie
                                                    DZIEKUJE
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 27.09.06, 23:12
                                                    No to niech się Biuro już kładzie spać. A zaległości zostawi na jutro.
                                                    Forum działa jak należy, więc zgaszę światło. Pora najwyższa zająć miejsca w
                                                    łóżkach i śnić, śnić i śnić...Co za tydzień... ? Co za tydzień ?
                                                  • dankarol Re: Niech ktoś zgasi... 27.09.06, 23:22
                                                    Reniu zostaw chociaż małe światełko, bo rozdepczę Lolka
                                                  • natla Re: Niech ktoś zgasi... 27.09.06, 23:26
                                                    No tylko spróbuj Lolkowi krzywdę zrobić.....to Cie Topem poszczuję. wink)
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 30.09.06, 00:11
                                                    No to już gaszę . Dobranoc smile
                                                  • regine Re: Niech ktoś zgasi... 03.10.06, 00:09
                                                    No to już pora zgasić. Ania z Chicago chyba jeszcze wpadnie, więc zostawiam
                                                    lampkę. Dobranoc smile
                                                  • wiktoria53 Ja zgaszę, razi mnie światło.... 03.10.06, 01:06
                                                    Rodacy zza oceanu .....bądźcie wyrozumiali i zaświećcie sobie wink
                                                  • regine Re: Ja zgaszę, razi mnie światło.... 04.10.06, 00:50
                                                    No to sobie zaświecą, ja już gaszę. dość klikania. Pora spać smile
                                                  • mania1119 Re: Ja zgaszę, 04.10.06, 01:36
                                                    ale za chwile.Na razie zostawie mala lampke,zeby Was nie razilo swiatlo ale
                                                    zabym mogla jeszcze cos widziec.
                                                  • regine Re: Ja zgaszę, 04.10.06, 23:35
                                                    Gasi jak zwykle ostatni. Dobranoc smile
                                                  • krista57 Re: Ja zgaszę, 05.10.06, 00:31
                                                    Moze ja zgaszę ...bo taka jedna forumowa kolezanka nie pozwoliła
                                                    na wszesniejszą poziomą pozycje....dobranoc.
    • meee_luzyna dziś ja ! sure ! 05.10.06, 00:35
      nikt mnie dziś nie przetrzyma smile) Filomena wie - dlaczego wink
      • regine Re: dziś ja ! sure ! 05.10.06, 00:36
        Gaszę a świeczki i zapałki zabieram również. Dobranoc!!!
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a moje na końcu 05.10.06, 00:46
          regine napisała:

> Gaszę a świeczki i zapałki zabieram również. Dobranoc!!!
          heheheehehehehe, przebijam.
          ps. szczęślwi godzin nie liczą wink
          • regine Re: moje na końcu 05.10.06, 00:57
            Ja po ciemku też dobrze widzę smile)
            • mania1119 Re: moje na końcu 05.10.06, 00:59
              Ja tez-jak trzeba!Dobranoc.A jeszcze troche posiedzimy i bedzie "dzien dobry"
              jak za najlepszych czasow!
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a ja tu czatuję 05.10.06, 01:03
                strach się bać sad(
                • mania1119 Re: ja tu czatuję 05.10.06, 01:05
                  a czego/kogo?
                  • regine Re: ja już gaszę 05.10.06, 01:23
                    Dobranoc i "nastała ciemność "
    • ania091951 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 05.10.06, 02:51
      Jednak wyszlo ze ja zgasze-DOBRANOC
      • wiktoria53 Nie mogę spać :((((((((((((( co mam zrobić? 06.10.06, 03:48
        Liczyć barany ? wink)))) Wolałam poczytać co napisaliście.No i zaraz zgaszę
        światło.
        • ania091951 Re: Nie mogę spać :((((((((((((( co mam zrobić? 06.10.06, 03:59
          Ja tez jeszcze jestem
          • ania091951 Re: Nie mogę spać :((((((((((((( co mam zrobić? 06.10.06, 04:08
            Wiktorio -swiatlo zgasze
            • natla A ja bym jeszcze pospała po 3 h snu.... 06.10.06, 05:08
              A ja zapalę, bo ciemno tu jak....wink)
              • regine Re: A ja już gaszę.... 07.10.06, 01:16
                Pora spać. Jutro też będzie dzień....
                • regine Re: A ja już gaszę.... 07.10.06, 03:47
                  Konic gadania. Wszystko wygaszone. Dobrej Nocy smile
                  • ania091951 Re: A ja już gaszę.... 07.10.06, 06:01
                    Przyszlam zgasic swiatlo,ale widze ze juz wszystko pogaszone
                    • kasia573 Re: A ja już gaszę.... 08.10.06, 01:55
                      Ani nie ma? Sagi i Renie odsypiają? No to gaszę górne. Tę najmniejszą
                      zostawiam, żeby ktoś nie narobił hałasu i sie nie uszkodził.
                      • regine Re: A ja już gaszę.... 10.10.06, 00:41
                        Jak już skończycie balowanie, poproszę o zgaszenie niedopałków, świec i górnego
                        światła. Dbranoc smile
                        • regine Re: A ja już gaszę.... 14.10.06, 00:57
                          Może już zgaszę...Zostawiam lampkę i uciekam. Dobranoc smile
                          • regine Re: A ja już gaszę.... 18.10.06, 00:54
                            Gaszę i uciekam spać. Nocnym Markom zostawiam lampkę.
                            Dobranoc smile
                            • ania091951 Re: A ja już gaszę.... 19.10.06, 00:59

Zapomnialyscie o zgaszeniu swiatla-DOBRANOC spokojnego snu Wam zycze
                              • wiktoria53 Re: A ja już gaszę.... 25.10.06, 03:22
                                Nie mogę spać.Jakieś myśli nieciekawe odbierają mi ochotę na sen.
                                • banitka51 Re: A ja już gaszę.... 25.10.06, 04:23
                                  i dlatego ja się potykam o wątki, których w ciemności rozpoznać nie można, które
                                  kanciaste, a które miękkie...
                                  • kasia573 Re: A ja już gaszę.... 28.10.06, 01:21
                                    Gaszę, gaszę. Lubię światło, jak pisałam, ale trzeba je oszczędzać z różnych
                                    względów. Lepiej niech nam świeci, gdy tu jesteśmy.
                                    • regine Re: A ja już gaszę.... 05.11.06, 00:34
                                      Dawno nikt nie gasil, wiec zostawiam lampke dla nocnych Markow i zmykam do
                                      cieplego lozka. Dobranoc smile
                                      • regine Re: A ja już gaszę.... 07.11.06, 00:08
                                        Zostawiam lampke i uciekam pod koldre.
                                        Dobranocsmile
                                        • fleur1 Re: A ja już gaszę.... 07.11.06, 00:35
                                          Spałam, ale cos mnie obudziło to zgaszę jeszcze szybciutko światło.
                                          DOBRANOC
                                          • regine Re: A ja już gaszę.... 20.12.06, 00:57
                                            I idę spać. Plan na dzień dzisiejszy wykonałam, znaczy wczorajszy. Czas na
                                            odpoczynek. Gaszę.....
                                            • regine Re: A ja już gaszę.... 22.12.06, 23:42
                                              Może już czas gasić... ? Wszyscy gdzieś poszli...Więc i ja uciekam...
                                              • p.a.d.a.l.c.o.w.a a ja tu cichcem sobie siedzę 23.12.06, 00:13
                                                ...i cierpie w cichości. Tak mnie plecy bola i to po tramalu. Myśle o śmierci,
                                                może być miłym wybawieniem od wszystkiego, co złe.
                                                • regine Re: a ja tu cichcem sobie siedzę 23.12.06, 11:33
                                                  A pewna jesteś tego Padalcu, że po śmierci będzie Ci lepiej ?
                                                  Nigdy nie uwierzę w to, czego nie znam...Nie warto. Uwierz mi nie warto nawet o
                                                  tym myśleć. Pozdrawiam serdecznie i przepędz te niemądre myśli...
                                                  Więcej optymizmu, byłam w wielkich dołach, zadawał mi się, że to już koniec.
                                                  Ale nigdy, nawet na chwilę nie pomyślałam, ze śmierć może być ulgą...
                                                  Że mogą zakończyć się kłopoty, choroby i inne perypetie życiowe....
                                              • kasia573 Re: A ja już gaszę.... 29.12.06, 00:41
                                                Chyba jestem już tu sama. Gaszę więc, ale te kolorowe lampeczki zostawiam.
                                                Przynajmniej nie będzie blądził w ciemnościach następny Marek. Dobranoc
                                                Wszystkim, pa!
                                                • sagittarius954 Re: A ja już gaszę.... 29.12.06, 00:44
                                                  O jejku , ciemność widzę ,ciemność widzę ...łubudubu...no i się ......smile))))))
                                                  • regine Re: A ja już gaszę.... 29.12.06, 02:25
                                                    Jak się chodzi po forum z zamkniętymi oczami to takie są skutki smile
                                                    A teraz już zgaszę i spróbuję usnąć. Czy się udało, poinformuję po południu.
                                                    Dzień mam "wolny" od rodziny i domu.
                                                  • regine Re: A ja już gaszę.... 31.12.06, 00:17
                                                    Ale zostawiam zaświeconą choinkę. Gaszę górne i dobranoc, gadułom życzę, tym
                                                    nocnym równieżsmile Uważać na kable, bo znowu się ktoś wywali...
                                                  • regine Re: A ja już gaszę swoje .... 02.01.07, 22:32
                                                    Niech ktoś zgasi tylko na forum...
                                                  • regine Re: A ja już gaszę .... 10.01.07, 00:25
                                                    I idę spać. Najwyższy czas. Lampka dla "Nocnych Marków" pali się...
                                                  • dankarol Re: A ja już gaszę .... 10.01.07, 00:48
                                                    Dzięki za tą lampkę, bo znowu byłabym wpadła na jakieś sprzęty.
                                                  • natla Re: A ja już gaszę .... 12.01.07, 00:31
                                                    Dziś gaszę bez oporów wszystko, i tak juz śpicie. To róbcie to porządie chociaż
                                                    i miło. smile
                                                  • fleur1 Re: A ja już gaszę .... 12.01.07, 02:08
                                                    A ja nie spie jeszcze i zapalilam swiatlo aby WAS pozdrowic z Birmingham, gdzie
                                                    jest 1 godzina wczesniej.
                                                  • regine Re: A ja już gaszę .... 01.02.07, 23:58
                                                    Gaszę już, lampkę dla Nocnych Marków zostawiam. Dobranoc smile
                                                  • wiktoria53 Dziś to chyba ja zgaszę......ale za chwilkę 10.02.07, 00:12

• krista57 Re: Dziś to chyba ja zgaszę......ale za chwilkę 10.02.07, 00:15
                                                    Niekoniecznie,zgasimy dzisiaj wspólnie Wiktorio.
                                                  • kasia573 Re: Dziś to chyba ja zgaszę......ale za chwilkę 10.02.07, 00:20
                                                    Moje drogie, może jednak ja...?
    • czarny.humor O rany! Ale ciemnica!! Kto tu pogasił światła?? 10.02.07, 00:34
      Pies się plącze pod nogami, zęby można sobie powybijać!!

Idę spać!
      Jutro pewnie czeka mnie dywanik i niezły ochrzan od naczelnej.
      Ale mam pietra!! smile))

smile))
      • wiktoria53 Nie bój sie Czarny, będę trzymała za Ciebie 10.02.07, 00:42
        kciuki wink)))
        • wiktoria53 Gaszę!!! Dobranoc, i nie chrapcie bo zbudzicie 10.02.07, 00:53
          sąsiadów wink
          • kasia573 Re: Dobranoc! 10.02.07, 01:02
            Przyszłam, ale tylko sprawdzić mogę, czy wszystko w porządku. Dobranoc!
      • natla Re: O rany! Ale ciemnica!! Kto tu pogasił światła 10.02.07, 09:00
        czarny.humor napisał:

> Pies się plącze pod nogami, zęby można sobie powybijać!!
        >
        > Idę spać!
        > Jutro pewnie czeka mnie dywanik i niezły ochrzan od naczelnej.
        > Ale mam pietra!! smile))
        >
        > smile))

Zmróżyłeś chociaż oko? I nie rozumiem z czego się śmiejesz. Na dywanik i do
        spowiedzi!!!
        • fleur1 gaszę światło 14.02.07, 23:12
          Miałam dużo wrażen i jestem zmęczona,
          gaszę światełka i idę spać, dobranoc.
          • krista57 Re: gaszę światło 18.02.07, 00:42
            Wyłączone!
            • regine Re: gaszę światło 21.02.07, 02:16
              Więc gaszę światło i umykam....
              • fleur1 Dobranoc 23.02.07, 23:13
                Jeszcze popatrzę chwilkę na film (TVP2) i idę spać,
                ale już gaszę światło.
                • kasia573 Re: Dobranoc 24.02.07, 01:01
                  Ojejejej!Zawsze zostawiałam małą lampeczkę, a dziś co? Nogi można połamać...
                  A chciałam posiedzieć, jak to bywa, samotnie przy herbatce "przedspaniowej"...
                  Ale cieplutko i przytulnie... Posiedzę z filiżanką...
                  • kasia573 Re: Dobranoc 26.02.07, 01:01
                    No, dziś z latarką przyszłam. Gaszę.
                    • natla Re: Dobranoc 05.03.07, 01:21
                      Cały tydzień się światło pali.....no cóż za rozrzutność! Za karę gaszę
                      wszystkie. wink
                      • fleur1 Dobranoc 05.03.07, 23:38
                        Gaszę światło, już późno, ja nie mogłam się spakować,
                        ale będę szybko spała, zmykam do łózka.
                        Życzę Wam spokojnego snu.
                        • fleur1 Dobranoc 21.04.07, 23:16
                          To Wy spicie tyle czasu przy zapalonym świetle,
                          a gdzie oszczędności, a gdzie troska o nasza planetę Ziemia?
                          Od czasu mojego wyjazdu nikt nie zgasił światła, poprawcie sie.
                          Nie gaszę światła całkowicie, pozostawię zapalonną nocną lampkę.
                          Dobranoc
                          • mania1119 Re: Gaszę światło! 22.04.07, 03:12
                            i już!Kolorowych snów!
                            • del.wa.57 Re: Gaszę światło! 22.04.07, 18:26
                              Rany!!Mania cierpisz na bezsennosc? a wyspałas sie chociaż?''nocny marek''
                              smile)
                              • mania1119 Re: Gaszę światło! 23.04.07, 19:40
                                Wszystko przez komputer-ale dzis nie gasze.Dzis zmykam juz za chwile,nie gasząc!
                                • fleur1 Ja znów zapalam nocną lampke, 23.04.07, 22:07
                                  Za chwilke idę do łóżka bo tyle sie dzieje po moim przyjeździe,
                                  że muszę sie z tym wszystkim przespać.
                                  Życzę wszystkim dobrej nocki.
                                  Do jutra...
                                  • wiktoria53 Dzis ja gaszę, ale jeszcze chwilkę 02.05.07, 01:21
                                    Chyba, ze Ania zaraz zajrzy tu, bo tak często się zdarza, że jak się odezwę, to
                                    Ania się pojawia. A teraz w Chicago 6.21
                                    • wiktoria53 Re: Dzis ja gaszę, ale jeszcze chwilkę 02.05.07, 01:22
                                      A teraz w Chicago 6.22 wieczorem.
                                    • dankarol Re: Dzis ja gaszę, ale jeszcze chwilkę 02.05.07, 01:24
                                      Wiktorio nie gaś jeszcze bo nie trafię do łóżka. Zaczytałam się, bo mam trochę
                                      zaległości. A ty znowu nie możesz spać?
                                      • wiktoria53 Re: Dzis ja gaszę, ale jeszcze chwilkę 02.05.07, 01:51
                                        Ja jak zwykle,nie śpie. Ale juz zmyka. Nie gaszę bo Danutka się zaczytała o
                                        podróżach do Paryża...smile
                                        • fleur1 Dzis ja gaszę 08.05.07, 23:33
                                          Znowu od kilku dni nikt nie gasił światła, jak można tak spac?????
                                          DOBRANOC ŚPIOSZKI
                                          • mania1119 Re: Dzis ja gaszę 08.05.07, 23:47
                                            To ja po omacku...dobrej nocy!
                                            • dankarol Re: Dzis ja gaszę 09.05.07, 00:15
                                              światła pogaszone, cisza, nawet zwierzaki śpią. Idę sobie dalej, może muzyki
                                              posłucham
                                              • natla Wyszło, że chyba ja 10.05.07, 00:16
                                                Wszyscy po imprezie padli, więc gaszę.....no, zostawię latarkę przy drzwiach. smile
                                                • fleur1 Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 16.05.07, 23:41
                                                  Natlo czy ja mam zostać forumowym dyżurnym od gaszenia??????????
                                                  Gaszę i idę spać, dobranoc.
                                                  • regine Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 17.05.07, 00:42
                                                    Wyręczam Cię Jolu i już gaszę. Dobranoc smile
                                                  • natla Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 17.05.07, 01:34
                                                    I znów mam nos rozwalony.... Reniu, za dobrych czasów zostawiałaś lampkę nocną
                                                    dla spóżnialskich....
                                                    Śpijjcie spokojnie. smile
                                                  • regine Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 11.06.07, 00:12
                                                    Już gaszę, lampkę zostawiam, tak na wszelką okolicznść, aby jutro nikogo z
                                                    rozwalonym nosem nie zobaczyć, lub z sińcem na kolanie...Śpijcie smacznie... smile
                                                    Ale lampka , przy otwartym oknie wszystkie komary ściągnie... ? A gryzą dranie.
                                                    Maja warunki, ciepło i woda i chmary całe atakaują wieczorami...
                                                    Ale mnie omijaja, wredną mam krew...smile
                                                  • regine Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 12.06.07, 00:04
                                                    Nie mozna przy zapalonym, bo pogryzą Was komary...smile Więc gaszę i zapraszam do
                                                    łózek na "czuja". Każdy z nas już powinien trafić w swoje bety. Tylko mi łóżek
                                                    nie mylić. Każdy śpi osobno, bo we dwójkę, dwóch lub dwie nie da się usnąć smile
                                                    Trzymajmy się zasad smile)
                                                  • ania091951 Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 12.06.07, 00:09
                                                    Reginko pociemku mam siedziec to lece na basen pomoczyc tyleczek
                                                  • dankarol Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 12.06.07, 00:10
                                                    Reniu znowu pogasiłaś wszystko i nie zostawiłaś lampki. Kolano sobie stłukłam
                                                  • del.wa.57 Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 01.07.07, 00:22
                                                    Aniu,nie zapomnij zgasic swiatłasmile)
                                                  • ania091951 Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 01.07.07, 03:59
                                                    Gasze swiatlo wczoraj mi sie zapomnialo Ja jeszcze posiedze przy zapalonej
                                                    lampce Dobranoc
                                                  • regine Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 08.07.07, 00:25
                                                    Zgaszę, bo juz tydzień jak się świeci dzień i noc. Lampka nocnym Markom
                                                    wystarczy. Dobranoc smile
                                                  • fleur1 Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 22.08.07, 21:55
                                                    Zapalam boczne światło i szykuję się do snu, chce jeszcze poczytać
                                                    książkę.
                                                    Dobranoc...............
                                                  • natla Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 22.08.07, 23:06
                                                    Gaszę i boczne. Pora spać. Anula z Hameryki, w razie czego, poświeci
                                                    sobie oczami.
                                                  • ania091951 Re: Znowu śpicie przy zapalonym świetle!!! 22.08.07, 23:37

Z kurami spac chodzicie. Natla oczami to ja juz nie raz
                                                    swiecilam ,ale przy komputerze to lubie miec widno bo juz nie te
                                                    oczy. Co Wy takie oszczedne ze nawet boczne swiatela gasicie -
                                                    Dobranoc milych snow zycze
                                                  • e-baba Ciemność widzę, ciemność 22.08.07, 23:52
                                                    No nie! Kiedy ja wreszcie mogę sobie spokojnie w kątku tutaj na
                                                    chwilkę zasiąść - to ciemno, że nie tylko oko wykol, ale i obydwa
                                                    można stracić. Rozumiem oszczędność, rozumiem, że w babskim wieku
                                                    pełne światło nie jest wskazane, ale ta ciemnośc to chyba przesada?
                                                    Zapalę choć tę małą lampkę...
                                                  • ania091951 Re: Ciemność widzę, ciemność 23.08.07, 00:09

e-baba dziekuje ze boczne swiatla zapalilas ,myslalam ze zasne przy
                                                    komputerze w tych ciemnosciach.
                                                  • e-baba Re: Ciemność widzę, ciemność 23.08.07, 00:14
                                                    A co Ty, Aniu, tak po ciemku siedziałaś? I dlatego pewno tak cicho
                                                    byłaś?
                                                  • wiktoria53 Ja juz gaszę bo chyba juz śpicie, a Ania objeżdża 29.08.07, 23:09
                                                    Amerykę więc na razie nie wpadnie na forum, a August? Gdzieś na
                                                    fotoforum się pokazuje, oj Auguście zapomniałeś o naszym ?
                                                  • dankarol Re: Ja juz gaszę bo chyba juz śpicie, a Ania obje 29.08.07, 23:12
                                                    ale ciemno
                                                  • dankarol Re: Ja juz gaszę bo chyba juz śpicie, a Ania obje 21.09.07, 01:21
                                                    co to nie ma dyżurnego od gaszenia? wszędzie się świeci. No to gaszę i zostawiam
                                                    małą lampkę dla nocnych marków
                                                  • del.wa.57 Re: Ja juz gaszę bo chyba juz śpicie, 21.09.07, 15:54
                                                    Danutka spać nie mogłaś?
    • sagittarius954 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 21.09.07, 22:01
      Chyba dziś to ja zgaszę światło smile ale proszę bardzo nie żałujcie sobie jeśli
      wpadniecie tu dzisiaj jeszcze . smile
      • wiktoria53 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 21.09.07, 22:28
        Sagi, nie gaś ! Jeszcze zajrzy tu niejedna osóbka.Np. ja smile
        • dankarol Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 21.09.07, 23:14
          no właśnie, kto to widział gasić światło w środku wieczoru.
          • wiktoria53 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 22.09.07, 01:06
            Dziś to ja gaszę.Dobranoc.
            • fleur1 to ja gaszę... 22.09.07, 22:27
              D O B R A N O C

---------------------------
              - miłość zwycięża wszystko
              • dankarol Re: to ja gaszę... 22.09.07, 22:35
                a co tu tak ciemno,
              • wiktoria53 Re: to ja gaszę...Fleur 22.09.07, 22:35
                dopiero siadłam do kompa po całym dniu harówki, wiec nie chcesz
                chyba zebym nabiła sobie guza w tych ciemnosciach.
                • del.wa.57 Re: to ja gaszę...Fleur 22.09.07, 22:40
                  Rany! ale ciemnica,kto pogasił swiatła he? Jola!! żeby mi to było
                  ostani raz no!!
                  Ojej,uderzyłam się w kostę,dotarłam do kontaktu,Wiktorio juz możesz
                  pisać a Jola do łóżka marsz!!
                  smile)))))))
                  • dankarol Re: to ja gaszę...Fleur 22.09.07, 22:45
                    jak to dobrze, że zaświeciłaś, bo nie mogłam trafić do komputera
                    • wiktoria53 Ja na dzis juz mam dość, ledwo dycham, wiec 22.09.07, 22:49
                      żegnam Was Danutko, Helenko i zmykam. Oczywiście ze nie gaszę.Pa pa
                      pa do jutra dziewczyny.
                      • del.wa.57 To ja gaszę,ale .... 22.09.07, 23:57
                        Zostawiam zapaloną lamkę dla nocnych marków.
                        • dankarol Re: To ja gaszę,ale .... 23.09.07, 00:01
                          no i bardzo dobrze, bo w drodze powrotnej tu jeszcze zaglądnę
                          • fleur1 Gaszę światło, juz późno!!! 23.09.07, 23:08
                            Dobranoc i śpijcie smacznie po pięknym i słonecznym
                            pierwszym dniu jesieni.
                            • wiktoria53 Re: Gaszę światło, juz późno!!! 23.09.07, 23:41
                              dobranoc Wam, kochani, miejcie kolorowe sny
                              • dankarol Re: Gaszę światło, juz późno!!! 23.09.07, 23:42
                                ale zostaw małą lampkę, bo sobie znowu guza nabiję
                                • regine Re: Gaszę światło, juz późno!!! 02.10.07, 21:11
                                  Już uciekam do łóżka. Proszę niech ktoś zgasi światło, bo prąd coraz
                                  droższy. Wiem coś o tym, bo dostałam w piątek nowe rachunki.
                                  Niestety najdroższa jest z tego wszystkiego dostawa prądu,
                                  tz. "usługi przesyłowe". Zużycie nadal w normie.
                                  • regine Re: Gaszę światło, juz późno!!! 04.10.07, 23:15
                                    Lampkę zostawiam, i zmykam. Światło gasi ostatni chowający się pod
                                    kołdrę. Dobranoc smile....
                                    • sagittarius954 Re: Gaszę światło, juz późno!!! 04.10.07, 23:18
                                      O toto , zostaw lampkę bo ja jeszcze długo będę tu użędował, urzędował ,
                                      óźeńdował łóżendowoł , łóżkodawał , ocho .. już i mnie powoli ciągnie do spania smile)
                                      • dankarol Re: Gaszę światło, juz późno!!! 05.10.07, 03:36
                                        No to chyba zgaszę
                                        • regine Re: Gaszę światło, juz późno!!! 06.10.07, 01:23
                                          Zgaszę już światło, bo już nikogo nie ma.
                                          • regine Re: Gaszę światło, juz późno!!! 08.10.07, 00:18
                                            No i znowu się świeci...A jedna żarówka nie wystarczy...?
                                            Dobranoc. Ostatni wychodzący gasi. Proszę pamiętać .
                                            • regine Re: Gaszę światło, juz późno!!! 11.10.07, 01:09
                                              No kto ? Znowu ja...Dobranoc smile
                                              • tofika Retyci swiatelko zostawie:) 11.10.07, 22:46
                                                bedzielepiej widac duszki --te! Dobre)
                                                • wiktoria53 Idę spać, ale światła nie gaszę,bo 11.10.07, 22:55
                                                  tu jeszcze przyjdą nocne marki. Sagi sie zabrał za duchy, a ja nie
                                                  chcę widzieć żadnego. Ani kwa kwa, ani kwacha.
                                                  • dankarol Re: Idę spać, ale światła nie gaszę,bo 11.10.07, 23:12
                                                    Wiktorio dzięki, że nie zgasiłaś tego światła, bo znowu nabiłabym sobie guza
                                                  • regine Re: Idę spać, ale światła nie gaszę,bo 12.10.07, 23:59
                                                    Wiktoro, zgaś jak skończysz...Dobranoc smile
                                                  • wiktoria53 Re: Idę spać, ale światła nie gaszę,bo 13.10.07, 00:26
                                                    jeszcze przyjdzie Danutka, a widzę też Sagiego. Oj, pewno
                                                    przygotowuje się do seansu spirytystycznego. Uciekam pod kołderkę.
                                                    Pa.
                                                  • tofika Re: gaszę,bo 13.10.07, 00:55
                                                    zgasze a tyyci lampke zostawie, co by nie bylo guzow.. i jak bedzie
                                                    Sagi wygladal podczas liczenia statystyki?
                                                    a zreszta grzywke sobie machnie i zatuszuje --
                                                    ide do kochanej poduszkowej lekturki...
                                                  • wiktoria53 Dziś to ja gaszę światło 15.10.07, 01:03
                                                    Od dłuższego czasu nikt tu nie zajrzał.Mniemam, że wszyscy juz śpią,
                                                    a nawet słyszę chrapanie niektórych. Ciszej tam, proszę.
                                                  • wiktoria53 Nie zapomnijcie zgasić 15.10.07, 23:32
                                                    ja juz zmykam pod kołderkę.Dobranoc. Pa.
                                                  • dankarol Re: Nie zapomnijcie zgasić 16.10.07, 00:37
                                                    Odłączyło mnie od internetu, a tu już chyba wszyscy poszli spać, noto pogaszę
                                                    częściowo światła. A może jeszcze ktoś będzie się tu błąkał po nocy?
                                                  • wiktoria53 Na forum cisza wiec zgaszę światło 17.10.07, 21:49
                                                    będzie mniejszy rachunek. Dobranoc.
                                                  • dankarol Re: Na forum cisza wiec zgaszę światło 17.10.07, 22:04
                                                    Wiktorio, dlaczego zgasiłaś o tak młodej godzinie. Mnie tu dopiero udało sie
                                                    dotuptać, a tu pstryk i ciemno. Dobrze, że mam latarkę, bo bym sobie okulary
                                                    rozbiła.
                                                  • wiktoria53 Wiem, wiem przyjdzie jeszcze 18.10.07, 23:19
                                                    Danutka, ale juz bez latarki, bo pamiętam, ze to nocny mateksmile i nie
                                                    gaszę dziś. Widziałam jeszcze tu Renię. Ja juz się żegnam, do jutra.
                                                    Wszystkim życzę pogodnych snów.
                                                  • regine Re: Wiem, wiem przyjdzie jeszcze 18.10.07, 23:27
                                                    Też już zmykam, ledwo widząc na oczy...Danutka zgaś tylko...smile
                                                    Chyba mi gdzieś mignęłaś...? A może zwidy jakieś mam już... ??? Pa smile
                                                  • regine Re: Wiem, wiem przyjdzie jeszcze 27.10.07, 01:03
                                                    No to łóżek zapraszam, bo gaszę całkowicie...Aby każdy mógł
                                                    spokojnie się wyspać...Doobbbrrraaannnooocccc.....
                                                  • regine Re: Wiem, wiem przyjdzie jeszcze... 06.12.07, 23:23
                                                    Dankarolka, ma za Nocnego Marka robić smile Obiecała smile
                                                    Nie gaszę więc całkowicie, oby nam się Danutka przed świętami nie
                                                    potłukła i tak biedaczka walczy jak lew z przeziębieniem...
                                                    Zdrówka Danutka, jak najszybciej zdrowiej smile
                                                  • natla Re: Wiem, wiem przyjdzie jeszcze... 07.12.07, 00:41
                                                    No to zgaszę, bo Danuśki cheba nie będzie.........o kurcze, co tu
                                                    pod nogami leży, prawie sobie nos rozkwasiłam........ćśśśśśśśś, bo
                                                    wszystkich obudzisz.....aaaaaaaa, kotki dwa.............
                                                  • dankarol Re: Wiem, wiem przyjdzie jeszcze... 07.12.07, 00:45
                                                    A właśnie, że jestem, tylko dopiero przed chwilką wyszedł spec od komputera i
                                                    teraz mogę podpisać listę obecności.
                                                  • dankarol A to już wszyscy śpią? 08.12.07, 00:51
                                                    Co to dzisiaj tak wcześnie?
                                                  • wiktoria53 Ojejku, jak dawno światła nie gasimy, 25.11.08, 22:07
                                                    a prąd coraz droższy! Ludzie kochani od nowego roku znów ceny prądu
                                                    windują.Kto ostatni wychodzi z naszych forumowych salonów niech
                                                    pamięta o pstryczku-elektryczkuwink
                                                  • tesunia Re: Ojejku, jak dawno światła nie gasimy, 25.11.08, 22:11
                                                    ojejku,juz sie przerazilam,ze chce pozamykac obejsciawink)
                                                    no zima idzie,wiec trzba z ludzi zedrzc troche grosza,
                                                    przeciez juz o pietnastej trzeba swieci swiatlo.

milego/cieplego wieczoru/nocy zycze.
                                                  • natla Re: Ojejku, jak dawno światła nie gasimy, 25.11.08, 22:23
                                                    Masz rację Wiktorio. Prowadzimy rozpustne życie i do tego
                                                    nieekologiczne. A fe!
                                                    W takim razie gaszę światło we wszystkich salonach i zapalam
                                                    świeczki. Będzie jasno, oszczędnie, nastrojowo i jeszcze ......mozna
                                                    wrocić do tych z wątku Gośki......
                                                    Adminie, cos sie szarogęsię wink)
                                                  • wiktoria53 Gaszę światło, chyba już wszyscy 25.11.08, 23:35
                                                    śpią.Nasze salony forumowe znamy jak własną kieszeń więc nawet po
                                                    ciemku trafimy do pstryczkawink
                                                  • wiktoria53 Re: Gaszę światło, chyba już wszyscy 26.11.08, 22:45
                                                    śpią.Cisza dziś wieczorem.. DOBRANOCsmile
                                                  • marii51 Re: Gaszę światło, chyba już wszyscy 27.11.08, 00:43
                                                    o jakieś duszki czxuwaly-mala lampka swieci-
                                                    w ostatniej sekundzie zauwaylam zeby kulfona nie stlucsmile
                                                    a nogi????
                                                    nogi przecie na boki leca....smile)))))))
                                                  • wiktoria53 Re: Gaszę światło, chyba już wszyscy 02.12.08, 01:00
                                                    Od 27 listopada nonstop świeciło się na naszych salonach.I tak
                                                    oszczędzamy energię sad wink
                                                    Już gaszę i idę spać. Dobranoc.
                                                  • wiktoria53 Re: Gaszę światło, chyba już wszyscy 05.12.08, 00:13
                                                    Podrzucam, dziewczyny zgaście kiedy już się naklikaciewink Ileż to
                                                    będziemy płacić za prąd! Zapominalskie forumwink Dobranoc.
                                                  • natla Re: Gaszę światło, chyba już wszyscy 05.12.08, 00:19
                                                    No doooooooobra, gaszę, bo nie będe robiła za ducha.
                                                  • wiktoria53 Nic nie oszczędzacie tej energii;) 08.12.08, 00:13
                                                    Już gaszę, bo chyba już wszyscy śpią i śnią. Dobranoc.Spokojnej nocy.
                                                  • wiktoria53 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 15.12.08, 23:34
                                                    Gaszę światło bo słyszę, że już chrapieciewink

-
                                                  • del.wa.57 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 16.12.08, 23:08
                                                    Dzisiaj ja gaszę światło,zostawie zapaloną lampkę,dla nocnych markówwink
                                                  • wiktoria53 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 16.12.08, 23:14
                                                    Ja też już mówię DOBRANOC smile
                                                  • xy.5 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 19.12.08, 23:04
                                                    Dobranoc,bo znowu jestem tu sama.
                                                  • natla Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 19.12.08, 23:43
                                                    No coś Ty, wcale nie bylaś sama. To podpatrywanie jest do....kitu!
                                                    No, gaszę ostatnie światła i dobrej nocy Wam życzę.
                                                  • wiktoria53 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 20.12.08, 00:15
                                                    O mało się nie przewróciłam, kurcze tak ciemno.Zaświeciłam i gasze,
                                                    ale zostawiam małą lampkę.Myślę, że Grażyna nie zapomni zgasić.
                                                  • wiktoria53 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 24.01.09, 22:44
                                                    a cena energii elektrycznej ma podskoczyć aż o 40% ! Gaszę bo już
                                                    nikt tu dziś nie zawita.Dobranoc.
                                                  • polnaro Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 24.01.09, 23:21
                                                    Ciemno wszędzie, głucho..., byłam i ktoś mi zgasił.
                                                    Dobranoc.
                                                  • wiktoria53 Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 15.03.09, 00:44
                                                    Gaszę, ale mignęła mi tu Majka więc może zostawię małą lampkę......
                                                  • an.ta Re: Nic nie oszczędzacie tej energii;) 15.03.09, 02:43
                                                    Gaszę zdecydowanie. Czas naprawdę już spac.
    • sagittarius954 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 21.07.09, 23:32
      To ja tylko przygaszę żarówkę , widzę że gadacie jeszcze i nie zapomnijcie
      wyłączyć , elektrownia jest droga smilePa.
      • natla Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 21.07.09, 23:53
        No, juz gaszę. Paptki wszystkim.
        • del.wa.57 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 25.07.09, 04:37
          Nikt światła nie zgasił? jesteście bardzo rozrzutnismile
          No,dobra,dzisiaj ja gaszę i żeby mi to było ostatni raz,no!! big_grin
          • sagittarius954 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 26.07.09, 22:30
            Dobra gaszę , a jak anoagata przybiegnie to sobie rozświetli teren
            Dobrej nocki wszystkim smile
            • natla Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 26.07.09, 22:55
              To jawny napad! Normalnie sobie nos rokwasiłam Adminie! Włączam
              nocną lampkę i dobranoc.
              • del.wa.57 Re: kto gasi swiatlo? …… 2 ….. 27.07.09, 05:21
                Dobrze,ze lampkę zapaloną zostawiłas Natlo,dziękismile inaczej,nabiłabym sobie sporo siniaków i tak miałam problem trafić tutaj,cholera! muszę okulary zmienićsmile
                • sagittarius954 Re: An.to dla ciebie zostawię jedną zapaloną żarów 19.08.09, 22:13
                  kę , może wpadniesz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka