Dodaj do ulubionych

Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa

16.01.05, 21:38
Łazi to to po klatce schodowej i naprasza się na niechcianą wizytę. Na
przyszłość zgłoszę na policję za nachodzenie w celu wyłudzenia pieniędzy.

Obserwuj wątek
    • skoma Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 16.01.05, 22:02
      Zycze powodzenia w walce , ale poki co czarna mafia ma sile wielka wiec raczej
      jej nie wygrasz
      • iamthem Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 16.01.05, 22:22
        Precz z tymi psami! Niech sie weźmie do roboty w końcu! Każdy ksiądz to wróg! Każdy zasługuje na śmierć! Za te 2000 niewoli lat, padnie z mej ręki chrzścijański kat! Sława Black Circle! Twe czasy jeszcze powrócą! Przyjdzie dzień rzorachunku i usuniemy wszystkie wrzody!
        Tak w ogóle to chyba idę na ksiedza bo to niezły zawód!big_grin
        • j.laskowice Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 16.01.05, 22:31
          Ostro ale może skutecznie
          Proszę o podstawę prawną - może przyda się znajomym, bo mnie od lat omijają
          Ciekawe co mają w swojej kartotece?
          A ciekawe jak te ich zasoby mają się do ustawy o ochronie danych osobowych?
          • skoma Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 16.01.05, 22:47
            pewnie nijak indifferent ale wywiad maja dobry , jak sie przeprowadzilismy 200 km to
            ksiadz przyszedl juz z cala teczka , a nikt ich nie informowal o zadnych
            zmianach parafi ani nic w ten desen
            mafia dzila jak zegarek szwajcarski suspicious
            • leboski Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 21.12.05, 15:31
              o tak kartoteki maja lepsze niz IPN, KGB itp
              Kazdy ksiadz, z ktorym mialem stycznosc wiedzial, ze "pobilem" ksiedza. Z tego
              nawet powodu mialem problemy przy slubie i chrzcie mojego dziecka. Tutaj
              przeprowadzilem sie juz ponad 2 lata temu i do tej pory jeszcze zaden do mnie
              nie zapukal wink)
    • dardetka POPIERAM... ;-)))))))))) 17.01.05, 14:53

• petit7 Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 20.12.05, 11:22
      Już niedługo, księża rozpoczną kolędowe wizyty. Ile dajecie księdzu chodzącemu
      po kolędzie?
      • heymdall Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 20.12.05, 11:40
        ..mnie to grzeje..i tak podobno jestem na "cenzurowanym"..
    • heymdall Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 20.12.05, 11:41
      ..no naprawdę..bohaterski czyn..jeszcze możesz zgłosić się po Order Bohatera Związku Radzieckiego..jest się czym chwalić..
    • heymdall Re: Pogoniłem księdza z przed drzwi jak psa 20.12.05, 11:42
      ..no naprawdę..bohaterski czyn..jeszcze możesz zgłosić się po Order Bohatera Związku Radzieckiego..jest się czym chwalić....tylko..jedna..rzecz..jest drobna różnica pomiędzy chamstwem typu: "pogoniłem" a zwyczajna odmową (no..to juz mniej heroiczne)..tak więc, jak to naprawdę było..??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka