Gość: Bogusia_J IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:04 Proszę wpisywać swoje opinie na temet reklam <są mi potrzebne do ankiety> 1. najciekawsza waszym zdaniem reklama 2. najgłupsza reklama 3. najsmieszniejsza reklama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: wasze opinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:49 1. żywiec-prawi robi wielką różnice 2. proszków do prania i podpasek 3. heyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądam TV IQ70 Re: wasze opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:20 1. ogólnie samochodów np. honda www.youtube.com/watch?v=g2VCfOC69jc jeszcze raz hondy www.youtube.com/watch?v=GuyaVcqTgic i peugeota- nie moge znależć ale była taka w klimacie psychozy i nawet z muzyką podobną do tych przerażających smyczków. Reklamy samochodów na ogół są piękne, bo na szeroką skalę zakrojone. Lubie jeszcze reklamy szpanerskich firm odzieżowych np. nike, adidas, reebok. - bo naprawdę sie czuje panem świata jak słysze te hasła Świetna jest rekalama Heinekena - Tokyo, Brooklyn, Kraków itd. pomysłowe 2. proszki do prania, szczęśliwe gosposie, proszki do czyszczenia toalet 3. nie wiem. Może 2-3 z Mumio były śmieszne, ale to za pierwszym razem. Przypomina mi sie rekalma facet biegnie przez pustynie i macza palec w szklance wody - wyobraź sobie że przebiegniesz na tym 42 km. peugeota chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: wasze opinie... IP: *.n4u.krakow.pl 21.03.07, 19:39 1nie mam 2 mentosy...z facetem z sutkami:/ 3 plus mumio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: wasze opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:57 1.telewizory bravia ,z pileczkami 2.proszki,na przeczyszczenie ,jogurty 3.Heyah ,Zubry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syzyf Re: wasze opinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:55 1. Plus GSM- cała seria 2. podpaski, wkładki, itp. 3. Plus GSM -kabarek Mumio oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: wasze opinie... IP: *.zwm.punkt.pl 21.03.07, 21:22 1. nowa telewzja (?) "n - wlacz ciekawosc" 2. dwie baby z gebami pelnymi czekolady..."aero" chyba :/ 3. Plus gsm - Mumio - "kopytko" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sda Re: wasze opinie... IP: *.chello.pl 22.03.07, 01:17 tez mialem ten temat na maturze, polecam książke Bralczyka Jezyk na sprzedaż. co do reklam to ja przedstawilem komisji MUMIO i LAYS - pieprzone kurczaki z tych smiesznych, a inne to na przyklad ALMETTE i media markt - w nich jest silnie dzialajacy jezyk perswazji. przykladow zlych reklam nie mialem gdyz uwazam ze kazda ma cos w sobie :) ale proponuje do prezentacji zrobic pokaz SMIESZNYCH reklam. u mnie na egzaminie komisja sie prawie poplakala ze smiechu i uwierz ze pozniej lepiej oceniają :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: wasze opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:27 Reklam możany by wymieniaći wymieniać, ale... po jednym przykładzie: 1. Wszystkie coca-coli - majstersztyk jakich mało... są genialnie dopracowane graficznie, a i pomysły niezłe. 2. Mentosy podajrze w drażetkach... chodzi o reklamę, gdzie facetowi powiększają się sutki i są takie gumowe :P Nie rozumię tej reklamy, jest wg. mnie strasznie głupia :P i jak widać... kiepska bo nigdy nie pamiętam co ten 'palant' :P reklamuje ;) 3. Podobnie jak napisał już ktoś... reklamy Plusa. Aczkolwiek ;) poprzednie były lepsze od obecnych... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: wasze opinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:33 Dobra koleżanka będę :P Istnieje blog, gdzie tajemniczy konsument wystawia oceny. Już ładnych parę lat... opisy bardzo fajne. Warto zobaczyć jeśli masz temat o reklamie. Blok jest nie tylko o tych telewizyjnych... link: reklama.blog.pl/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: wasze opinie... IP: *.laczpol.net.pl 22.03.07, 15:51 reklama mentos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: wasze opinie... IP: *.laczpol.net.pl 22.03.07, 15:49 reklama biedronka- ktoś musi się poświęcić, play, jogurty przybijanie piątki Odpowiedz Link Zgłoś
la-perla Re: wasze opinie... 22.03.07, 16:44 1. reklamy samochodów Media Markt i Saturn ("zrobili z ciebie idiotę....) wszystkie Cola Coli seria Żywca "prawie jak..." 2. wszystkie proszki do prania, płyny i mleczka do czyszczenia podpaski, wkładki itp wszystkie reklamy operatorów komórkowych, zwłaszcza Heyah - ani to ciekawe ani smieszne 3. Żywiec "prawie jak..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: wasze opinie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:35 1, 2, 3, Do tych wszystkich trzech punktów można zaliczyć reklamy kampanii wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś