Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cudowny dzień w pracy :-}

10.05.06, 15:45
    Oj dawno tak nie było...
    od 9.00 nic, tylko FORUMUJE...
    A wy, jak nie macie nic do roboty , to co robicie?
    bo ja po mału zaczynam mieć wyrzytu sumienia...może chociaż biurko uprzątnę?
    ale jak uprzątnę , to jutro niczego nie znajdę
    :-/
    Obserwuj wątek
      • angry21 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 10.05.06, 17:07
        Nie znoszę porządku na biurku :) plątam się więc po sieci, forumuję i takie tam.
        co nie oznacza ze zaniedbuje swoje obowiazki sluzbowe :D
        Pozdrawiam
        • drzejms-buond Re: Cudowny dzień w pracy :-} 10.05.06, 17:27
          alez oczywiście...o ZANIEDBYWANIU mowy być nie może!
          absolutnie!
          odpozdrawia sie i idzie na hałs..wreszcie..strasznie sie narobiłem dzisiaj...
          ;-}
          • ryfka84 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 11.05.06, 10:07
            Oj chyba jestem maniaczką forum. Ledwo włączę kompa w pracy a już tu jestem. Aż
            dziw, że to nie startowa... :) Czytam co śmieszniejsze wątki kolegom i takie
            tam. A biurko mam ładne i czyste, tylko szuflady... jakby ktoś zajrzał. O la la!
            • mus11 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 11.05.06, 10:57
              lepiej zrobcie sobie na biurku atmosfere pracy, czyli pelno pootwieranych
              folderow i wydukow a jak boss przechodzi to je zapamietale wertujcie!!!
              • angry21 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 11.05.06, 12:45
                Ja mam inna metode, bardziej zwiazana moim zawodem. Zawsze mam otwarta strone
                intranetu firmy, na ktorej "wyszukuje" potrzebne informacje.
                :)
                • drzejms-buond Re: Cudowny dzień w pracy :-} 11.05.06, 13:21
                  tylko jak wytłumaczyć ten uśmiech na twarzy?
                  :-}
                  • angry21 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 11.05.06, 16:28
                    Zadowoleniem z wykonywanej pracy :)
                    • drzejms-buond Re: Cudowny dzień w pracy :-} 12.05.06, 10:19
                      nikt mi w to nie uwierzy
                      :-{
                    • ryfka84 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 12.05.06, 10:19
                      A mój kolega otwierał artykuł, tylko ciągle ten sam i po miesiącu się skapnęli.
                      Dostał głąb opier... że nie pracuje i z szefostwa głupków robi, bo każdy widzi
                      co on tam ma. Mnie czasem przyłapują na "skrablach", albo GG.
                      • ewakurz Re: Cudowny dzień w pracy :-} 12.05.06, 11:37
                        Melduje, ze u mnie pelen paroksyzm zaniedbywania. Tylko wrodzone tchorzostwo
                        powstrzymuje mnie przed wstaniem i publicznym wyjasnieniem ze "mam was
                        wszystkich w d..." Natomiast otwarcie dzwonie do rozmaitych urzedow w
                        calkowicie prywatnych sprawach, obojetnie rzucajac okiem od czasu do czasu na
                        rosnaca kupe na biurku, do ktorej co rusz ktos cos dorzuci.
                        Tak wogole to dzien dobry forumujacy ludu pracujacy ;)

• drzejms-buond Re: Cudowny dzień w pracy :-} 12.05.06, 14:36
                          Dziędobry Ć maso pracująca!
                          :-P
                          • Gość: Po drugiej stronie Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.hsd1.tx.comcast.net 26.05.06, 03:08
                            Sprobowalibyscie tutaj....
                            Bywa, ze zajrze na chwile, jesli noc w miare wolna, ale bywa (i to najczesciej),
                            ze trzeba ostro biegac, aby wyrobic sie na czas.
                            Jesli zagladam na polskie strony to tylko po wejsciu na swoje konto, z ktorego
                            wypisuje sie natychmiast po odejsciu od komputera.
                            Mamy powiedzonko, ze na naszym odcinku pracy jest:
                            busy,
                            very busy,
                            extremely busy.
                            Widze czasami "dowcipnych" na E-bay, poczcie etc, a potem siedza 2-3 godziny
                            dluzej i robia swoja dokumentacje, pozujac na super zajetych. Ech.
                            Moja najgorsza noc (pracuje do 07.30) byla, kiedy o 08.30 ZACZALEM pisac moja
                            dokumentacje, co zajelo mi, lekka raczka chyba 1 czy 1.5 godz.
                            Z drugiej strony, nieraz o 06.50 juz ogladam sie, czy "dzionek" nie przyszedl.
      • kszynka Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 04:35
        ja mam wrażenie, że jak nic nie mam, to jeszcze więcej robie
        przez co jestem bardziej zmęczony ;-)
        pozdrawiam
        • Gość: Magda Odpoczynek w pracy najważniejszy! IP: *.chello.pl 26.05.06, 08:51
          Przeglądanie forum - standard. Zaczęłam nawet pisać własnego bloga w pracy -
          kilka zdań co kilka dni. Poza tym mam na tyle fajnie, że od 8 do 9 "słuzbowo"
          czytam poranna prasę. No i siedze sama w pokoju. Czasem oglądam sobie
          telewizję :) Ale prawdę mówiąc bardzo czasem... jak leci finał Rolanda Garrosa
          lub siatkówka :)
        • Gość: Lucusia Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.if.uj.edu.pl 26.05.06, 18:13
          No! Nic tak nie męczy jak nic nie robienie. Czasami mi się tak zdarza i jestem
          wtedy potwoooornie zmęczona. Gdy jest dzień młynka to wychodzę z pracy dużo
          mniej wymordowana. Może to adrenalina?
          • Gość: Kinga63 Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.globalconnect.pl 26.05.06, 21:49
            Nuda w pracy jest okropna -
            zdecydowanie wolę napracować się jak wół.
      • Gość: fasolka Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.bgkcredit.com 26.05.06, 08:42
        ja mam ten sam problem...kurcze troche źle się z tym czuję bo się strasznie
        nudzę. Na ogół mam mnóstwo zajęć i dzień jakoś zlatuje...a dzis załamka minuta
        slimaczy się po minucie....jedyne pocieszenie to perspektywa weekendu!
      • mar100 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 08:51
        dzis mamy prace w nosie i sprzatamy chałupe:)
        no ale my jestesmy samozatrudnieni!
        ha!
      • gwiazdy13 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 10:49
        My dzisiaj też leniuchujemy. Biureczko mamy uprzątnięte, a czas spędzamy miło
        na obgadywaniu szefowej. Pozdrawiamy wszystkich.
      • Gość: aga Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:53
        A ja jestem tym "wrednym" terrorystą- pediatrą i od rana pracuję normalnie. Co
        na to Fakt.
        • Gość: Magda Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.chello.pl 26.05.06, 11:06
          Trzymaj się, Terrorysto! :)
          • Gość: irenkabbbb Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:43
            Pracuje w tej firmie już 1,5 roku. Dzieki mojemu wymyślonemu "systemikowi", to,
            co kiedyś robiłam 6 godzin - teraz robię w jedną. Oczywiscie nie ujawniam sie z
            tym. Tylko ten nadmiar "cudownego czasu" mnie dobija! Allegro, gadu-gadu, fora
            internetowe - wszystko może się znudzić. Odbębniłam swoje, chciałabym wyjść
            wcześniej- ale nie! oczywiście tak już jest, że jak nie ma co robić - to musimy
            siedzieć i symulować.
      • Gość: Ewa Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:11
        Ja pracuje w firmie prawie rok, sporo ja na moj wiek 20 lat, a mam dzisiaj na
        15 tylko 6,5 godziny. A teraz staram sie sprzatac w domu,ale cos mi nie idzie,
        jak widac:-)
        Pozdrawiam wszystkich, i milego weekendu.
        • Gość: basiek Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: 195.94.216.* 26.05.06, 12:16
          ja zaraz zgłupieje- nudze sie strasznie- obok biega dyro ciągle krzycząc do
          telefonu, ja albo na skypie ze znajomymi-a nie wolno mi albo przeglądam
          eszystkie możliwe stronki w necie- ale juz brak mi pomysłów...
          • Gość: soc Re: Basiek IP: *.fangor.local / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 12:47
            niezły tekst, może zaproponuj dyrowi żeby coś pokrzyczał przez skype'a ;))
            • mnietka.kokietka wstyd!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.06, 12:49
              Jak wy budujecie IV RP!??!?!?!
              Przecież się zara rozwali!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • drzejms-buond Re: wstyd!!!!!!!!!!!!!!! 26.05.06, 13:03
                mnietka! nie kokietuj
                :-D)))
                • drzejms-buond prz. . erwa na reklamę :-P 26.05.06, 13:33
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334
                  :-}
                  • drzejms-buond wspominam :-P 26.05.06, 15:02
                    INVICTA, mówie wam JEST W DECHE!!!
                    aga_ata domaga sie wspomnień!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=42496749&a=42511003

no i oto , co sie robi w pracy jak ma sie luuuuuuuuuuuz,
                    bo wszyscy na mszy mokną!
          • emilka9 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 12:59
            Nuuuuudzi mi sięęęęę... Sama siedzę w całym biurze, wszyscy pojechali na targi,
            szczęśliwcy tylko mnie zostawili na gospodarstwie. Posiedzę jeszcze godzinkę i
            spadam, trudno, zaryzykuję może szef nie zadzwoni, dziś dzwonił juz chyba z 7
            razy to może sobie daruje. Chętnie pozałatwiałabym sobie parę prywatnych spraw
            w różnych urzędach ale cóż, urzędy dziś nie pracuję, przynajmniej te, do
            których ja mam interes. Buuuu niech mnie ktoś przytuliiiiii
      • futomaki.pl Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 13:01
        A u mnie jednak trochę pracy jest. Ale to dobrze - przynajmniej się człowiek
        nudzić nie będzie.
      • bielinka Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 15:37
        O rany jakie nudy! Dzieciak w przedszkolu, forumy o lekarzach mi si
        eznudzily,obiadu nie musze robic bo pracodawca-maz w delegcji (znaczy je u
        innej :-), sprzatanie Natasza zrobila, za oknem zaczyna lac wiec spacer odpada,
        w TV tylko B16, - ile mozna! Kurde, moze jakis flircik na sieci ... :-)
      • Gość: augustowiak Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 17:38
        wsystko mnie boli, kupilem sobie ten zel
        www.allegro.pl/item105051220_polar_ice_gel_lander_zel_z_mentolem.html
        i bede sie smarowac...jeszcze przydalaby sie mila Pani do pomocy ;-)

pozdr.
      • Gość: Zwyczajnyczlowiek Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.netcologne.de 26.05.06, 17:58
        Ja ide na piwo. Kaczory nie beda mi dyktowac kiedy ja mam i moge piwa sie napic.
      • magdap7 Re: Cudowny dzień w pracy :-} 26.05.06, 23:20
        Kiedy w pracy nie mam nic do roboty, a jest to częste niestety :( z różnych
        powodów i układów nielogicznych, to albo ciągnę pracę doktorską, albo załatwiam
        telefony administracyjno-prawnicze.
        Zawsze coś się "do roboty" znajdzie. Inaczej bym zwariowała. :}
      • Gość: Ofelia1982 Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 12:32
        ja niestety mam w pracy zablokowany dostep i do forum i do prywatnej poczty:(
        zreszta pracuje w takiej firmie, ze rzadko kiedy sie nudze:(
      • jaroslaw.hartman Re: Cudowny dzień w pracy :-} 27.05.06, 15:46
        Mój luźniejszy tydzień? Przychodzę o 8 a wychodzę o 19 :(

Ale piątek cały dla mnie :D
        • Gość: dyrcio Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: 5.6.2R1D* / *.saix.net 27.05.06, 17:31
          Ja mam wlasna firme - szybko wyczuwam toxic lub not productive pracownikow i co
          z nimi robie a kopa w d....
          • alfika Re: Cudowny dzień w pracy :-} 30.06.06, 12:54
            i słusznie, kto by chciał z tobą pracować :)
      • doggod Re: Cudowny dzień w pracy :-} 27.05.06, 21:52
        Ja to grzmoce pania Marzenke z portierni albo gram w karty z palaczem.
        • Gość: zwyczajny wlasnie dlatego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 10:20
          ...odcialem pracownikom dostep do netu.
          • Gość: moby dick Re: wlasnie dlatego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:58
            mobing
            • Gość: moby dick Re: wlasnie dlatego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:01
              A tym co wychodzą na papierosa zabierasz fajki? Może lepiej byłoby ich
              rozliczać z wykonywanej pracy i dać im odpocząć parę minut na necie, chyba że
              jesteś tak naiwny że myślisz, że ludzie pracują 8 godzin a wszystkie potrzeby
              (choćby fizjologiczne) załatwiają po pracy...
      • Gość: Witold a ja... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:36
        a ja, kiedy nie ma nic do roboty, rozbieram się do naga. I tak, na znak
        protestu, siedzę cały dzień za biurkiem sącząc piwko Żywiec Porter.
        • Gość: kk Re: a ja... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 13:20
          dlatego w Polsce jest jak jest. Rece opadaja. Po prostu wszystko trzeba
          wysadzic i zbudowac od nowa. Chory kraj i chorzy ludzie u ktorych lenistwo jest
          tak gleboko zakorzenione, ze juz nigdy nie potrafiliby pracowac w normalnych
          warunkach. Smierdzace lenie. Normalnie niedobrze mi sie robi jak czytam te
          posty. W tym kraju nigdy nie bedzie dobrze. Jacy ludzie taki kraj!!!! Macie sie
          czym chwalic !!!!
          • Gość: gość Re: a ja... IP: 213.25.164.* 21.06.06, 13:03
            Tu nie chodzi o lenistwo bynajmniej w moim przypadku. Cztery miesiące
            przeprowadziłam się do innego miatsa i zmieniłam pracę, w której niestety męczę
            się, bo się nudzę i non stop siedze na internecie. Mam pomysły chciałabym je
            realizować ale moja dyrekcja ma to w d...., nigdy nie mają czasu dla mnie,
            nigdy nie mają czasu żeby spojrzeć na dokumenty, które im podsyłam. Koniec z
            tym, składam wypowiedzenie, jestem za młoda, żeby marnować swoje umiejętnosci i
            wiedzę. Jeżeli ktoś nie potrafi docenić moich starań to trudno, na pewno będą w
            szoku.
            Pzdr
          • alfika Re: a ja... 30.06.06, 12:59
            cześć, emigrancie :))))
            nie wiem, czy ktoś Ci już to podpowiedział, ale już zaczynasz mieć syndrom
            przekonywania siebie samego, że dobrze wybrałeś kraj docelowy

krytyka nie jest mocnym fundamentem ku temu...

niemniej pozdrawiam :)
          • Gość: kasia Re: a ja... IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 30.06.06, 14:48
            potrafie pracowac w normalnych warunkach;
            uwazam, ze w pracy nalezy pracowac, a nie siedziec w necie;
            ale jesli moj szef nie potrafi mi znalezc zajecia, to juz jego problem;

mam placone niby za godzine spedzona w pracy, powinnam siedziec tam jakies 100
            godzin miesiecznie, siedze 80, bo zawsze cos wypadnie, a i tak zazwyczaj sie
            cholernie nudze; i po takim dniu jestem dziesiec razy bardziej zmeczona niz po 8
            godzinach kodowania;
      • krowacja Re: Cudowny dzień w pracy :-} 11.10.06, 12:56
        Perfect day. Fajne konkurso.
        www.empik.com/komiksos.jsp?currentCategory=1&utm_source=dedicatedpages&utm_medium=homepage&utm_campaign=komiksos
      • Gość: ppp Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: 217.153.94.* 26.04.07, 09:17
        polecam gry on-line, mozna sie odmozdzyc...
      • Gość: Milka:) Re: Cudowny dzień w pracy :-} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 15:47
        Już myslałam, że tylko ja śmiertelnie się nudzę. gierki na www.gry.pl już mi
        się znudziły.Może coś polecicie:) do poniedziałku-skończyłam kolejny nudny
        dzień w pracy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka