domali Re: Pediatra na Madalińskiego 10.09.03, 09:38 Synek wcisnął enter... Może któraś z Was, mamusie, korzysta z przychodni na Madalińskiego i mogłaby mi tam polecić pediatrę? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Pediatra na Madalińskiego 10.09.03, 10:28 Dr Olgebracht (czy jakos podobnie), na pewno nie dr Naumczyk. W sumie sa trzy, trzeciej nie znam. pozdr, _______________________________ Patyk, mama 27 miesięcznej Zosi Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: Pediatra na Madalińskiego 10.09.03, 10:54 Dziekuję bardzo... A czemu sie Naumczyk? O niej pochlebnie wyrażała się koleżanka? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Pediatra na Madalińskiego 10.09.03, 11:52 Dominiko, Bylam u niej dwa razy z Zosia: pierwszy i ostatni. Zosia miala wowczas z 5 tygodni, a ona dosc gwaltownie i nerwowo ja badala, doprowadzajac Mala do placzu. Poza tym, syn znajomych, obecnie ok. 15 letni chopak, byl przez nia prowadzony od dziecka. Zawsze ogladala go, raczej nie badala, i stwierdzala, ze jest zdrowy. Gdy mial ok. 14 lat zaczal go pobolewac kregoslup. Naumczyk stwierdzila ze wszystko jest ok. Poszli wiec do innego lekarza. Okazalo sie, ze ma zaniedbane skrzywienie kregoslupa, az tak ze od 4 miesiecy chodzi w gorsecie ortopedycznym, a w czerwcu byl miesiac na rehabilitacji w Konstancinie. Przyznam, ze troche ta historia mnie zrazila do Naumczyk, tym bardziej ze syna znajomych widuje kilka razy w tygodniu, wlasnie w tym gorsecie... pozdr, _______________________________ Patyk, mama 27 miesięcznej Zosi Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: Pediatra na Madalińskiego 10.09.03, 12:05 Dzięki bardzo... to mi wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś