aniasss 29.09.06, 15:49 "Majowe mamy 2007" - brak kontaktu z wlascicielem. Czy istnieje mozliwosc przeniesienia wlasnosci forum prywatnego na wniosek uczestnikow? Jak to zrobic? A. Link Zgłoś Obserwuj wątek
reniatoja Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 15:55 Dziwnie bym sie poczuła, gdyby ktoś bez mojej wiedzy przenosił włąsnosc mojej na przykład działki na wsi na wniosek sąsiadów mieszkających w tej wsi. Nie lepiej kupic sobie własna działkę? Link Zgłoś
aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 16:03 Jak ja nienawidze analogii. Wiekszosc jest nietrafna i bzdurna. Pewnie taka bedzie ostatecznosc. Tylko co z forum ktore juz istnieje, a ktorych dublowac nie nalezy? Co z watkami, ktorych przeniesc nie mozna? Co z ludzmi ktorzy nadal beda tam trafiac? Wlasnosc forum polega na podjeciu odpowiedzialnosci za nie. A jesli wlasciciel znika z niewiadomych powodow, to jest to dosc uciazliwe dla wszystkich uczestnikow. A. Link Zgłoś
aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 16:34 Ok, rozumiem. A mozecie przenosic watki na inne uprzednio utworzone forum ze zrodlowego forum, z ktorego wlascicielem nie da sie skontaktowac? A. Link Zgłoś
Gość: zaskoczony głupotą Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial IP: *.e-wro.net.pl 30.09.06, 09:35 Porozmawiaj ze złodziejami. Oni przenoszą co nie swoje w inne miejsce Link Zgłoś
aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 30.09.06, 12:31 Co was natchnelo z tymi idiotycznymi analogiami??? Plaga jakas? A. Link Zgłoś
Gość: zaskoczony głupotą Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial IP: *.e-wro.net.pl 30.09.06, 15:42 Odpowiedź na idiotyczny pomysł Link Zgłoś
aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 30.09.06, 18:08 Bylam swego czasu z samochodem u mechanika (nie wnikam teraz w kompetencje). Mechanik uzyl w opisie problemu sformulowania "zaskakuje powietrzem". Analogicznie moze z Twoim problemem zaskakiwania glupota powinienes udac sie do lekarza? Ewentualnie nie walczyc, pogodzic sie z konsekwencjami i nie draznic ta glupota innych. pozdrawiam :) A. Link Zgłoś
reniatoja Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 01.10.06, 15:23 Nie lubisz analogii, a sama ich używasz :))) Chyba jest to dla Ciebie logiczne, ze nie mozna zrobic tego, o co prosisz. Forum jest prywatne, zeby zmieniac w nim cokolwiek administracja musialaby wejsc na konto wlasciciela forum - nie mogą tego zrobic, nawet jesli mieliby takie możliwosci techniczne, a nieraz już twierdzili,, ze nie mają - a ja nie mam powodu, by w to nie wierzyc. Wiec jak sobie wyobrazasz spełnienie Twojej prosby? Czary mary mają się stać? Musicie albo pisac bez wlasciciela, abo otworzyc nowe forum. Dla osób, które trafią na to pierwsze zostawcie na starym wątek z linkiem przekierowującym na nowe forum. Link Zgłoś
aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 02.10.06, 12:13 Reniu - przeczytalam tylko pierwsza czesc twojej wypowiedzi. Uzylam analogii wlasnie w celu zobrazowania jak one funkcjonuja. Szkoda ze tego nie dostrzeglas. I prosze o nie wyzywanie mnie od zlodziei, wykorzystujacych bron z cudzego arsenalu, bo ta dyskusja i tak mnie mocno.. zaskoczyla poziomem ;) A. Link Zgłoś