Dodaj do ulubionych

Forum prywatne - wlasciciel zwial

29.09.06, 15:49

"Majowe mamy 2007" - brak kontaktu z wlascicielem.
Czy istnieje mozliwosc przeniesienia wlasnosci forum prywatnego na wniosek
uczestnikow?
Jak to zrobic?

A.

Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 15:55
      Dziwnie bym sie poczuła, gdyby ktoś bez mojej wiedzy przenosił włąsnosc mojej
      na przykład działki na wsi na wniosek sąsiadów mieszkających w tej wsi. Nie
      lepiej kupic sobie własna działkę?
      • aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 16:03
        Jak ja nienawidze analogii. Wiekszosc jest nietrafna i bzdurna.

Pewnie taka bedzie ostatecznosc. Tylko co z forum ktore juz istnieje, a ktorych
        dublowac nie nalezy? Co z watkami, ktorych przeniesc nie mozna? Co z ludzmi
        ktorzy nadal beda tam trafiac?

Wlasnosc forum polega na podjeciu odpowiedzialnosci za nie. A jesli wlasciciel
        znika z niewiadomych powodow, to jest to dosc uciazliwe dla wszystkich
        uczestnikow.

A.
    • ols Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 16:27
      Nie ma takiej możliwości.
      • aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 29.09.06, 16:34

Ok, rozumiem.
        A mozecie przenosic watki na inne uprzednio utworzone forum ze zrodlowego forum,
        z ktorego wlascicielem nie da sie skontaktowac?

A.
        • Gość: zaskoczony głupotą Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial IP: *.e-wro.net.pl 30.09.06, 09:35
          Porozmawiaj ze złodziejami. Oni przenoszą co nie swoje w inne miejsce
          • aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 30.09.06, 12:31
            Co was natchnelo z tymi idiotycznymi analogiami??? Plaga jakas?

A.

• Gość: zaskoczony głupotą Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial IP: *.e-wro.net.pl 30.09.06, 15:42
              Odpowiedź na idiotyczny pomysł
              • aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 30.09.06, 18:08

Bylam swego czasu z samochodem u mechanika (nie wnikam teraz w kompetencje).
                Mechanik uzyl w opisie problemu sformulowania "zaskakuje powietrzem".

Analogicznie moze z Twoim problemem zaskakiwania glupota powinienes udac sie do
                lekarza?
                Ewentualnie nie walczyc, pogodzic sie z konsekwencjami i nie draznic ta glupota
                innych.

pozdrawiam :)

A.
                • reniatoja Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 01.10.06, 15:23
                  Nie lubisz analogii, a sama ich używasz :)))

Chyba jest to dla Ciebie logiczne, ze nie mozna zrobic tego, o co prosisz.
                  Forum jest prywatne, zeby zmieniac w nim cokolwiek administracja musialaby
                  wejsc na konto wlasciciela forum - nie mogą tego zrobic, nawet jesli mieliby
                  takie możliwosci techniczne, a nieraz już twierdzili,, ze nie mają - a ja nie
                  mam powodu, by w to nie wierzyc. Wiec jak sobie wyobrazasz spełnienie Twojej
                  prosby? Czary mary mają się stać? Musicie albo pisac bez wlasciciela, abo
                  otworzyc nowe forum. Dla osób, które trafią na to pierwsze zostawcie na starym
                  wątek z linkiem przekierowującym na nowe forum.
                  • aniasss Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 02.10.06, 12:13
                    Reniu - przeczytalam tylko pierwsza czesc twojej wypowiedzi.

Uzylam analogii wlasnie w celu zobrazowania jak one funkcjonuja. Szkoda ze tego
                    nie dostrzeglas.

I prosze o nie wyzywanie mnie od zlodziei, wykorzystujacych bron z cudzego
                    arsenalu, bo ta dyskusja i tak mnie mocno.. zaskoczyla poziomem ;)

A.
        • ols Re: Forum prywatne - wlasciciel zwial 02.10.06, 07:58
          Nie możemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka