Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:19
    nie myslcie sobie ze w tym roku apator zdobedzie mistrza.To ze macie dobrego
    wujka w niczym wam nie pomoze!!!! i pamietajcie tylko WLOKNIARZ CKM
    Obserwuj wątek
      • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 10:37
        A kto powiedział ZAKOMPLEKSIONY MEDALIKOWY FRUSTRACIE ze bijemy w Mistrza
        Polski:)Bedziemy w Toruniu w pełni usatysfakcjonowani z pudła ale nikt w naszym
        miescie medali nie rozdaje:)Za to jakich mamy swietnych wychowanków Włokniarz
        sie umywa przepasc dzieli nasze zespoły,przepasc mentalna:)
      • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 13:58
        Ojej boimy sie... Aleś sie wyladował kolego. Nie wiem czy bedziemy w stanie w
        Toruniu zasnąc spokojnie- juz sobie przeciez medal przyznaliśmy...
        • Gość: byzydura Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvgawex.pl 05.03.07, 14:33
          "nacjonalizm, w górę ręce kto jest z nami!" :)
          • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:42
            A swoją drogą ciekawe, czy autor tego jakże ambitnego wątku nosi guziczki od
            sutanny z przodu czy z tyłu
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:06
        nie nosi guziczkow...tylko nie moze pojac co to za ankiety kraza po
        internecie.Pytanie kto zostanie DMP na 2007 rok? odp.Apator....i dlatego mnie
        to wkurza...przeciez wy ludzie skladu nie macie zadnego,wiec z czym do ludzi???
        podejrzewam ze chyba jednak bedziecie bronic extraligi w tym roku...a sulli i
        tak do nas po roku wroci!!!!!!!!!!!....ZRESZTA ON JEST NASZ OD ZAWSZE!!!! TYLKO
        CKM!!!!!!!!!
        • rafas84 Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 05.03.07, 16:29
          A wy macie za to skład gwarantujący mistrza:D Już to widzę! Przypominam, ze
          karierę w Polsce Ryan Sullivan zaczynmał w Apatorze. Żałosny jesteś z tymi
          Twoimi wpisami.
        • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 17:26
          Aaaaa- tu Cie boli. Ankieta na Sportowych Faktach jak sądzę? Ja piernicze nawet
          sondaże przedwyborcze sa bardziej wiarygodne. Ale z tekstem 'nie macie zadnego
          składu' to grubo przesadzileś- uwazaj zebys po sezonie nie musiał wchodzic pod
          stół i odszczekiwac. Pozdrawiam i zycze lepszego samopoczucia;-)
      • rafas84 Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 05.03.07, 16:28
        Ale śmieszny post:D:D:D:D Rozbawiłeś mnie kolego:P Chyba miałeś cięzki dzień i
        musiałes sie gdzieś wykrzyczeć:D
        • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 18:23
          No Jazonie chyba bedziesz mial od dzisiaj pełne rece roboty,zaczna się
          pielgrzymki przedsezonowe i bicie piany. Kolego z Czestochowy to jak z tą
          sutanna z której strony się zapinasz:):D
          • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 18:28
            Eeee- podołam;-) Zreszta nalezy koledze z Cze-wy raczej podziekowac. Od razu
            forum troche rozruszał:) Wyglada na to ze wszyscy zaglądali a nikogo za bardzo
            nie ciagneło do pisania a na taki post to zawsze mozna odpowiedziec.
            Pozdrowienia dla CKM :-P
      • taki_i_owaki Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 05.03.07, 19:04
        czlowieku co sie tak irytujesz na jakies chore reklamy ?? zainstaluj mozille,
        adblocka i masz swiety spokoj.
        A CKM to sklad ma tak samo na mistrza jak i na spadek - oprocz Hanckoka i Ulamka
        nie ma zawodnika gwarantujacego punkty, i Antonio i Lee i resza rownie dobrze
        moze okazac sie objawianiem jak chybionymi strzalami.

Mam jednak nadzieje, ze bedzie to pierwsza opcja :d
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 212.87.241.* 05.03.07, 19:22
        po 1 to Jazon pozdro od medalika!!!! wporzo kolo z ciebie!!! po 2 to ja sie
        zapinam ale ze swoja dziewczyna,a nie sutanne a po 3 to sklad raczej mamy na
        play offy,ale ja wierze w mistrza!!!! i moze bedzie tak jak w 2003 ze mistrza
        przywieziemy na Toruniu...chyba srebro tez nie bedzie zle dla was?????
        • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 05.03.07, 19:57
          Porównanie zawodników UNIBAX - CKM (2007)

SULLIVAN - HANCOCK...Biorąc pod uwage problemy zdrowotne Sullivana,wierze ze
          ten rok bedzie przełomowy a po odejsciu z Czestochowy odzyska siły i stanie sie
          liderem z prawdziwego zdarzenia.Hancock eksplodował forma,ale w tym wieku
          ciezko bedzie utrzymac podobna forme. Proponuje z tej parze jednak remis (X)

JAGUS - UŁAMEK...Uwazam ze Wiesiek jest lepszym zawodnikiem niż Sebastian,
          biorac jednak wkład w GP proponuje postawić (X)

DRYML ALES - DRYML LUKAS...Gdyby nie kontuzja w zeszłym sezonie jednoznacznie
          uznałbym,ze Ales jest lepszy i postawił na torunskiego jezdzca,ale biorac pod
          uwage okolicznosci proponuje remis (X)

ZAGAR - LINDBAECK...Uwazam ze Matej bedzie zdecydowanie lepszy od Brazylijczyka
          ze szwedzkim paszportem,to moje osobiste zdanie,patrzac na cykl GP,Zagar zrobił
          na mnie lepsze wrazenie... (1)

KOSCIECHA - RICHARDSON...Mysle ze forma Roberta wzrosnie ale Lee ma przewage i
          doswiadczenie chociazby w GP postawie tym razem na zawdnika CKM (2)

MIEDZINSKI - DRABIK (HAFENBROCK)...Z całym szacunkiem dla Sławka apogeum formy
          na sportowej emeryturze we Wrocławiu było szczytem jego mozliwosci,teraz juz
          tylko rownia pochyła w dół odwrotnie do startów Miedzinskiego,ktory w gronie
          seniorów powinien byc mocnym punktem. O formie Niemca trudno mowic,na pewno
          Adrian jest lepszy technicznie...Bez skrupołow (1)

ZABIK - KENNETT...Co tu duzo pisać,wyniki mowia same za siebie,po kontuzji
          powinno byc nawet lepiej (1)

TORNQUIST - BRIDGER...Przychodzi do głowy mi tylko remis,wielka niewiadoma i w
          Toruniu i Czestochowie (X)

STACHOWIAK - SZCZEPANIAK...także (X)

Według mnie to obiektywna ocena 8:6 dla Unibaxu...Moze teraz sie wypowiesz??
          • taki_i_owaki Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 05.03.07, 22:44
            SULLIVAN - HANCOCK.. tu bym dal X ale ze wskazaniem na 2 - tylko dlatego ze obaj
            nie schodza ponizej jakiegos poziomu od lat, ale sully ma czestrze wpadki, co i
            tak nie rpzeszkadza mu zawsze by liderem druzyny (jakiejkolwiek)
            ZAGAR - LINDBAECK.. no i tu poszedlbym w remis, zegar jak i lindbaeck nie
            pojawili sie w zeszlym sezonie na badz co badz specyficznych torach, jednak
            szwed pokazal ze ma papiery na jazde na swiatowym poziomie, natomiast zegar na
            torach ktore zna. jak dla mnie X, reszta bez zastrzerzen.

jak widac niby rowno, ale pamietam dobrze jak i torun na papierze wygladala 8-0
            i to jednak CKM mial mistrza, jak i czas gdy to CKM na papierze byl jak 0-8 ale
            jezdzil strasznie nierowno (tu tez przyczyna byly problemy sullivana),
            reasumujac na szczescie na papierze jeszcze nikt zawodow nie wygral. A co gdy
            faktycznie ktorys z angoli okaze sie swietnym jezdzcem, albo mlodszy z Drymlow
            przypomni sobie jak sie jezdzi, a co gdy ktos zlapie kontuzje ??lepiej nie
            prorokowac .
            • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 06.03.07, 09:37
              Moze rzeczywiscie masz racje w kazdym razie na pewno jesteś obiektywnym
              kibicem,zycze twojej druzynie zwyciestw i pozycji medalowych.Pozdrawiam

Czestochowianin bez komentarza zenujacy jesteś,teraz to już mi ciebie nawet
              zal,bo myslalem,ze coś wrzucisz do dyskusji,a wypływa z twojej osoby
              małomiasteczkowosc kibicujacego ciecia:)))Nie pozdrawiam:)))
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:28
        ejjjjjjj chlopie...\jagus lepszy od ulamka???? bez jaj dobra.W tym roku Jagus
        spali sie albo w GP albo w lidze..
        • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 06.03.07, 10:45
          No teraz to 'lekko' przesadziłes. Jezeli już bawimy sie w porównania to jasne ze
          wedlug obiektywnych kryteriów Jagus jest lepszy od Ułamka. Zawsze trzeba brac
          pod uwage osiagnięcia z ostatniego sezonu natomiast opinie jasnowidzów typu 'ten
          sie spali, a tamten nie' moga dotyczyc dokładnie każdego zawodnika.
          • Gość: byzydura Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvgawex.pl 06.03.07, 13:06
            Częstochowianin sie myli! spalą sie wszyscy poza Bydgoszczanami i to my
            będziemy znowu Mistrzem Polski!! :) co Wy na to? :) bijmy więcej piany, bedzie
            zabawa w wannie z kaczuszkami :)
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:36
        nie no Bydgoszc to ju wogole ma pewny spadek...kogo wy tam macie oprocz
        adrenaliny???????
        • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:13
          Drogi Częstochowianinie: mimo lekko mówiąc "daleko idącej ostrożności" w ocenie
          transferowych "dokonań" działaczy z Bydgoszczy twierdzę jedno - to, że jak
          twierdzisz "Bydgoszcz ma pewny spadek" jest tak samo pewne jak to, że badający
          cię psychiatra powie o tobie "zdrowy".
          • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 06.03.07, 18:00
            Szrek nie gadam z toba:)Akurat piłem spozniona herbatke fajf o klok i az
            oplułem z wrazenia moje LCD:)Poczekaj do sezonu jajcarzu:)Swoja droga ciekawe
            jakie górol ma zdanie na ten temat:)??
            • Gość: baca Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 18:15
              Jo sie właśnie chciołek zapytoć, ło co siem rozchodzi? Tyn CKM to jest tyn
              Cinżko Kapujoncy Młot cy cóś inszygo?
              • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 06.03.07, 19:24
                www.ckm.pl/
                Założ se baco prenumerate a i swoje specyfiki w mig odstawisz:)))
                • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:30
                  Chris, ja też z tobą nie gadam. Żeby tak potraktować LCDeka! Wstydź się
                  • Gość: baca Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.07, 21:10
                    Tys żeśta doli gazdo. Jak chceta to wom zapodom stronka co gaździny bardzi
                    wypasione nis te wase. Jano co tyn ze świntygo miasta by na to pedzioł hej?
                    • taki_i_owaki Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 06.03.07, 22:08
                      dajesz baco gadziny, "Ten" spod swietej wiezy tu nie zaglada bo na stadionie na
                      niego gwidza, a ja niby tez madalik ale z checia obejrze wasze okazy, ponoc
                      goralki to najzdrowsze dziewczyny.
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 212.87.241.* 06.03.07, 21:22
        jednym slowem!!! w tym roku szczerze powiedziawszy bedzie sie liczyl tylko CKM
        i ATLAS!!! Taki final bedzie! Nie chce tu nikogo obrazac,ale takie sa po prostu
        fakty...popatrzcie sobie na sklady....to wystarczy...szkoda mi tylko Sulivana
        ze poszedl do piernikow...delikatnie mowiac!!!! ale wroci do bialo zielonych
        wroci!!!!!!!!! tu jego miejsce!!!
        • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 06:42
          Cosik mi się widzi co chłopina się ochlała tych socków spod Bydgoscy coje teraz
          łostatnio aresztowali albo jakiej innej berbeluchy. Nobo cy normalnie można
          takie fanaberyje publicnie prawić? Baco, nie znata jakiego likarstwa na to,
          coby się nam chłopina nie łodwodniła przed sezonem? Ino przeca nie Maślanka
        • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 07.03.07, 10:30
          Zachęcam żebys jeszcze raz zastanowił sie nad sensem zdania 'takie sa fakty'.
          Podpowiem- zwykle najpierw nalezy jakies podac:)
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:27
        Prosze bardzo o to fakty!!!! SKLADY CZLOWIEKU SKLADY!!! Popatrz na nie a
        zrozumiesz...my w ciemno mamy w tym roku DMP
        • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 07.03.07, 12:03
          Nie sądzę zeby znalazl sie ktokolwiek rozsądny kto na podstawie samych składów
          był w stanie 'w ciemno' przyznac ktorejkolwiek z druzyn DMP. W ogóle nie
          wspomniales o druzynach z Leszna i Tarnowa, na dodatek tworzysz jakies radykalne
          przepowiednie typu 'Jagus sie spali'. A u Was nikt sie nie spali? A ja na
          przyklad twierdze ze spali sie Hancock- dlaczego nie w sumie? Nie jest juz młody
          i ciezko przewidziec jego forme. A może spali sie Ułamek? A moze ktos odniesie
          kontuzje? Stary jezeli chciales nas sprowokować to chyba juz widzisz że sie nie
          udalo?
      • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 07.03.07, 11:41
        No to w takim razie przyjmij zakład,ty mowisz ze macie mistrza a ja twierdze
        ze nie zdobedziecie mistrzostwa:)Mam dzisiaj dobry humor moge sie załozyć z
        toba o powiedzmy 100 złoty,podamy sobie dane personalne spiszemy jakas umowe
        poparta podpisem elektronicznym w razie czego bedziesz mogł pojsc do sądu,jesli
        bede chciał ciebie wykiwac i vice versa...Wchodzisz w zakład,czy tylko piszesz
        banialuki na internecie??:)
        • Gość: byzydura Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvgawex.pl 07.03.07, 14:40
          Częstochowianin pewnie nie przyjmie zakładu, bo sie... spali!! :)

ale normalnie zostałem uświadomiony: skład oznacza mistrzostwo! tylko czemu np.
          w 99 Bydgoszcz była bez mistrzostwa? czemu Toruń bodajże w 2002 był na 5
          miejscu? Czemu ostatnio wielka Unia była bez medalu? hmmm, czyzby nazwiska
          jednak nie jezdziły?! Wodzu Częstochowianinie, wytłumacz niewiedzącemu!
          • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:01
            Czemu Unia nie zdobyla DMP? bo odcieli jej kranik z kasa a gollob mial himery i
            fochy na niektorych meczach...ot i dlatego.
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:58
        Jakos na podstawie skladu w tamty roku na poczatku sezonu wytypowalem atlas
        wroclaw do DMP...i co i zdobyli tytul...wiec w tym roku on wraca do nas....a
        zaklad jasne ze przyjmuje....tylko moze bez personali....bedziemy w kontakcie,a
        na koniec sezonu zobaczymy kto odbierze stowke.Zaklad idzie o 100 pln i go
        przyjmuje!!!!a ze jestem fanem WLOKNIARZA TO SIE NIE wycofam,gdyz wszyscy
        wiedza w polsce ze fani ckmu sa honorowi i dotrzymuja slowa.ZAKLAD STOI!!! Ja
        mowie ze mamy w tym roku DMP
        A zespoly z Leszna i Tarnowa raczej tez nie odegraja znaczacej roli.
        TYLKO CKM!!!!!! pozdro
        • Gość: baca Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 83.238.146.* 07.03.07, 15:48
          A Jocek tys byndzie miszczem, jano jesce nie wim w cym. Jak sie zastanowie to
          wom powiem i tedy siem tys załozym ło łowiecke. Hej.
          • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:27
            Podsumowując ten cały wątek chciałbym zwrócić uwagę wszystkim, którzy tak
            krytycznie odnoszą się do poglądów Ciemnogrodzianina: jedno, z czym wszyscy
            powinniśmy się zgodzić "w ciemno" to ciemnota Ciemnogrodzian. Puk puk, następny
            proszę!
      • Gość: bin laden Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 15:29
        w tym roku Toruń mistrzem nie będzie Częstochowianinie !
        Apator bedzie mistrzem od roku 2008 - ?
      • arius5 Uwielbiam takie wątki 08.03.07, 15:39
        Uwielbiam czytac, jak to jeden czy drugi duren sie napina i wykłoca o to, co
        bedzie za poł roku.

Start Gniezno mistrzem w 2014 !!!

a moze nie ?
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 212.87.241.* 08.03.07, 17:54
        Bin laden BRAWO BRAWO
      • Gość: bin laden Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.torun.mm.pl 08.03.07, 18:23
        sami te brednie na tym wątku jełopy rozpętaliście
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:40
        Zapraszam na gale powitalna do Czestochowy na 11.03 godz 18.00 Hala
        polonia.Zaprezentuje sie w niej caly sklad CKM WLOKNIARZ
        CZESTOCHOWA....bedziecie mogli spotkac sie z nowym DMP na rok 2007.Serdecznie
        zapraszam......
        • kolabor86 Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 09.03.07, 12:08
          To bardzo miło, że chcieliście zaprosić na swoją prezentację przyszłego DMP,
          ale Anioły z Lonigo wracają dopiero w poniedziałek. Także główna atrakcja
          wieczoru odpada. Niemniej dzięki za zaproszenie.
          • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 17:30
            Nie wiedziałem, że nadużywanie maślanki może mieć zły wpływ na umiejętność
            posługiwania się kalendarzem
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 212.87.241.* 10.03.07, 11:51
        No wiem ze zal ci dupe sciska...ale musisz sie z tym pogodzic.Jeszcze raz
        zapraszam i ciebie przyjedz do czestochowy w niedziele to zbaczysz nowych
        mistrzow na 2007 rok.Mozna bedzie autografy dostac..po sezonie mozesz sie nie
        dopchac...pozdrawiam fanow wicemistrza polski na 2007 rok!!!!
        • taki_i_owaki Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 10.03.07, 13:30
          daj na luz gosciu
          • Gość: Szrek Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:44
            Jeśli wszystko w twoim zaciemniałym świecie kręci wokół dupy to mi ciebie żal.
            Co się zaś tyczy DMP2007 - jeśli nawet miałby nim zostać klub z Czewy życzę mu
            jeszcze jednego: mądrzejszych niż ty kobiców.
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 212.87.241.* 10.03.07, 14:56
        mimo wszystko pozdrawiam tez i ciebie!!!! a z tego co wiem to wlokniarz ma
        najlepszych kibicow na swiecie!!!!!!!
        • Gość: byzydura Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvgawex.pl 10.03.07, 16:18
          Częstochowianinie dzięki Ci!! w zyciu sie tak nie usmialem, jak teraz czytając
          Twoje ostatnie posty!! :)) jestes tak żałosny, że aż smieszny :))
          Szreku, prosze pogadaj z nim jeszcze troche, to wiecej smiechu bedzie!! :))
          • Gość: baca Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.07, 18:31
            Co wy chceta Śreku łod tygo gazdy. Mnie sie tys cołki świot krynci wokół dupy,
            chocias mom dziewindziesiont lot. No łale jakoweś gaździny chyba tsa łod casu
            do casu wyłobracoć, to cymu jemu łodmowiocie?
        • taki_i_owaki Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 10.03.07, 18:56
          to udowodnij to i przestan wygadywac glupoty, bo poki co udowodniles tylko, ze
          jestes internetowym trollem, a nie kibicem.
      • Gość: Czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 212.87.241.* 10.03.07, 22:15
        a ktos smie watpic w to.....??? Wlokniarz mial ma i bedzie mial najlepszych i
        najwierniejszych kiboli na lidze....ilu was jezdzi na wyjazdy...??? 10,15 w
        porywach 20 osob..a popatrzcie na nasz ekipe....na wyjazdach...czy ktos cos ma
        jeszcze do powiedzenia???? chyba nie
      • Gość: K2 Pierniki piec !!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:26
        A nie za żużel sie brać.
        Śmieszą mnie pojedynki kibiców tego typu, na torze okaże się kto jest lepszy częstochowa czy toruń, a może ktoś inny?
        • Gość: Szrek Re: Pierniki piec !!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 11:04
          Masz rację K2 choć nie do końca: forum jest po to (m.innymi), żeby żeby kibice
          zabawę z trybun mogli przenosić właśnie tutaj i dłużej bawić się swoją ulubioną
          dyscypliną sportu.
          I tu dochodzimy do istoty sprawy: nawet jeśli ów "Częstochowianin" ma rację co
          do jakości kibiców częstochowskiego klubu, to swoimi wpisami na tym forum
          udowadnia, że z wysoką jakością kibicowania Częstochowian ON SAM NIE MA NIC
          WSPÓLNEGO. Nie pozostaje mi już nic innego, jak pozdrowić częstochowskich
          żużlowców i ich prawdziwie wartościowych kibiców.
          • taki_i_owaki czestochowianin c.d.n(astapil) 11.03.07, 11:31
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=58817030
            troll probowal wezwac posilki :) - zalosny jest gosciu strasznie :D tak sie
            pieni, a zaloze sie, ze po pierwszej porazce bedzie psy wieszal na kazdym z
            zuzlowcow - no coz takich wlasnie "kibicow" i "fanow" w internecie nie brakuje.
            • Gość: Jazon Re: czestochowianin c.d.n(astapil) IP: *.tvk.torun.pl 11.03.07, 11:39
              I dopiero teraz mozna powiedziec "Respekt dla kibiców z Czestochowy". Nie dali
              sie podpuścic i sami tego pieniacza zjechali. Gartulacje.
              • Gość: Szrek Re: czestochowianin c.d.n(astapil) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 13:42
                I wszystko jasne!
                • Gość: Mario Re: czestochowianin c.d.n(astapil) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:03
                  Jestem z Częstochowy i kibicuję naszym Lwom,ale jeszcze przed sezonem cięzko
                  powiedzieć kto zostanie DMP 07,ponieważ jak pewnie wszyscy wiedzą kontuzja
                  jakiegoś zawodnika i po herbacie.Dla mnie liga na pewno będzię ciekawa a kto
                  zdobędzie złoto przekonamy się już nie długo.
                  Pozdro dla fanów speedwaya w całej Polsce
                  • taki_i_owaki Re: czestochowianin c.d.n(astapil) 11.03.07, 14:11
                    dokladnie, i jest juz na to przyklad - kontuzja Zabika, niby nic powaznego, ale
                    na samym koncu przygotowan do sezonu i moze troche czasu minac az sie "wjezdzi".
                    • Gość: K2 dzięki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:09
                      jestem z częstochowy a koles rzeczywiście założył wątek na naszym forum , zupełnie nie potrzebnie

Ps. dzieki za słowa uznania dla kibiców z cze-wy. Dziękujemy:) i pozdrawiamy a wszystko sie na torze wyjaśni. Życzę wszystkim ekscytującego sezonu i super walki na torach extraligowych i niech wszystko sie wyjaśni w ostatnim meczu sezonu.
                      • Gość: byzydura Re: dzięki :) IP: *.tvgawex.pl 11.03.07, 23:12
                        no i skonczyla sie zabawa, bo pieniacz gdzies zniknął... ehhh, to co my
                        bedziemy robili do 1kwietnia?! zawsze wszystko musicie zepsuć! :P

tak serio to Częstochowianin miał jednak w czyms racje: kiboli to Wy macie ;) a
                        wyjątek potwierdza regułe :)
      • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 12.03.07, 10:11
        Jak donosi portal Sportowe Fakty wczoraj odbyła się prezentacja zespołu
        czestochowskiego,niestety jeden z zawodników pomylił samoloty udajac się
        bezposrednio do Madrytu zamiast do Warszawy:)Troche to smieszne zeby nie
        powiedziec załosne:)Pozdrawiam Panie Czestochowianin,mam nadzieje,ze Pan
        jeszcze tu wpadniesz jak zmadrzejesz troche,narazie jestes niezłym dupkiem bez
        honoru.Na rewelacje i metamorfoze jednak nie licze:)Pozostałych kibiców CKM
        pozdrawiam serdecznie takich ludzi chetnie moge przywitac na stadionie:)
        • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 12.03.07, 10:16
          Juz tu był- nie bede cytował co napisał, w każdym razie na jego metamorfoze nie
          ma co liczyc moim zdaniem. W każdym układzie apeluje żeby nie podpinac sie pod
          jego posty jakbym jakims przypadkiem przegapił je na dlużej, bo całe jego
          trollowanie od dzisiaj leci, jezeli bedzie trzymac ten sam poziom.
          Pozdrawiam
      • Gość: FAJNIE Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:15
        dZIEKI ZA KASOWANIE POSTOW...WSTYD PRZYNOSICIE
        • Gość: Jazon ... IP: *.tvk.torun.pl 12.03.07, 12:24
          Nie wiekszy niz ty przyniosłes swojemu klubowi w ostatnim czasie. Tak jak
          mowiłem- nauczysz sie ladnie mowić i nie powtarzac sie bez sensu to zapraszamy.
      • Gość: czestochowianin Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:45
        Wazniak sie znalazl....heheheheh.
        • Gość: Chris Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 12.03.07, 12:50
          Idz sobie pisz na SF-ie tam dopuszczaja takie zenujace komentarze do
          moderacji,tam mozesz pokazac jaki jestes zakompleksiony,tutaj jest porzadne
          forum,bujaj sie mały człowieczku i oddaj mi 100 złoty po sezonie:)
          • Gość: Jazon Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: *.tvk.torun.pl 12.03.07, 12:55
            Heh- wiesz Chris na Twoim miejscu jeszcze nie planowałbym co zrobie z ta
            forsą;-) Co prawda mozna by ustalic numer IP ale potem okazałoby sie ze kolega z
            Częstochowy jako 13-latek nie posiada zadnego majatku:D

A swoja drogą to gośc pieni sie jak mydło- od rana chyba juz z 6 postów mu
            wyciałem...
            • Gość: baca Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! IP: 83.238.145.* 12.03.07, 13:50
              Komputra mu zabierta, komputra!
            • taki_i_owaki Re: CKM,CKM i tylko wlokniarz!!!! 12.03.07, 18:51
              bo mu nawet na forumczestochowskim nie poszlo to teraz sie pieni :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka