Dodaj do ulubionych

Badania lekarskie - politechnika

13.01.09, 00:06
Witam. Mam pytanie gdzie w płocku można zrobić badania lekarskie potrzebne na
politechnikę warszawską? Gdyż ich nie doręczyłem i mam z tym problem. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Badania lekarskie - politechnika IP: *.plock.mm.pl 13.01.09, 20:09
      Naucz się najpierw się pisać.
      • 5.element Re: Badania lekarskie - politechnika 13.01.09, 22:04
        może to Ty się naucz najpierw pisać ( patrz na swoją wypowiedź ) Bo pouczasz
        innych a sam/a d....y dałeś/ałaś . A po za tym jeśli to jest dla ciebie meritum
        sprawy do sukcesów życzę...
        • Gość: gosc Re: Badania lekarskie - politechnika IP: *.plock.mm.pl 13.01.09, 22:08
          Popatrz na byki ortograficzne, które popełniasz. Popatrz na swe słownictwo, słownictwo żulerni. To tyle.
          • 5.element Re: Badania lekarskie - politechnika 14.01.09, 08:50
            Ortograficzne??? Ciekawe bo ich nie widzę. Ewentualnie nie najlepsza składnia
            lub początek zdania z małej litery. U ciebie ze słownictwem też nie ciekawie.
            Nie staraj się być inteligentny na siłę, ponieważ jesteś bardziej opryskliwy i
            śmieszny w tych swoich wywodach.
    • Gość: WojtekK Re: Badania lekarskie - politechnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 22:02
      www.pw.edu.pl/Kandydaci/Komunikaty/Badania-lekarskie-kandydatow-na-studia2
      i tam jest pdf z adresami przychodni gdzie mozna zrobic badania.

WK
      • 5.element Re: Badania lekarskie - politechnika 06.02.09, 04:50
        Dziękuję - powinienem uczynić to wcześniej ale czasu brakło. W Płocku badania
        robią na ul. Pięknej - jest tam "lekarz pracy". Piękna to łącznik pomiędzy
        szkołą jagielonką a ul. jachowicza. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka