Dodaj do ulubionych

Do kiedy używałyście wózka?

06.07.05, 22:18
Do kiedy wasze dzieci jeżdziły w wózkach?
Obserwuj wątek
    • e_r_i_n Re: Do kiedy używałyście wózka? 06.07.05, 22:51
      Moj syn skonczyl jezdzic w wozku, gdy miał jakies 2,5 roku.
      • steffa Re: Do kiedy używałyście wózka? 06.07.05, 23:06
        Do 2 lat.
    • karina1974 Re: Do kiedy używałyście wózka? 07.07.05, 08:28
      A my jeszcze czasem, choć Paula ma już 3 lata.
      A dlatego, bo gdyby nie było wózka, nigdzie byśmy na czas nie doszli i
      dojechali, bo mała zawsze ma odmienne zdania co do kierunku naszej drogi. A tak
      mówie "wskakuj do wozu" i jedziemy szybciutko jak trzeba coś załatwić.
      Co innego spacerki i zabawa - wtedy wózek zostaje w domku.
      • cubus1 Re: Do kiedy używałyście wózka? 07.07.05, 14:01
        Nadal moje dziecko ma ponad 3 latka.Oczywiscie okazjonalnie smile
        • 19amatata02 Re: Do kiedy używałyście wózka? 07.07.05, 21:32
          mój syn ma 3 lata i nawet nie mysli zeby porzucic wózek bez wózka ani rusz to
          zalezy od dziecka ja znam nawet dzieci które maja 4lata i jeszcze jezdza
    • tynia3 Re: Do kiedy używałyście wózka? 07.07.05, 22:08
      Syn ma 17 miesięcy. Wózka używam głownie ja, z powodu kosza na zakupy wink,
      podczas gdy on biega tu i tam, nawet nie dając się wsadzić do pojazdu.
    • oladl2 Re: Do kiedy używałyście wózka? 07.07.05, 22:15
      A my skończyliśmy używac wózek wraz z ukonczeniem 1 roczku. Do dzisiejszego
      dnia parzy mojego synka w pupcię smile)))).
      W ogóle nie ma szans na wsadzenie go do środka.
      Pozdrawiamy cieplutko Ola z Jasiem(23.06.2003r.)
      • tatiana.c1 Re: Do kiedy używałyście wózka? 08.07.05, 07:44
        MOJ MICHAŁEK JEST DOŚĆ SAMODZIELNYM CHŁOPCEM DLATEGO PRZYPIĘCIE GO PASAMI W
        WÓZKU ODBIERA JAKO OGRANICZENIE DLATEGO SPACERY WÓZKIEM ZAKOŃCZYŁY SIĘ WIOSNĄ
        GDY JUŻ MOŻNA BYŁO SWOBODNIE BIEGAĆ TJ. JAK SKOŃCZYŁ 2 LATA. WÓZEK TRAKTUJE
        RACZEJ JAKO ZABAWKE ŚWIETNIE KRĘCI SIĘ KÓLKAMI GDY LEŻY ODWROTNIE. CZASAMI
        PRÓBUJĘ GO OKIEŁZNAĆ I WSADZIĆ GDY CHCĘ GDZIEŚ SZYBKO PRZEMIEŚCIĆ NIESTETY NIE
        ZAWSZE TO SIĘ UDAJE CHOĆ OSTATNIO USIADŁ SAM, BO OBIECAŁAM MU SZYBKĄ JAZDĘ smile
        TATIANA MAMA MICHAŁKA UR. 9 KWIECIEŃ 2003
    • aniarad1 Re: Do kiedy używałyście wózka? 08.07.05, 08:17
      ok. 1,5 roku i ...piechotką smile
    • alpepe Re: Do kiedy używałyście wózka? 08.07.05, 08:25
      rok?Potem mała chciała albo za rękę, albo na rękę. W październiku kończy trzy
      lata i teraz ładuje się innym dzieciom dowózków. Wczoraj próbowała do
      głębokiego...
    • kaszmirka Re: Do kiedy używałyście wózka? 08.07.05, 12:33
      Moje dziecko ma 16 m-cy,planuję kupić parasolkę,ale nie wiem jak sprawdzi się w
      zimie,czy nie będzie dziecku za ciasno-nie wiem czy kupić zwykłą parasolkę czy
      lepszą ( np:z regulacją oparcia,podnóżka i budą).Zastanawiam się też czy nie
      zostawić wózka na pompowanych kolach na zimę,z drugiej strony sama nie wiem ile
      moje dziecko jeszcze w wózku pojezdzi,wiec nie wiem czy jest sens kupowania w
      ogóle parasolki.
      • katka74 Re: Do kiedy używałyście wózka?do kaszmirka 08.07.05, 13:55
        Hej, możemy podać sobie ręce. Czytając Twój post miałam wrażenie że czytam o
        sobie!
        Też mam 16 mies dziecko i ten sam dylemat z wózkiem. Naczytałam się juz tylu
        postów, że generalnie co tydzień zmieniam zdanie. Jeszcze pare dni temu
        sprzedawałam wózek (duży, pompowane koła) i kupowałam parasolkę, bo moja mała
        coraz mniej czasu spędza w wózku, woli chodzić sama. Ale już wiem że jednak na
        zimę zostawię ten wypasiony wózek i poczekam do wiosny. Najwyżej wtedy kupię
        coś lekkiego dla 2-latki.
        To chyba najlepsze wyjście.
        Pozdrawiamsmile
        Kasia
    • ania.freszel Re: Do kiedy używałyście wózka? 10.07.05, 07:55
      Moj Max to straszny len. Mimo ze we wrzesniu skonczy 4 lata czasem, rzadko
      bierzemy wozek na spacer. Ale musze przyznac ze chyba juz konczymy z wozkiem.
    • iberka Re: Do kiedy używałyście wózka? 10.07.05, 10:55
      przez około 2,5 roku. Skończylismy używać, bo mnie juz wózek przeszkadzał:
      musiałam go dźwigać do tramwaju, autobusu, wpychać do ciasnej windy. Z dnia na
      dzień wózek poszedł w odstawkę a Kubuś chętnie maszeruje na nogach chociaż w
      wózku zawsze lubił jeździć i nigdy z niego nie uciekał...wręcz przeciwnie smile.
      Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka