ammeux 26.08.05, 09:30 Czy może orientujecie się, w jakich nadmorskich miejscowościach są sanatoria dla dzieci z woj. mazowieckiego?? Jeśli chodzi o góry wiem, że jest to Szczawnica i Rymanów Zdrój. A jak jest z morzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_grabosia Re: Sanatorium - NFZ 26.08.05, 10:46 www.uzdrowiska.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ammeux Re: Sanatorium - NFZ 26.08.05, 10:54 Dziękuję bardzo. To też będzie pomocne. W sumie chodziło mi jednak o coś innego. Podobno każde województwo ma "swoje" miejscowości i konkretne ośrodki w nich. I tak: dzieci mieszkajace w województwie mazowieckim mają do wybory wyjazd prze NFZ w góry do takich miejscowosci: Szczawnica i Rymanów Zdrój (i może jakieś inne?) Chciała dowiedzieć się, jaka nadmorska miejscowość "przypisana" jest dzieciom z woj. mazowieckiego, ktre wyjeżdzają do sanatorium przez NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia Re: Sanatorium - NFZ 26.08.05, 12:25 To może zadzwoń do NFZ?? Tak będzie najłatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
tropicana Re: Sanatorium - NFZ 26.08.05, 12:55 Nie umiem wkleić.... 1.Najpierw wejdź na stronę NFZ www.nfz.gov.pl 2.Odszukaj po lewej stronie swój oddział (Mazowiecki) www.nfz-warszawa.pl 3.W prawym górnym rogu: gdzie się leczyć, adresy telefony - wchodzisz 4. Z zakresu usług kontraktowanych wybierasz: Lecznictwo Sanatoryjne 5. Wybierasz: leczenie uzdrowiskowe sanatoryjne dzieci (5 niejscowości, można "wejść" w adresy lub w leczenie sanatoryjne dzieci pod opieka dorosłych - 12 miejscowości. Napisz, czy znalazłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ammeux Re: Sanatorium - NFZ 26.08.05, 13:22 Tropicana bardzo dziękuję. Znalazłam. Właśnie to mi chodziło Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tropicana Re: Sanatorium - NFZ 26.08.05, 13:45 Cała przyjemność po mojej stronie. Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś