26.06.04, 11:05
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: anty_b_echo.mott Duo Kpocio-Robcio IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.06.04, 13:40
      Kopcio puka Robcia, czy raczej Robcio Kopcia?
    • kobylybbb Sodomia i Gomoria :))) 26.06.04, 17:11
      b_echo_mott napisał:
      > Zachęcam do glosowania na tegio wypierdka.
      > Pewnie zaraz prawicowe przydupasy Lubawskiego orgazmu dostana i zaraz zaczna
      > go bronić. Zapraszam.
      > 2 pedał - prawa ręka Gierada

To Pan Jan Gierada – radny z listy SLD-UP; przewodniczący Komisji Zdrowia RM,
      członek Komisji Budżetu i Finansów. Inżynier budownictwa lądowego, dyrektor
      Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach, sekretarz Okręgowej Rady
      Łowieckiej w Kielcach – też jest pedałem???!!! :-o
      Może idzie za przykładem Złotego Jednorękiego Karpia Automatycznego?

Tolerancja, tolerancją, ale jak w tak porządnej Partii można tolerować tylu
      zboczeńców!!!
      • kobylybbb Zboczeńcy bez granic! 26.06.04, 17:18
        I Pan Jan robi to z Panem Konradem???!!!
        Dla tych zboczeńców, to nawet politycznych podziały nic nie znaczą!!!!
        Ohyda!!!!
        • kobylybbb Dobrze zrobił Pan Prezydent!!! 26.06.04, 17:23
          Dobrze zrobił Pan Prezydent Lubawski, że wywalił ich na bruk.
          Nie można tolerować, aby w centrum miasta wojewódzkiego zboczeńcy siali
          zgorszenie!!!
          • b_echo_mott [...] 27.06.04, 00:39
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • dijey Re: Nie Jan Gierada tylko Artur Gierada z PO 27.06.04, 01:16
              Co wy tacy mono tematyczni?
              W Kielcach mieszkacie, czy w europie?

A na boku pytam, co was obchodza cudze narządy i ich miejsce pobytu.Dlaczego
              nie myślicie o swoich narzadach?
              Cyżby były nie warte zastanowienia, albo co gorsza, do dupy?
              Tyle, że kogo wasze nico obchpdzi?
              Tylko rzygać czytająć wasze bzdety.
              rzyg, rzyg na waszą cześć.
              Nie wątpie, że bbb się rozraduje.
              rzyg rzyg

• Gość: gej Re: Zboczeńcy bez granic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:00
          Ochydna to jest twoja dupa ( tzn. twarz).
    • wojciech.domagala POMÓWIENIE 27.06.04, 09:10
      "Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest pedałem! "

Kolejne obrzydliwe, żenujące pomówienie na forum Gazety Wyborczej i Agory.

Gazeta Wyborcza słynie z tego, że na jej łamach można każdego pomawiać i
      obrzucać błotem.

Panie Konradzie ! niech Pan poda Agore do sądu. Może jak wreszcie dostaną w
      dupę to zrobią porzadek na forum. Na forach innych miast jest śliczny
      porządeczek, tylko w Kielcach... dno...
      • redakcja_kielce Re: POMÓWIENIE 27.06.04, 11:17
        Szanowny Panie,
        po raz kolejny mija się Pan z prawdą. Podobne wulgarne wpisy pod adresem
        polityków i innych osób publicznych znajdują się - niestety - również na innych
        Forach. Zgodnie z orzeczeniami, m.in. sądu w Strasburgu, osoby publiczne muszą
        się liczyć i są narażone na dużo większą krytykę niż osoby prywatne. Ponieważ
        nie reprezentuje Pan interesów wymienionej w poście osoby, nie możemy posłuchać
        pana żądania. Natomiast jeśli wymieniona osoba poczułaby się pomówiona, możemy
        taki post usunąć. Jednocześnie ubolewamy, że ktoś w tak wulgarny sposób wyraża
        się o politykach.
        Redakcja
        • wojciech.domagala Droga Redakcjo ! 27.06.04, 11:32
          Droga Redakcjo !

Jeśli zapraszam kogoś do SWOJEGO DOMU to gwarantuję mu to, że nie zostanie
          pomówiony, obrażony czy pobity. Natomiast na terenie REDAKCJI GAZETY WYBORCZEJ
          można czuć się zagrożonym pod wieloma względami. I nie chodzi tu o przepisy
          prawa tylko o zwykłą ludzką przyzwoitość.

Zgodzę się z tym, że osoby publiczne mogą być krytykowane ale
          określenie "pedał", "zboczeniec", "dymać w dupę" to po prostu zwykłe prostackie
          chamstwo. I tutaj nie ma znaczenia, czy ja jestem obrażany czy ktoś inny.

"...Ponieważ nie reprezentuje Pan interesów wymienionej w poście osoby, nie
          możemy posłuchać pana żądania..."

Rozumiem, że jeśli Pan Konrad Łęcki, czy Pan Gierada nie czytają wulgarnych
          pomówień pod ich adresem i nie zainterweniują osobiście w/w obelgi nie zostaną
          skasowane. Tutaj mogę też wyrazić ubolewanie. To świadczy również o poziomie
          właściciela, moderatora forum.

Przykro mi, że istnieje w tym społeczeństwie powszechne przyzwolenie na
          chamstwo.
          • dijey Re: Droga Redakcjo ! 27.06.04, 13:05
            Wojtek Domagała przesadza. Ponadto przecenia siebie i w tym swój rozum.
            Jestem zdania, że forum to rodzaj hyde parku i anonimowość daja szanse na
            większe niż zwykle "osłonięcie" się uczestników.
            Ludziom , którzy domagają się zakończenia anonimowości myli się forum z klubem
            dyskusyjnym.
            Dzieki anonimowemu forum mamy większe szanse na poznanie prawdziwego "oblicza"
            i poglądów jego uczestników.
            Ponadto istnieje netykieta oraz fora prywatne, jedne zaludnione inne martwe.
            Przy[uszczam, ze przy braku anonimowości forum byłoby bliskie śmierci.

dj
            • dijey Re: Droga Redakcjo ! 27.06.04, 13:15
              osłonięcie też, ale chciałem napisać "odsłonięcie"
              • wojciech.domagala "to rodzaj hyde parku" 27.06.04, 13:44
                Czy w londyńskim "hyde parku" ludzie przemawiają z zasłoniętymi twarzami ?
                • Gość: ja Re: "to rodzaj hyde parku" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:48
                  nie
                  • wojciech.domagala A tutaj mają zasłonięte twarze... 27.06.04, 13:51
                    A tutaj (Forum Gazeta Wyborcza - Agora) mają zasłonięte twarze... I bezkarnie
                    mogą każdego - posła, radnego, dyrektora, prezydenta - nazwać "jebanym
                    skinheadem pedałem"...
                    • b_echo_mott A co moze nie był skinheadem i nie jest pedałem? 27.06.04, 23:36
                      wojciech.domagala napisał:

> A tutaj (Forum Gazeta Wyborcza - Agora) mają zasłonięte twarze... I bezkarnie
                      > mogą każdego - posła, radnego, dyrektora, prezydenta - nazwać "jebanym
                      > skinheadem pedałem"...
                • dijey Re: "to rodzaj hyde parku" WOJTUŚ HIPOKRYTA 27.06.04, 16:35
                  Mogą mieć maski i co chcą.
                  Twoje niby szlachetne przedstawianie się oraz uczestnictwo w forum
                  ma na celu w 1 kolejności AUTOPROMOCJĘ,
                  a nie jest wynikiem niezłomnych zasad.
                  Więc nie peprz głupot i od razu zlikwiduj linki do wszystkich twoich fotek w
                  necie.
                  Co za bezczelność autoreklama przebrana walkę o "zasady".
                  Idź się leczyć
                  • wojciech.domagala Spokojnego wieczoru ! 27.06.04, 18:12
                    DIJEY,
                    spokojnego wieczoru i miłego jutrzejszego dnia Ci życzę..

--
                    pozdrawiam serdecznie
                • Gość: TOMASZ BUJAK Re: "to rodzaj hyde parku" IP: *.t-s.pl 30.07.04, 14:39
                  Panie Wojciechu!
                  Tchórze, oszczercy, sprawni w nienawiści, zawistni,smutni w bezsilności, słabi
                  z natury - oto Ci, którym potrzebna jest trybuna, gdzie mogą z ukrycia
                  wrzeszczeć podpisując się wymyślnymi pseudonmami i myśląc, że skoro sie tak
                  podpisują, to należą do kategorii wiarygodnych dyskutantów. Zaczynają swoją
                  walkę zazwyczaj w miarę grzecznie, jeszcze jest "na Pan", czasem
                  nawet "Szanowny Pan". Ale w miarę braku argumentów zaczynają krzyczeć, bluzgać
                  i wyzywać. I tak kończy się rozsądna rozmowa a zaczyna bijatyka.
                  Niemniej jednak ja czytam to forum, jest dla mnie pouczajacą lekcja zachowan
                  ludzkich. Takich odartych z kanonów i form.Szkoda tylko, że chamstwa jest
                  znacznie więcej iż humoru, zreszta podobnie jak w życiu
                  Pozdrawiam serdecznie
                  Tomasz Bujak
                  PS. Ktoś napisał, że prowadzi Pan autopromocje! To swietnie, bez niej nie
                  wiedziałbym z kim rozmawiam i kto jest wartościowym czlowiekiem, jakie ma
                  osiągnięcia i fascynacje. Gratuluję odwagi.Miłego weekendu
                  • Gość: Jakub Wojtek Domagała IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:15
                    Wojtek, czemu ten bujak tak do ciebie lgnie, czemu tak ciągle dopieprza się do
                    ciebie, jakby chciał się do ciebie przytulić, a ty przecież masz ładną i miłą
                    żonę. Nie jest on aby jakimś pedałem? Uważaj, Wojtek, nie flirtuj z nim, bo się
                    możesz obudzić z jakimś bujakiem w dupie.

PS. Dlaczego nie robisz zdjęć Ciuchci po Nidzie? Przecież byłeś o to poproszony
                    w jednym z dwóch wątków o Ciuchci. Czy nie zależy ci na darmowych zamówieniach?
                    Zapewne dawno nie zaglądałeś do tego wątku, taki miłośnik podkielecczyzny?
                  • Gość: miki Re: "to rodzaj hyde parku" IP: 195.136.247.* 30.07.04, 18:59
                    Panie Tomaszu. To , że Pan podpisuje sie imieniem i nazwiskiem (mam nadzieję ,
                    że prawdziwym) to Pański wybór. Od początku istnienia forów internetowych
                    zasadą w nich jest to , że każdy może przedstawić anonimowo swoją opinię na
                    jakiś temat - po to one powstały. To , że wypisuja na nich swoje chore opinie
                    stada różnych głupków jest niestety skutkiem ubocznym. To , że rzucają obelgi i
                    pomówienia to jeszcze gorzej , ale żeby ich ścigać gdyby miał ktoś życzenie
                    wcale nie jest potrzebne ich imię i nazwisko , da sie znaleźć każdego.
                    Natomiast dzięki anonimowości mozna wyrazić swoją opinię , przekazać informację
                    z którą nie koniecznie ktoś chce być kojarzony i to wcale nie dlatyego , że się
                    jej wstydzi. Przykład: ktoś opisał wzorową akcje policji po tym jak
                    zadzwonił , że złodzieje kradna samochód. I co , ma sie przedstawić imieniem i
                    nazwiskiem i moze jeszcze adres podać?
                    Nie pierwszy raz napisał Pan , ze ktoś nie ma odwagi sie przedstawić. A to nie
                    tak , po prostu nie rozumie pan zasady działania forum.
    • Gość: Zorientowany Re: Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest peda IP: *.cefarm.kielce.pl 30.07.04, 13:54
      łęcki przeszedł już wszystkie partie a nawet samego siebie. Żal mi tego faceta
      bo jest całkiem pofikany. A co do Gierady to może jest taki jak piszą ale i tak
      od łeckiego jest normalniejszy o 1000%
    • Gość: Zenek Be! Re: Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest peda IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 20:41
      Nie wierzę aby Łęcki spółkował z Janem Gieradą -Burakiem-Dyrektorem Szpitala na
      Peryferjach.To chyba chodzi o któregoś z dwóch synów Gierady adwokata.Janek -
      dyrektor jest ,za stary i za bardzo żylasty, jak dla takiego delikatnego
      Konradka?Pozdrawiam.
      • Gość: Gonzo Re: Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest peda IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 22:32
        Konrad Łęcki chodzi na siłownię i na karate. Jeśli dalej będziecie podskakiwać
        to wpier.oli wam razem i każdemu z osobna. Tak się skończy naigrywanie się z
        polityka. Zębów sie nie doliczycie. Znam gościa i wiem że potrafi przy.ebać.
        • Gość: Jakub A czy umysłowo też się rozwija? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 01.08.04, 23:01
          Czy Konrad pod względem umysłowym też nam się rozwija?
          No, jakieś kursy dla alfabetów czy cóś.

(Nie piszcie prowokująco, bo nie można się powstrzymać. :) Konrad ma przewagę
          nad wieloma tu, bo 'uczęszczał' do Słowackiego.)
          • wojciech.domagala <<< poziom tego forum >>> 02.08.04, 20:06
            Poziom tego forum jest żenujący... ciągle kogoś się obrzuca błotem wymieniając
            imię i nazwisko. To oburzające.
            • Gość: Jakub Re: <<< poziom tego forum >>& IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 21:26
              Zajmij się lepiej zdjęciami, a nie mędrkuj tu. Czy Ciuchcia już sfotografowana?
              Zadzwoń do Ciuchci i uzgodnij z nimi co trzeba. Najpierw zajrzyj na ich stronę,
              wiadomo po co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka