b_echo_mott 26.06.04, 11:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty_b_echo.mott Duo Kpocio-Robcio IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.06.04, 13:40 Kopcio puka Robcia, czy raczej Robcio Kopcia? Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Sodomia i Gomoria :))) 26.06.04, 17:11 b_echo_mott napisał: > Zachęcam do glosowania na tegio wypierdka. > Pewnie zaraz prawicowe przydupasy Lubawskiego orgazmu dostana i zaraz zaczna > go bronić. Zapraszam. > 2 pedał - prawa ręka Gierada To Pan Jan Gierada – radny z listy SLD-UP; przewodniczący Komisji Zdrowia RM, członek Komisji Budżetu i Finansów. Inżynier budownictwa lądowego, dyrektor Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach, sekretarz Okręgowej Rady Łowieckiej w Kielcach – też jest pedałem???!!! :-o Może idzie za przykładem Złotego Jednorękiego Karpia Automatycznego? Tolerancja, tolerancją, ale jak w tak porządnej Partii można tolerować tylu zboczeńców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Zboczeńcy bez granic! 26.06.04, 17:18 I Pan Jan robi to z Panem Konradem???!!! Dla tych zboczeńców, to nawet politycznych podziały nic nie znaczą!!!! Ohyda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Dobrze zrobił Pan Prezydent!!! 26.06.04, 17:23 Dobrze zrobił Pan Prezydent Lubawski, że wywalił ich na bruk. Nie można tolerować, aby w centrum miasta wojewódzkiego zboczeńcy siali zgorszenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott [...] 27.06.04, 00:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Nie Jan Gierada tylko Artur Gierada z PO 27.06.04, 01:16 Co wy tacy mono tematyczni? W Kielcach mieszkacie, czy w europie? A na boku pytam, co was obchodza cudze narządy i ich miejsce pobytu.Dlaczego nie myślicie o swoich narzadach? Cyżby były nie warte zastanowienia, albo co gorsza, do dupy? Tyle, że kogo wasze nico obchpdzi? Tylko rzygać czytająć wasze bzdety. rzyg, rzyg na waszą cześć. Nie wątpie, że bbb się rozraduje. rzyg rzyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Zboczeńcy bez granic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:00 Ochydna to jest twoja dupa ( tzn. twarz). Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala POMÓWIENIE 27.06.04, 09:10 "Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest pedałem! " Kolejne obrzydliwe, żenujące pomówienie na forum Gazety Wyborczej i Agory. Gazeta Wyborcza słynie z tego, że na jej łamach można każdego pomawiać i obrzucać błotem. Panie Konradzie ! niech Pan poda Agore do sądu. Może jak wreszcie dostaną w dupę to zrobią porzadek na forum. Na forach innych miast jest śliczny porządeczek, tylko w Kielcach... dno... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_kielce Re: POMÓWIENIE 27.06.04, 11:17 Szanowny Panie, po raz kolejny mija się Pan z prawdą. Podobne wulgarne wpisy pod adresem polityków i innych osób publicznych znajdują się - niestety - również na innych Forach. Zgodnie z orzeczeniami, m.in. sądu w Strasburgu, osoby publiczne muszą się liczyć i są narażone na dużo większą krytykę niż osoby prywatne. Ponieważ nie reprezentuje Pan interesów wymienionej w poście osoby, nie możemy posłuchać pana żądania. Natomiast jeśli wymieniona osoba poczułaby się pomówiona, możemy taki post usunąć. Jednocześnie ubolewamy, że ktoś w tak wulgarny sposób wyraża się o politykach. Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Droga Redakcjo ! 27.06.04, 11:32 Droga Redakcjo ! Jeśli zapraszam kogoś do SWOJEGO DOMU to gwarantuję mu to, że nie zostanie pomówiony, obrażony czy pobity. Natomiast na terenie REDAKCJI GAZETY WYBORCZEJ można czuć się zagrożonym pod wieloma względami. I nie chodzi tu o przepisy prawa tylko o zwykłą ludzką przyzwoitość. Zgodzę się z tym, że osoby publiczne mogą być krytykowane ale określenie "pedał", "zboczeniec", "dymać w dupę" to po prostu zwykłe prostackie chamstwo. I tutaj nie ma znaczenia, czy ja jestem obrażany czy ktoś inny. "...Ponieważ nie reprezentuje Pan interesów wymienionej w poście osoby, nie możemy posłuchać pana żądania..." Rozumiem, że jeśli Pan Konrad Łęcki, czy Pan Gierada nie czytają wulgarnych pomówień pod ich adresem i nie zainterweniują osobiście w/w obelgi nie zostaną skasowane. Tutaj mogę też wyrazić ubolewanie. To świadczy również o poziomie właściciela, moderatora forum. Przykro mi, że istnieje w tym społeczeństwie powszechne przyzwolenie na chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Droga Redakcjo ! 27.06.04, 13:05 Wojtek Domagała przesadza. Ponadto przecenia siebie i w tym swój rozum. Jestem zdania, że forum to rodzaj hyde parku i anonimowość daja szanse na większe niż zwykle "osłonięcie" się uczestników. Ludziom , którzy domagają się zakończenia anonimowości myli się forum z klubem dyskusyjnym. Dzieki anonimowemu forum mamy większe szanse na poznanie prawdziwego "oblicza" i poglądów jego uczestników. Ponadto istnieje netykieta oraz fora prywatne, jedne zaludnione inne martwe. Przy[uszczam, ze przy braku anonimowości forum byłoby bliskie śmierci. dj Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: Droga Redakcjo ! 27.06.04, 13:15 osłonięcie też, ale chciałem napisać "odsłonięcie" Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala "to rodzaj hyde parku" 27.06.04, 13:44 Czy w londyńskim "hyde parku" ludzie przemawiają z zasłoniętymi twarzami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "to rodzaj hyde parku" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:48 nie Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala A tutaj mają zasłonięte twarze... 27.06.04, 13:51 A tutaj (Forum Gazeta Wyborcza - Agora) mają zasłonięte twarze... I bezkarnie mogą każdego - posła, radnego, dyrektora, prezydenta - nazwać "jebanym skinheadem pedałem"... Odpowiedz Link Zgłoś
b_echo_mott A co moze nie był skinheadem i nie jest pedałem? 27.06.04, 23:36 wojciech.domagala napisał: > A tutaj (Forum Gazeta Wyborcza - Agora) mają zasłonięte twarze... I bezkarnie > mogą każdego - posła, radnego, dyrektora, prezydenta - nazwać "jebanym > skinheadem pedałem"... Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: "to rodzaj hyde parku" WOJTUŚ HIPOKRYTA 27.06.04, 16:35 Mogą mieć maski i co chcą. Twoje niby szlachetne przedstawianie się oraz uczestnictwo w forum ma na celu w 1 kolejności AUTOPROMOCJĘ, a nie jest wynikiem niezłomnych zasad. Więc nie peprz głupot i od razu zlikwiduj linki do wszystkich twoich fotek w necie. Co za bezczelność autoreklama przebrana walkę o "zasady". Idź się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Spokojnego wieczoru ! 27.06.04, 18:12 DIJEY, spokojnego wieczoru i miłego jutrzejszego dnia Ci życzę.. -- pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ BUJAK Re: "to rodzaj hyde parku" IP: *.t-s.pl 30.07.04, 14:39 Panie Wojciechu! Tchórze, oszczercy, sprawni w nienawiści, zawistni,smutni w bezsilności, słabi z natury - oto Ci, którym potrzebna jest trybuna, gdzie mogą z ukrycia wrzeszczeć podpisując się wymyślnymi pseudonmami i myśląc, że skoro sie tak podpisują, to należą do kategorii wiarygodnych dyskutantów. Zaczynają swoją walkę zazwyczaj w miarę grzecznie, jeszcze jest "na Pan", czasem nawet "Szanowny Pan". Ale w miarę braku argumentów zaczynają krzyczeć, bluzgać i wyzywać. I tak kończy się rozsądna rozmowa a zaczyna bijatyka. Niemniej jednak ja czytam to forum, jest dla mnie pouczajacą lekcja zachowan ludzkich. Takich odartych z kanonów i form.Szkoda tylko, że chamstwa jest znacznie więcej iż humoru, zreszta podobnie jak w życiu Pozdrawiam serdecznie Tomasz Bujak PS. Ktoś napisał, że prowadzi Pan autopromocje! To swietnie, bez niej nie wiedziałbym z kim rozmawiam i kto jest wartościowym czlowiekiem, jakie ma osiągnięcia i fascynacje. Gratuluję odwagi.Miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Wojtek Domagała IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:15 Wojtek, czemu ten bujak tak do ciebie lgnie, czemu tak ciągle dopieprza się do ciebie, jakby chciał się do ciebie przytulić, a ty przecież masz ładną i miłą żonę. Nie jest on aby jakimś pedałem? Uważaj, Wojtek, nie flirtuj z nim, bo się możesz obudzić z jakimś bujakiem w dupie. PS. Dlaczego nie robisz zdjęć Ciuchci po Nidzie? Przecież byłeś o to poproszony w jednym z dwóch wątków o Ciuchci. Czy nie zależy ci na darmowych zamówieniach? Zapewne dawno nie zaglądałeś do tego wątku, taki miłośnik podkielecczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: "to rodzaj hyde parku" IP: 195.136.247.* 30.07.04, 18:59 Panie Tomaszu. To , że Pan podpisuje sie imieniem i nazwiskiem (mam nadzieję , że prawdziwym) to Pański wybór. Od początku istnienia forów internetowych zasadą w nich jest to , że każdy może przedstawić anonimowo swoją opinię na jakiś temat - po to one powstały. To , że wypisuja na nich swoje chore opinie stada różnych głupków jest niestety skutkiem ubocznym. To , że rzucają obelgi i pomówienia to jeszcze gorzej , ale żeby ich ścigać gdyby miał ktoś życzenie wcale nie jest potrzebne ich imię i nazwisko , da sie znaleźć każdego. Natomiast dzięki anonimowości mozna wyrazić swoją opinię , przekazać informację z którą nie koniecznie ktoś chce być kojarzony i to wcale nie dlatyego , że się jej wstydzi. Przykład: ktoś opisał wzorową akcje policji po tym jak zadzwonił , że złodzieje kradna samochód. I co , ma sie przedstawić imieniem i nazwiskiem i moze jeszcze adres podać? Nie pierwszy raz napisał Pan , ze ktoś nie ma odwagi sie przedstawić. A to nie tak , po prostu nie rozumie pan zasady działania forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest peda IP: *.cefarm.kielce.pl 30.07.04, 13:54 łęcki przeszedł już wszystkie partie a nawet samego siebie. Żal mi tego faceta bo jest całkiem pofikany. A co do Gierady to może jest taki jak piszą ale i tak od łeckiego jest normalniejszy o 1000% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Be! Re: Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest peda IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.04, 20:41 Nie wierzę aby Łęcki spółkował z Janem Gieradą -Burakiem-Dyrektorem Szpitala na Peryferjach.To chyba chodzi o któregoś z dwóch synów Gierady adwokata.Janek - dyrektor jest ,za stary i za bardzo żylasty, jak dla takiego delikatnego Konradka?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Konrad Łęcki - wybitny skinhead też jest peda IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.04, 22:32 Konrad Łęcki chodzi na siłownię i na karate. Jeśli dalej będziecie podskakiwać to wpier.oli wam razem i każdemu z osobna. Tak się skończy naigrywanie się z polityka. Zębów sie nie doliczycie. Znam gościa i wiem że potrafi przy.ebać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub A czy umysłowo też się rozwija? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 01.08.04, 23:01 Czy Konrad pod względem umysłowym też nam się rozwija? No, jakieś kursy dla alfabetów czy cóś. (Nie piszcie prowokująco, bo nie można się powstrzymać. :) Konrad ma przewagę nad wieloma tu, bo 'uczęszczał' do Słowackiego.) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala <<< poziom tego forum >>> 02.08.04, 20:06 Poziom tego forum jest żenujący... ciągle kogoś się obrzuca błotem wymieniając imię i nazwisko. To oburzające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: <<< poziom tego forum >>& IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 21:26 Zajmij się lepiej zdjęciami, a nie mędrkuj tu. Czy Ciuchcia już sfotografowana? Zadzwoń do Ciuchci i uzgodnij z nimi co trzeba. Najpierw zajrzyj na ich stronę, wiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś