poziomkaaa 07.11.05, 23:15 Gdzie można się wybrać z niemowlakiem na basen (lub cały kurs) na Śląsku? I czy w ogóle 3,5 miesiąca to nie za mało, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anonim37 Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 07.11.05, 23:50 Ja też jestem ze Śląska i również interesowałaby mnie odpowiedz na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
nokola Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 08.11.05, 00:02 hej,ja dokładnie z rudy śląskiej,również dowiadywałam się o basen.Wiem że jest taki w Katowicach ze specjalnie podgrzewaną wodą.Niestety tylko tyle wiem-nie znam dokładnego adresuMoże ktoś wie gdzie to jest dokładnie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ade_79 Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 24.11.05, 13:14 Katowice ul. Zelazna(kolo Starej huty Baildon na przeciwko SCC) a w R.Sl tez jest to jest ulica o nazwie jakiegos kwiatka(jak sie nie myle) przy szkole nowy basen w soboty Sami sie tam z Bartko(4m-ce) wybieramy Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 08.11.05, 00:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31197827&a=31197827 Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 08.11.05, 09:57 W Rybniku. Niedługo zaczyna się kurs zimowy. Dla dzieciaczków powyżej 3 mies. szkolaplywania.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kozalesz Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 08.11.05, 10:05 www.swimmer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina75 Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 08.11.05, 10:11 Witajcie, W Katowicach basen dla niemowlaków jest w Osrodku Zdrowia dawnej Huty Baildon. Zajęcia odbywają się w niedzielę - musicie się jednak wcześniej umówić. Byliśmy tam z mężemi, gdy Amelka miała 3 miesiące - na razie dajemy sobie spokój i jej do wiosny Nie podaję Wam namiarów, zajrzyjcie sobie na link: www.swimmer.pl/ pozdrawiam serdecznie Sylwia i Amelia ps: koszt, to 25 zł za pół godziny - w tym wliczone są pieluchomajtki. Bardziej oplaca się wykupić karnet Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 08.11.05, 21:01 może ktoś jeszcze doradzi? byłyście z takimi maleństwami na basenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kami_an Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 20.11.05, 13:08 Moja koleznaka chodzi na basen ze swoim bobaskiem, u nas w Bielsku-Białej (dokładnie w Lipniku). Jest bardzo zadowlona, mały już teraz nurkuje i pląsa w wodzie w rekawkach i bardzo mu sie to podoba. Kurs kosztowł chyba coś ok. 250 zł (10 spotkań + pieluchomajtki). Przy czym woda jest na tym basenie ozonowana, czyli lepsza dla maluszka niż chlorowana. Teraz mały Adrian idzie juz na drugi kurs, bo tak mu sie to pływanie spodobało, koleznaka tez jest bardzo zadowolona z tego kursu. Aha a maluszki zapisuja juz tam od 3 m-ca. Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 22.11.05, 15:23 my chodziliśmy z Domisiem ponad rok do szkoły pływania w Katowicach na ul. Żeliwnej (albo Żelaznej - tam gdzie Klinika 2000) zaczęliśmy gdy skończył 3 miesiące zajęcia co niedzielę synek był zachwycony zobaczcie same: bi.gazeta.pl/o/a/forum/215/5/215592.jpg bi.gazeta.pl/o/a/forum/215/5/215591.jpg bi.gazeta.pl/o/a/forum/215/5/215590.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciapel Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 26.11.05, 23:04 Bardzo polecam basen w Piekarach śląskich w Ośrodku Rehabilitacji na ul Gen. Ziętka zajęcia odbywają sie w każdą sobotę o godzinie 11.00 Instruktorzy to osoby , które prowadzą również kursy w Katowicach. Koszt 15zł jak narazie cena promocyjna w cenie biletu jest również pampers wszystkie dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem telefony: 0608 525 964 oraz 32/ 261 53 02 od poniedziałku do piątku w godz. 16.00-18.00 e-mail: swimmer@swimmer.pl Ja osobiscie chodzę z moim siedmiomiesięcznym synem ja i mój syn jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-2 Re: Basen dla niemowlaka na Śląsku -gdzie? 16.12.05, 11:43 Witam! Mój synek urodził się 9 sierpnia. Od 23 października chodzimy na basen dla niemowląt do Katowic na Żelazną (przy hucie Baildon) Jestem zachwycona. Mały kocha wodę, przestał się buntować przy myciu buzi, a od trzech tygodni kąpie się z mężem pod prysznicem. Goraco polecam. Zajęcia są prowadzone pod okiem rehabilitantów, indywidualnie dla każdego dziecka. na każdych zajęciach wprowadzane są nowe ćwiczenie pozwalające maleństwu na "bezbolesne" oswojenie się z wodą. Koszt to 25 złotych dla dzieciaka i osoby w basenie(w tym pielucha) Osoby towarzyszące wchodzą za darmo. Trzeba się zapisac tydzień wcześniej bo grupy są niewielkie. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę internetową www.swimmer.pl tam znajdziecie wszystkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś