Gość: GŁOS FORUM IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 13:20 czy lądują na podforum automatycznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesheque [...] 26.08.03, 15:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN czy to oficjalne stanowisko Gazety Wyborczej? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 15:23 Jesli tak to dziekuje za odpowiedz i z radoscia pragne poinformowac, ze na stronie Kazimierz.com ruszylo forum, calkowicie przyjazne uzytkownikom, z mila obsluga i adminami otwartymi na wszelkie sugestie odwiedzajacych. Jesli nie jest to oicjalne stanowisko Gazety Wyborczej to prosze o pouczenie pracownika, zeby nie zabieral glosu w sprawach, ktore go nie dotycza. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: czy to oficjalne stanowisko Gazety Wyborczej? 26.08.03, 15:34 nie sądzę, żeby zabierał głos oficjalnie, bo nazywając cię "kolesiem" , pisząc o "przegrzanej głowie" i "naspawaniu", naraziłby sie na zarzut, że giewu to kmiotowate pismo... a tak, to wiemy tylko, że kolega (bo przecież nie koleś) l. to kmiotek... ps. forum giewu jest dla nas, jego uczestników, a nie durnych admninów i ich kolesiów (bo przeciez nie kolegów) Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: K-O-M-E-N-T-A-R-Z-E___PROSZE_O_ODPOWIEDZ 26.08.03, 17:25 Niestety nie. Wyrzucam je tam własnoręcznie czym - jak się okazuje - narażam się na obelgi. Wyrzucam tam też wątki komentujące działanie forum - tak jak zapowiadałem 3 miesiące temu w wątku o książce życzeń i zażaleń. Powtórzę to co pisałem wielokrotnie: operacja przekierowania opinii na podforum jest skomplikowana i musi być załatwiona centralnie. I kiedyś będzie - dla wszystkich forów regionalnych, taką obietnicę uzyskałem. Złożyłem podanie, czekam na jego rozpatrzenie i monituje. Sam się niezwykle ucieszę z przeniesienia - bo będę miał wtedy mniej pracy. Proszę o wyrozumiałość - nic innego mi nie zostaje. Liczę, że niedługo będziemy się wspólnie cieszyć. Posądzenia o "oficjalne stanowisko gazety" są chybione - dowód powyżej. Obelgi jak pan Longinus przyjmuję w pokorze i Panu Jezusowi ofiarowuję :) Przycisk "Nie pokazuj opinii" naprawdę działa. :))))))) pozdrawiam das_bot Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: K-O-M-E-N-T-A-R-Z-E___PROSZE_O_ODPOWIEDZ 26.08.03, 17:30 no to mój post też wywal, bo tam sie mszczę na koledze l. a swoją szosą dziwne to wasze adminowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: K-O-M-E-N-T-A-R-Z-E___PROSZE_O_ODPOWIEDZ IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 17:42 bynajmniej nie mialem zamiaru nigdzie urazic, ale sam widzisz, ze kontakt z Toba jest utrudniony, bywasz rzadko.. czasem moga puscic nerwy- sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot No problem 27.08.03, 16:19 A o adminowaniu chetnie cos opowiem, jak mnie kiedys zaprosicie na jakies chlansko :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no to proszę... 27.08.03, 17:16 czwartek, 18:00, mleczarnia na meiselsa, zebranie stk.c połaczone ze spotkaniem twa... na ani jedno nieformalne spotkanie nie przybył dotąd nikt z giewu, mimo licznych zaproszeń (była ererka na pierwszym spotkaniu, ale spodziewała sie dysput, a była tylko biesiada...) :c) Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: no to proszę... 28.08.03, 16:47 Jej, bardzo dziekuje - niestety zbyt krótki był to termin, żebym się wstrzelił. Próbowałem ale już widzę, że nie wylezę z zakładu przed 20... :(. Jeśli zaproszenie będzie atkualne na następną razę, to nie omieszkam skorzystać. pozdrowienia das_bot Odpowiedz Link Zgłoś
peteen dlaczego byłem pewien... 28.08.03, 16:51 25 godzin to zbyt krótki termin ? ściema i tyle... ;c) ps. a miki był tego pewien od początku i wygrał 40 gr od emina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: dlaczego byłem pewien... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 16:57 peteen napisał: > 25 godzin to zbyt krótki termin ? > ściema i tyle... > ;c) > > ps. a miki był tego pewien od początku i wygrał 40 gr od emina... teraz to juz nikt sie nawet nie kce zalozyc, bo wszyscy wiedza, ze redahtory nie przychodza Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: dlaczego byłem pewien... 29.08.03, 17:18 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > peteen napisał: > > > 25 godzin to zbyt krótki termin ? > > ściema i tyle... > > ;c) > > > > ps. a miki był tego pewien od początku i wygrał 40 gr od emina... > teraz to juz nikt sie nawet nie kce zalozyc, bo wszyscy > wiedza, ze redahtory nie przychodza Widocznie nie maja ochoty. Piszecie to takim oskarzycielskim tonem, jakby to co najmniej nalezalo do ich obowiazkow. Ja nie mialem czasu teraz nigdzie chodzic niestety. Chocby z powodu "Wakacyjnego portretu" - zajrzycie to zobaczycie dlaczego. Wiec grzecznie przeprosilem i powtarzam, ze w dalszym ciagu jestem chetny wpasc nastepnym razem i pogadac (pogadac a nie pisac artykul, zeby nie bylo nieporozumien). Dacie cynk to przyjde, ale zapewniam, ze wpraszac sie nie bede. pozdrawiam das_bot Odpowiedz Link Zgłoś