Dodaj do ulubionych

Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popatrzcie

27.04.07, 10:48
Rozumiem rżóne ekstarwagancje i mody w tym całym biznesie slubnym.
Myslałam,ze nic mnie juz nie zaskoczy.Przegladam własnie rózne portale o
tematyce slubnej i natknęłam sie na taka ofertefirmy z Poznania ...Co
myslicie? hehehehehe

www.slub-wesele.pl/oferty/atrakcje-weselne.html
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:50
      Eeeeee...już widziałamsmile
    • marta_s25 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:50
      to wszystko moda z 'zachodu'
      juz nie raz spotkalam sie z fontanna czekoladowa, jest pysznasmilenadziewane na
      dlugasnie wykalaczki truskawki albo pianki zanurzane w goracej czekoladziesmile
      pyyysznee
      • warszawianka_slubna Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:52
        ale byscie sie zdecydowały na taką atrakcję na swoim weselu ?
        • memphis90 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 15:49
          Testowałam to na targach ślubnych- czekolada strasznie pryska i kapie (nie
          zastyga na owocach). Boję się, że wszystko byłoby brudne, szczególnie, jeśli na
          weselu będą dzieci. Widziałam też wersje domowe takiej fontanny na stronce
          www.toys4boys.pl
    • olenka_a Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:52
      Jak dla mnie super! Widziałam kiedyś taką w tv na urodzinach Puffa Daddy'ego smile
      Podchodzi się do takiej fontanny z owocem nadzianym na patyczku i wkłada w
      strumien czekolady.

Bardzo oryginalne. Wątpię, żeby w Polsce zdobyło popularność, bo u nas wszystko
      co odbiega od normy (tradycji) uważane jest za niepotrzebną ekstrawagancję i
      dziwactwo. Chyba że w W-wie, tam może się przyjąć, ale i tak będzie uważane za
      snobizm.
      • memphis90 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 15:51
        Myślę, że nie przyjmnie się ze wzgledu na cenę- 1500zł za wieczór to sporo.
        Szczególnie, ze można sobie taką kupić na własność za mniej niż 500zł, a na
        e-bay czy allegro jeszcze taniej.
    • magusza Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=47016558&a=47016558
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=44720034&a=44720034
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=44209389&a=44209389
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=59486779&a=59486779
    • kamelia04.08.2007 zamawiam też fontannę czekoladową 27.04.07, 10:58
      narzeczony mi juz zapowiedział, ze jego goście będą na pewno przy też fontannie
      koczować wink)))

jedni zamawiaja wiejska chatę, inni bar z barmanem, inni pokaz fajerwerków, a
      my fontannę czekoladową
      • malinakalina Re: zamawiam też fontannę czekoladową 27.04.07, 11:17
        Kamelia ! Uuuchh..............zazdrozcze takiej pysznej wyzerki wink))
        Narzeczony wie co dobre wink)))
      • kamu2 Re: zamawiam też fontannę czekoladową 28.04.07, 13:13
        nie wiem czemu dla niektórych to jest dziwne,moja koleżnaka miała to na swoim
        weselu,wielu osobą się podobało,jest to atrakcja,będziecie zadowoleni
    • robilka Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:58
      jesli ktoras ma ochote mam taka mala fontanne , 3 pietrowa do sprzedania smile Za
      bagatela 200 zl wink Pozdrawiam.
      • irminagizel Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 05.05.07, 16:14
        Robilka ja bym chciała cuś takiego zakupić tylko jak można cie znalezć i jak
        odebrać tą fontannesmile a i ile zużyliście tej czekoladysmile
    • malinakalina Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 10:59
      Zdarzylo mi sie byc na kilku imprezach ( chocby firmowych ) gdzie byla
      fonntanna z czekolady supe rzecz i ladna i pyszna wink))) a Ja jestem
      czekoladozerca wiec uwielbiam to.
    • kacha95 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 11:49
      ja nosiłam się z zamieram posatwienia takiej fontanny - neistety trzeba by było
      kupic duzoooooo czekolady smile więc zrezygnowałam smile
      • an20 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 12:27
        Bylam na weselu z taka atracja fontannowa i mam mieszane uczucia smile Owszem bylo
        ladnie zaaranzowane, obok staly szklane miseczki z pokrojonymi roznymi owocami
        rozniez jakimis egzotycznymi. Wszystko bylo bardzo ciekawie zrobione tylko jedno
        ale : Kiedy dorwaly sie do tego dzieciaki i zrobily sobei z tego zabawe, czyli
        wkladaly rece, czekolada splywala im po ubrankach - tragedia dla rodzicow,
        wkladaly jakies patyki, zabawki, co sprytniejsi szklanki smile - tragedia. Po
        takich wyczynynach nikt juz z tego nie jadl. Mysle ze przy duzej ilosci dzieci
        na weselu, powinien ktos "pilnowac" prawidlowego uzytkowania takiej atrakcji smile
    • kati_p Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 14:16
      Fajny bajer smile
      Lepsze to niż aranżacja wiejskiego płotu z wiszącymi kiełbasami... wink
    • zosiaczek25 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 27.04.07, 18:55
      Spodziewalam sie czegos gorszego. smile wiec przyjelam to ze spokojem. Tylko ten
      opis "Wyobraź sobie chłodny kawałek świeżego owocu, który powoli zanurzasz w
      ciepłej, aksamitnej czekoladzie... wyobraź sobie, jak doskonale musi smakować...
      i smakuje..."
      smile Tego powinni zabronic.
    • dzidzia1979 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 03.05.07, 10:13
      A czy orientujecie się czy czekoladę trzeba kupić samemu, czy firma dostarcza ją
      razem z fontanną, a jeśli dostarcza to jaki jest koszt czekolady ?
    • agatka2860 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 03.05.07, 16:32
      Ja dostałam fontannę czekoladową w prezencie od właścicieli sali weselnej -
      pewnie w ramach promocji tego dodatku. Sama na zakup bym się nie zdecydowała
      pewnie...
    • marek246 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 04.05.07, 12:05
      A czy to jest jakaś specjalna czekolada, czy można użyć takiej w tabliczkach?
    • kubutkowa Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 05.05.07, 17:14
      Rzeczywiście jest to pomysłz zachodu, mieszkam w Anglii i zdaje się ,że jest to
      częsta atrakcja przyjęć wszelkiego rodzaju, takze we wszystkich magazynach
      ślubnych pojawiają sie czekoladowe fontanny. No i smakuje fantastycznie.......
      Jeśli ktos jest fanem czekolady to sądzę ,że nie bylby sie w stanie
      oderwac..... Czy ustawiłabym taką fonatnne na własnym weselu? Dlaczego nie,
      przynajmniej jest to jakas ciekawa alternatywa dla zwykłego deseru smile
      • nikola.b Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 05.05.07, 18:13
        czekolada w fontannie jest poprostu PRZEPYSZNA (ja probowalam taka z firmy
        czekoladowefontanny czy jakos tak) z tego co pamietam z ich oferty to oni
        dostarczaja niezbedna ilosc czekolady tylko trzeba wybrac na jaka ilosc osob
        musi wystarczyc...
        jednak pomimo tego ze jest taka pyszna ja jej na swoje wesele...chyba... jednak
        nie bede zamawiac bo zauwazylam ze nie ma jej kiedy tak naprawde jesc (ze
        wzgledu na ilosc jedzenia na stolach plus serwowane i ciasta itp)a pozatym
        jakos nie pasowala mi ona do tych wszystkich potraw. chyba poprostu co za duzo
        to nie zdrowo...
        aha i rzeczywiscie trzeba bardzo uwazac zeby wszystkiego naokolo i siebie nie
        pochlapac bo ona na tych owocach nie zastyga niestety sad
    • agatka2860 Ja polecam!!! To był HIT!!! 07.05.07, 10:48
      Jak już pisałam fontannę z czekolady dostałam od właściciela sali weselnej w
      prezencie. To był poprostu hit i nie tylko dla dzieci. Ludzie ustawiali sie w
      kolejce po owoce i oblewali czekoladą. Sama sie skusiłam i nie żałuję. To było
      naprawdę fajne. świetny sposób na integracją gości już od samego początku.
    • lula123 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 12.05.07, 17:15
      Widziałam to na targach ślubnych, pyszne !!!
      Aż miałam ochotę podłożyć kubeczek wink
      • lysy1972 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 13.05.07, 13:09
        A można golonkę zamoczyć smile
    • lula123 Re: Myślałam,ze juz nic mnie nie zaskoczy...Popat 18.05.07, 10:53
      tak piszemy sobie o tej fontannie, a ja też sobie szukałam czekoś bliżej na ten
      temat i znalazłam www.slub-wesele.pl/artykuly/fontanna-czekolady.html .
      Jak już pisałam widziałam to na targach i zastanawiam się czy u siebie na weselu
      też zamówić fontannę. Akurat ten artykuł pisze firma z Poznania, co mi bardzo
      pasuje, bo właśnie w Poznaniu będę miała wesele.

Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele.pl

Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka