aniavi1 02.07.07, 11:58 Nasze podziekowania będziemy kierowac tylko do mam. Macie jeszcze jakieś propozycje na piosenkę dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_duza Re: Nie ma jak u mamy... 02.07.07, 12:07 znalezione na Internecie "piosenki dla mam: nie ma jak u mamy- wojciech młynarski matka- czerwone gitary fasolki i majka jeżowska- a ja wolę moją mamę kaja paschalska- dla mamy maryla rodowicz- co sie stalo z mama spice girls-mama tercet egzotyczny- gdzie matka czeka Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: a co z ojcami?????????????? 02.07.07, 12:49 proszę bardzo: marylin monroe- my heart belongs to daddy fasolki natalia kukulska- co powie tata eric clapton- father eyes luther vandross- dance with my father Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl pytanie techniczne: 02.07.07, 13:00 1) czy jesli jest piosenka zadedykowana dla mam to mamy tacza same bez mezów czyli ojcow waszych? 2) czy jesli bedzie tez osobno piosenka dla taty to tez beda osobno tanczyc ojcowie? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: pytanie techniczne: 02.07.07, 13:11 chyba cały czas są trzy pary mieszane tańczące: rodzice i młodzi tyle że wymieszani. A może autorka wątku nie ma już taty i stad to jej pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
madziks81 Re: pytanie techniczne: 03.07.07, 18:03 Macie jescze jakies propozycje piosenek tylko dla mam? Odpowiedz Link Zgłoś