teufel 17.11.05, 17:06 Marek Perepeczko, aktor znany z serialu Janosik i 13 posterunek nie żyje. [']['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rasta Re: Marek Perepeczko nie żyje IP: *.retsat1.com.pl 17.11.05, 17:28 teufel napisał: > Marek Perepeczko, aktor znany z serialu Janosik i 13 posterunek nie żyje. Wygrales byles pierwszy.Placzesz za czlowiekiem (nie wiem moze go znalez) czy za rolami jakie kreowal? Czasem ludziom sie zatraca granica... Odpowiedz Link Zgłoś
mayoor Re: Marek Perepeczko nie żyje 17.11.05, 18:00 Cytując pewien film: "Dobry był z niego herbatnik". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka M.P. Re: Marek Perepeczko nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:38 dla mnie zawsze Janosik był M.Perepeczko... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al_ Re: Marek Perepeczko nie żyje IP: *.toya.net.pl 17.11.05, 21:55 Szkoda lubiłem Go słuchać w różnych programach... Bardzo ciekawie mówił. A akurat za serial 13 posterunek Go nie popierałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatuChan Re: jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 12:37 No cóż, 13 posterunek... Pomińmy to milczeniem. Teraz się tak porobiło, że aktorzy by istnieć, pracować, zarabiać muszą grać. Niestety oferta dobrych filmów, czy spektakli jest bardzo uboga. Trzeba brać co jest, a marności serialowej jest wokół mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś