Gość: Sokół IP: *.visp.energis.pl 01.10.03, 20:14 i tak dostaną z pięć lat i wyjdą po dwóch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BN Re: Sprawcy brutalnego pobicia oskarżeni IP: *.toya.net.pl 01.10.03, 23:04 nie umiesz czytac ze zrozumieniem ??? Jak moga dostac 5 lat, jak grozi im maksymalnie 3 ??? Dostana pewnie gdzies rok w zawieszeniu, chyba, ze wczesniej byli karani. BN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba szkoda ze na mnie nie trafili IP: *.pai.net.pl 02.10.03, 00:10 jak Te ch.. na mnie by trafily, mieli by teraz rechabiolitacje polamanych przezemnia konczyn. A skad wzieli pomysl... to USA jest wszystkiemu winne, pierdolic USA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Sprawcy brutalnego pobicia oskarżeni IP: *.k.mcnet.pl 02.10.03, 09:10 mnie tego typu zachowania juz nie dziwia, jednak zwrocilby uwage na inny szczegol powyzszej informacji prasowej, mianowicie jakis dupek zamowil system monitorowania ulicy piotrkowskiej za ogromne pieniadze (zreszta wszsytkich lodzian) i system ten nie dziala, to jest jeszcze wieksza tragedia ja wiem ze panowie politycy maja nasze (podatnikow) pieniadze w dupie, ale dla przyzwoitosci mogliby spowodowac ze jak cos juz kupili to niech to dziala i przynosi efekty np. w postaci szybkich interwencji policji lub strazy miejskiej (chociaz to tez dupki wszystkiego sie bojacy, potrafia tylko mandaty wypisywac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sprawcy brutalnego pobicia oskarżeni IP: *.toya.net.pl 02.10.03, 16:20 znam tych chłopaków-dac im szansę Odpowiedz Link Zgłoś