Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze...

06.03.09, 19:25
    I nigdzie nie ma. Wszędzie czarne i beżowe, czasem jakiś czewony. A ja chcę
    np. w kolorze fuksji albo innym zywym, intensywnym
    Jedyne co mi wpadło w oko to żólty w Zarze ale z jakiegoś dziwnego materiału...
    Ktos gdzieś widzial takie kolorowe płaszcze?
    Obserwuj wątek
      • pani.marto Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 06.03.09, 20:57
        Widziałam w Vero Modzie, trencz w kolorze intensywnej groszkowej zieleni :)
        • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 06.03.09, 21:58
          ehh do vero mody mam daleko;)
          ale moze kiedyś zajrzę, a tylko zielone byly?
          • maadz Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 06.03.09, 23:29
            w mango są,np.indygo
            • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 10:19
              w mango akurat nie bylam
              dzięki, zajrzę :)
      • hazel_dobkins Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 07:40
        sprawdź może w RI lub benettonie
        • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 10:20
          jeśli RI to river island to nie ma nic
          a benettona nam zamknęli...
          • sankanda Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 12:31
            ojej :(
      • ensoleillement Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 12:45
        mnie się kojarzy simple, chyba kiedyś mieli
        • jagoda_pl Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 15:54
          W Simple widziałam jakieś pastele... Wydaje mi się, że był blady róż.
          • magdalena.ko Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 09.03.09, 23:57
            błękit i róż na pewno widziałam :) zresztą cała kolekcja w simple jest teraz
            obrzydliwie różowa - fuj!
        • kadanka Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 08.03.09, 17:41
          w bershce jest plaszczyk w bardzo ciekawym kolorze, kobaltowo
          fioletowym, intensywny ale nie jaskrawy. naprawde super kolor, warto
          zobaczyc.
          • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 11:45
            ehh bershki jeszcze w poznaniu nie ma;)

znowu byłam wczoraj na zakupach i znowu nic nie kupilam:( no nie ma kolorowych
            plaszczyków :(
            • martadss Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 12:41
              Za dwa tygodnie jest otwarcie Galerii Malta. Będzie i Benetton i Bershka:)
              www.galeriamalta.pl/strefa-marek.html
              • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 13:23
                wiem ale po pierwsze chcę kupic płaszczyk już a po drugie do malty mi zupelnie
                nie po drodze
      • umaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 07.03.09, 20:26
        www.fay.it/web/index.htm#?id=w_highlights&
        • elf1977 Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 08.03.09, 17:28
          W Simple były bladoróżowe, dość ładne, ja kupiłam turkusowy krótki
          bawełniany płaszczyk w M&S:-)
          • nioma Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 11:56
            są żółte i granatowe w C&A
            różowe w Reserved i Modesta
            fioletowe w DanHen
            we wzorki w Tatuum

przegladalam dzisiaj Avanti i sa tam zdjecia roznych.
            przy czym tez z C&A na zdjeciu wygladaja slicznie i sa w cenie 89zł
            • magdalena.ko Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 11:59
              płaszcze z c&a widziałam też w Instyle'u i muszę przyznać, że całkiem fajnie
              wyglądały. mają jednak krótki rękaw - nie wiem, czy to nie będzie przeszkadzać
              autorce wątku ;)
              • nioma Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 12:06
                hm, ale jakby do tego zoltego dodac rekawiczki w zywym kolorze to
                mogloby byc bardzo interesujaco
              • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 13:24
                w akcie desperacji byłam nawet w c&a (generlanie tam nie kupuję) i zadnego
                plaszczyka w zywym kolorze nie widziałam
                z krotkim rekawem jest też w zarze (fajny niebieski) ale krotki rękaw
                zdecydowanie mi nie odpowiada
            • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 13:25
              ja avanti nie kupuje, bo nigdy w sklepach nie ma tego co oni pokazują;/
        • cannella Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 19.03.09, 11:51
          Umaa, fajny ten Fay. Orientujesz się może, jakie to ma ceny?
      • magdalena.ko Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 12:07
        wydaje mi się, że możemy się spodziewać w tym roku wysypu kolorów pastelowych,
        więc może poczekaj jeszcze chwilę, bo kolekcja wiosna/lato jeszcze nie jest do
        końca wyłożona w sklepach.

piękny płaszcz widziałam w Mango, wprost choruję na niego :)
        aka.mangoshop.com/rcs/cat/e1_32.jpg był w takim mniej więcej kolorze
        jak sukienka ze zdjęcia. tylko z tego, co pamietam to bardziej przejściowy
        płaszcz między zimą a ciepłą wiosną.
      • wino_porzeczkowe Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 14:11
        W Jacqueline Riu jest dwurzędowy, intensywny odcień różu, jeśli dobrze pamiętam.
        Albo fiolet, ale daje po oczach ;) Szkoda, że dwurzędowy, bo już bym kupiła.

W Vero Modzie są różne odcienie niebieskiego. Tam chyba sobie coś upoluję.
        • paulinaa Re: szukam płaszcza na wiosnę w żywym kolorze... 10.03.09, 15:14
          wino_porzeczkowe napisała:

> W Jacqueline Riu jest dwurzędowy, intensywny odcień różu, jeśli dobrze pamiętam
          > .
          > Albo fiolet, ale daje po oczach ;) Szkoda, że dwurzędowy, bo już bym kupiła.
          >

o takie coś mi chodzi :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka