hymen 04.11.05, 12:03 Wpisy naruszujące prawo można zgłaszać na abuse i tylko takie można z forum usunąć. Czy Grupa Trzymająca Władzę na portalu ma coś przeciwko temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Aqanet, forum bez koszy i moderacji. 04.11.05, 12:11 hymen napisał: > Wpisy naruszujące prawo można zgłaszać na abuse i tylko takie można z forum > usunąć. Czy Grupa Trzymająca Władzę na portalu ma coś przeciwko temu? Moja poprawka: "Wpisy naruszujące prawo można i należy zgłaszać do prokuratury, bo to ona jest od przestrzegania prawa" Jura Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Aqanet, forum bez koszy i moderacji. 04.11.05, 12:43 Popieram. Razem z ta prokuratorska poprawka;) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 A gdy ktoś na ścianie twojego domu napisze 04.11.05, 18:01 k..., ch... to też wzywasz prokuratora? Chba nie. Najprawdopodobniej kupujesz wiadro farby i zamalowujesz napis. Oczywiście jeśli szkoda ci na farbę i jesteś leniwa to wołasz dzieciaki z sasiedztwa i dajesz im prawo do wydrapania wydrapać napisy. Skutki sa opłakane - takie same jak działania darmowych aesów na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A gdy ktoś na ścianie twojego domu napisze 04.11.05, 19:56 Osobiscie wolalabym zamalowac, bo z prokuratorem to by sie ciagnelo ze 3 lata, a ten napis by wisial. Ale w przypadku forum to jest chytre rozwiazanie, bo propozycja 'idz do prokuratora' w praktyce konczy sie nie pojsciem do prokuratora, gdyz nikomu nie chce sie z armat strzelac do much. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aapsik. Było. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 14:23 I nic z tego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=26252577&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Było. 04.11.05, 14:53 Projekty, ze bedzie na portalu jedno calkiem wolne forum, tez byly. Linkow nie chce mi sie szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Było. 04.11.05, 15:11 Gość portalu: Aapsik. napisał(a): > I nic z tego. Wiem, że było. Aquanet miał też moderatora społecznego, a nawet dwóch. Teraz nie ma żadnego. Mogą zniknąć kosze, może to być też forum niemoderowane. Nie ma racjonalnych przesłanek aby tak nie było. Jest tylko wola. Odpowiedz Link Zgłoś