Dodaj do ulubionych

Za co lubimy Przemyśl?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:53
HEJ! JESTEM Z RZESZOWA, ALE BARDZO LUBIĘ ARCHITEKTURĘ PRZEMYŚLA, A WY? A
LUDZIE MIESZKAJĄCY TAM SĄ CAŁKIEM SYMPATYCZNI I ICH WROGIE NASTAWIENIE DO
RZESZOWIAN JEST MITEM. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:58
      a po co tak krzyczysz malutka ?? czyż nie wiesz że pisanie z wielkich liter na
      forum to wrzask nieopisany ???
      powiem ci szeptem - ja lubie przemyśl-tylko nie wiem czy za to samo co ty ;-)
      • Gość: mirka Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:12
        sorki
        • Gość: Laka Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:05
          Lubie przemyśl za jego architekture i ludzi, gdyby nie nijaki rychu pychu
          nawetbym nie wiedział że w przemyślu nie lubią rzeszowian.
          Podkarpacie Wolne od rychopodobnych.
          • Gość: MariuszP Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.mcon.pl 23.02.05, 19:49
            Jestem przyszywanym rzeszowianinem mieszkającym aktualnie w przemyślu. W pełni
            potwierdzam to co piszesz. Rrychopodobnych jest tu kilku (mozecie sprawdzić na
            forum Przemyśla) - ale zapewniam Was ogromna wiekszość Przemyślan nie akceptuje
            tego co oni wypisują, wrecz się za nich wstydzi...
            Co do samego miasta jest tu calkiem fajnie, jedyny problem to widoczna gołym
            okiem jego powolna agonia...
    • Gość: sss Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:42
      za plazki ziemniaczane z kefirem
      • Gość: aaa Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:59
        Za drożdżówki z kaszą i ziemniakami na Frańciszkańskiej, za gołebie przy
        niezwiadkowej fonatannie i piekny park. I za pewną Olę ktorą... też lubię
        • Gość: peresłapa Re: Za co lubimy Przemyśl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:16
          za granicę z Ukrainą !

KONTRABANDA niech żyjeee !!!
          • steppenwolff Re: Za co lubimy Przemyśl? 23.02.05, 23:36
            za architekturę i fantastyczne położenie? naturalnie! ale jeszcze za lody z
            ulicy Kazimierzowskiej
    • kizdam47 Re: Za co lubimy Przemyśl? 17.03.05, 23:31
      I za Roberta, którego chyba kocham. Nie mieszka tam ale pracuje - wspaniały
      człowiek. Znamy się juz ponad 6 lat. Ale nie jesteśmy razem:)Jeszcze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka