Gość: zarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:42 Fajnie - ceramika ludowa, rekodzielo, antyki - to jest to, co powinno byc na jarmarku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina teraz sa stylizowane chatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:43 Podobaja mi sie te budki, ktore urzad zamowil rok temu. Dawniej kazdy przyjeżdzal z wlasnym namiotem i wygladalo pstrokato - teraz sa stylizowane chatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: teraz sa stylizowane chatki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 07:57 Stylizowane chatki to może są ale asortyment towaru ubożuśny w porównaniu z poprzednimi "starymi, dobrymi" jarmarkami. Nie ma teraz "mydła i powidła" ani staroci - są za to drogie produkty w stylizowanych budkach. Gdzie te taniochy - szło się i kupowało duperelki a teraz byłam na tych nowych jarmarkach i nic nie kupiłam ani zimą (zawsze coś dokupywałam na jarmaku do prezentów gwiazdkowych) ani latem zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: teraz sa stylizowane chatki IP: *.petrus.com.pl 15.06.05, 12:29 Gość portalu: emma napisał(a): Nie ma teraz "mydła i powidła" ani > staroci - są za to drogie produkty w stylizowanych budkach. Byłem dzisiaj.Jest kilka stoisk ze starociami.Są stare monety,banknoty,i inne duperelki. Odpowiedz Link Zgłoś
babbik Taka jest idea jarmarku - rózności. 15.06.05, 08:21 Taka jest idea jarmarku - rózności. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jarmak Katarzyński na Rynku Nowomiejskim 15.06.05, 08:49 Czamu piernik mi sie śnioł? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=25163380&v=2&s=0 Bo łon przeca Kaśki boł! Odpowiedz Link Zgłoś
brathless To jedna z ciekawszych rzeczy, ktora podoba mi sie 15.06.05, 08:58 To jedna z ciekawszych rzeczy, ktora podoba mi sie u was w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jarmak Katarzyński na Rynku Nowomiejskim 15.06.05, 20:11 Toruń se asi Że grodym Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś