Dodaj do ulubionych

Jarmak Katarzyński na Rynku Nowomiejskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:42
Fajnie - ceramika ludowa, rekodzielo, antyki - to jest to, co powinno byc na
jarmarku.
Obserwuj wątek
    • Gość: nina teraz sa stylizowane chatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:43
      Podobaja mi sie te budki, ktore urzad zamowil rok temu. Dawniej kazdy
      przyjeżdzal z wlasnym namiotem i wygladalo pstrokato - teraz sa stylizowane
      chatki
      • Gość: emma Re: teraz sa stylizowane chatki IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 07:57
        Stylizowane chatki to może są ale asortyment towaru ubożuśny w porównaniu z
        poprzednimi "starymi, dobrymi" jarmarkami. Nie ma teraz "mydła i powidła" ani
        staroci - są za to drogie produkty w stylizowanych budkach. Gdzie te taniochy -
        szło się i kupowało duperelki a teraz byłam na tych nowych jarmarkach i nic nie
        kupiłam ani zimą (zawsze coś dokupywałam na jarmaku do prezentów gwiazdkowych)
        ani latem zeszłego roku
        • Gość: l Re: teraz sa stylizowane chatki IP: *.petrus.com.pl 15.06.05, 12:29
          Gość portalu: emma napisał(a):
          Nie ma teraz "mydła i powidła" ani
          > staroci - są za to drogie produkty w stylizowanych budkach.

Byłem dzisiaj.Jest kilka stoisk ze starociami.Są stare monety,banknoty,i inne duperelki.
    • babbik Taka jest idea jarmarku - rózności. 15.06.05, 08:21
      Taka jest idea jarmarku - rózności.
    • broneknotgeld Re: Jarmak Katarzyński na Rynku Nowomiejskim 15.06.05, 08:49
      Czamu piernik mi sie śnioł?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=25163380&v=2&s=0
      Bo łon przeca Kaśki boł!
    • brathless To jedna z ciekawszych rzeczy, ktora podoba mi sie 15.06.05, 08:58
      To jedna z ciekawszych rzeczy, ktora podoba mi sie u was w Toruniu
    • broneknotgeld Re: Jarmak Katarzyński na Rynku Nowomiejskim 15.06.05, 20:11
      Toruń se asi
      Że grodym Kasi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka