Dodaj do ulubionych

Bicie Rekordu Guinessa na wrocławskim rynku!!!

07.02.04, 21:07
Już po raz drugi odbędzie się ponownie koncert 12 najlepszych gitarzystów
Polski w naszym mieście!!! Dokładnie 8 maja, taki jest przypuszczalny
termin. Ostatnio zanotowano 588 gitarzystów , ale sądze że w tym roku wynik
ten będzie o wiele lepszy. I tak może się stać dzięki tobie ,
forumowiczu !!! Ja juz zaczynam trenować, ale nie tylko te 5 akordów , ale
również coś ambitniejszego. Wpisujcie się co myślicie o tej ideii Leszka
Cichońskiego. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej o nim , oficjalna strona:
www.cichonski.art.pl Obecność 8 maja na rynku obowiązkowa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tadek Re: Bicie Rekordu Guinessa na wrocławskim rynku!! IP: 62.87.130.* 08.02.04, 06:19
      W zeszlym roku brałem udział i mam jedyne oryginalne nagranie z samego serca
      tego wydarzenia. Wykonanie utworu trwalo okolo 7 minut (a nie 4 z kawałkiem jak
      wynikałoby z nagrania na stronie Cichońskiego). To niesamowite przeżycie grac a
      takiej orkiestrze i te tłumy za barierką - cos pieknego. W tym roku też przyjdę
      na Rynek z gtarą. Małe sprostowanie. Zapisanych do bicia rekordu było 587
      gitarzystów ( a nie 588) i jedno banjo :) . Prawie setka grała w miejscu dla
      publiczności, ponieważ sie spóźnili a próbe trzeba było rozpocząć. To co?
      Spotykamy sie na wrocławskim rynku!
      • plesiu1 Re: Bicie Rekordu Guinessa na wrocławskim rynku!! 08.02.04, 10:24
        A możesz zapodać link, gdie można zassac tą mp3???
        • Gość: tadek Re: Bicie Rekordu Guinessa na wrocławskim rynku!! IP: 80.51.113.* 08.02.04, 12:21
          Spróbuje. Ale to brzmi jak "rzeź niewiniatek" hi hi bo tak to było w środku
          słychać - jeden tumult. Ale ma swoją wartość przynajmniej dla mnie bo oryginał.
          Jeśli napradę chcesz posłuchać łomotu to cos zorganizuję. Zaraz po koncercie
          zamieściłem zdjecia i mp3 na Republice, ale mi gady zlikwidowali stronę.
          Każdego dnia przez miesiąc trzeba było ustawiać sie w kolejce do sciągnięcia bo
          serwer republiki był darmowy i limitowany, az w końcu mi zlikwidowali. Jeżeli
          się nie spieszysz to ja jestem codziennie na czat-cie radia RAM, najlepiej w
          okolicach 20:00 -21:00. Mozna wejść albo przez www.radioram.com i
          tam "Ramchat" albo ze strony PRW www.prw.pl a tam "czad" i pokój radia RAM
          (ten z prawej). Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka