Dodaj do ulubionych

dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde?

08.02.04, 00:24
nie obraziłabym sie gdyby do tego była jeszcze w miare tania:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lena Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.osiedla.net 08.02.04, 09:36
      polecam salon kosmetyczny Babor przy kazimierza wielkiego-wchodzi sie do bramy
      na przeciwko kfc (przy przejsciu swidnickim)-bardzo mila i fachowa obsluga
      (panie beata i ewa) i co wazne-uzywaja dobrych kosmetykow. nr tel.3438618-
      pozdrawiam:)
    • conti Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? 08.02.04, 19:07
      Gorąco polecam Wyspę Piękna-Gabinet Kosmetyki Francuskiej, al.Armii Krajowej
      10b/3, Centrum AB, tel. 783-30-05. Prowadzi go Pani Jola Krystecka: widać i
      czuć, że kocha to co robi i jest lek. med. Używają tam świetnych kosmetyków:
      Mary Cohr, Payot. Niesamowicie duży wybór zabiegów i naprawdę dobre ceny! To
      mój salon od...ponad 2 lat. Ja uwielbiam zabiegi aromaterapeutyczne, masaże...
      pozdrawiam, conti
      • Gość: Natalia Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.02.04, 19:35

Witam ;))

Weszłam w ten wątek z z zamiarem polecenia właśnie tego gabinetu. :))

Wyspę Piękna prowadzi Jolanta Krystecka, która jest lekarzem dermatologiem.
        Przed zabiegiem robi bardzo dokładną diagnozę skóry, po zabiegu dostaje się
        indywidualny program pielęgnacyjny z zaleceniami, i konkretnymi kosmetykami z
        różnych grup cenowych (nie mówi np. "Proszę kupić sobie krem nawilżający na
        dzien" tylko wypisze konkretne marki i uzasadni dlaczego je poleca.

Do tego zabiegi to po prostu bajka - relaksacyjna muzyka, zapachy, przytłumione
        światło (lampa z lustrem powiększającym - miejscowa) i MASAŻ.

Moja skóra jest bardzo chora (trudny w leczeniu przewlekły trądzik "dorosły") a
        po zabiegu oczyszczania - goi się w przeciągu 2 dni i jest jasna i gładka. Pani
        Jola wyprowadziła mnie w ciągu roku z naprawdę ciężkiego stanu na "ludzi" ;)

Co jeszcze? Sterylna czystość - jak w gabinecie operacyjnym serio. Rękawiczki,
        jednorazowe wszystko co się da, woda do zabiegu - tylko mineralna. Wiem, że to
        brzmi jak reklama, ale słowo daję, polecałam ten agbinet wielu moim znajomym i
        każdy został wiernie po latach szukania i rozczarowań.

W lutym mają urodziny gabinetu więc ceny są o połowę niższe (oczyszczanie 65 zł
        (w osiedlowym brudnawym gabinecie, przy osiedlowym fryzjerze, w piwnicy bloku,
        oczyszczanie u kosmetyczki, ktora nie uzywa nawet rekawiczek i stosuje spirytus
        salicylowy po zabiegu kosztuje to 75 zl).

Uff tyle chwalenia ;)

Idę tam jutro na zabieg dłoni - masaż, parafina, manicure, zabieg leczniczy na
        dłonie odmrożone - 25 zł ;))

Pozdrawiam, Natalia

• Gość: Pm Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 16:32
          Co wy za pierdoły piszecie??
          pani Krystecka jest na Armii Krajowej najwyzej rok wiec jak jedna z was chodzi
          do niej juz od ponad 2 lat??-no chyba ze wczesniej miala inna lokalizacje..

ja bylam w tym salonie 2 razy-za pierwszym razem musialam czekac na miejsce
          ponad tydzien czasu a za drugim-"weszlam z ulic" i zostalam przyjeta, poniewaz
          podobno"akurat jedna z klientek nie przyszla".Dziwne jest to, ze ile razy moje
          znajome wchodza tam "z ulicy" to sa przyjmowane, natomiast gdy chca umowic sie
          telefonicznie to musza czekac ponad tydzien...ten zabieg propagandowy ma chyba
          na celu utwierdzenie nas ,ze jest to super gabinet w ktorym dłuuugo trzeba
          czekac na miejsce.Szkoda tylko ze jego pracownicy nie sa konsekwetni w tym i
          panie bez rezerwacji przyjmuja od razu...

Co do kosmetykow uzywanych w salonie...Jestem fanatyczka Payota i tego uzywam w
          domu...w gabinecie takze zazyczylam sobie zabiegu na tej marce-szkoda tylko ze
          najzwyklejszy tonik czy inne kremiki jakie doskonale znam od wielu lat, maja
          tam zupełnie inny zapach.Mozna to niby tłumaczyc ze uzywaja wiekszych-
          profesjonalnych opakowan i kosmetyki moga roznic sie zapachami i konsystencja -
          ja jednak obstaje przy swoim-W tym salonie w opakowaniach po Payocie serwuje
          sie nam inne specyfiki..

Co do pan tam pracujacych-najmłodsza z nich(przykro mi, nie pamietam jej
          imienia)nie ma pojecia o tym co robi i w trakcie zabiegu mialam ochote
          poinstruowac ja jak ma wygladac czyszczenie-bo albo robila je pierwszy raz albo
          dziewczyna sie zakochala i nie miala głowy do roboty;)

• Gość: MM Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.komputerowe.com 10.02.04, 18:56
      dziewczyny, ja również mam ochotę podzielić się z Wami kilkoma uwagami o
      gabinecie P.Krysteckiej. Trafiłam tam, bo zanęciła mnie informacja,że prowadzi
      go lekarka, więc spodziewałam się,że bedzie profesjonalniej niż u mojej
      dotychczasowej P.Basi. Oczywiście Pani Krysteckiej nie uświadczyłam, za
      to "obrabiać" zaczęła mnie młoda dziewczyna - czarne włosy do podbródka a la
      Uma z Pulp Fiction. Przez prawie 2 godz. zabiegu - oczyszczanie - zadała mi
      jedno pytanie o używane kosmetyki, odpowiedziałam co stosuję i
      usłyszałam "mamy promocję kosmetyków Mary Cohr, będą dobre do Pani cery etc."
      Po zabiegu byłam b.zmasakrowana, prawie tydzień moja skóra dochodziła do
      siebie. Słynna "indywidualna karta pielęgnacyjna pełna porad" wzbudziła we
      mnie salwy śmiechu. Jest to "gotowiec", który dostaje każda klientka. Na kilku
      stronach, chyba czterech formatu zwykłego zeszytu, są opisane rodzaje
      skóry:normalna, sucha itd. i uwagi typu: nie jeść czekolady / c.tłusta /. Dla
      każdej babeczki, która w minimalnym stopniu czytała coś o pielęgnacji swojej
      cery w dowolnej gazecie jest to bezwartościowa "publikacja". Moim zdaniem Pani
      lek.med.mogła włożyć chociaż minimum pracy w owo "dziełko"...Do owej karty na
      zakończenie zabiegu, przy płaceniu Uma dopisała zalecane praeparaty
      pielęgnacyjne, i tak do mojej cery np. seria Mat - b Dermika, I.Eris i ...Mary
      Cohr, przy pożegnaniukolejna informacja o promocji Mary Cohr i to tyle.
      WIELKIE ROZCZAROWANIE! Mrukliwa kosmetyczna, strasznie siłowo i niedelikatnie
      zrobiony zabieg. Aha, nie było to na Armii Krajowej tylko w pierwszej
      lokalizacji - boczna Ślężnej.Z całą pewnością nie będę już klientką Wyspy
      Piękna. Są znacznie lepsze gabinety kosmetyczne, choć wcale nachalnie nie
      reklamują się. Nie wiem, czy dobrze robię, że tak się rozpisałam, ale uważam,
      że jeśli my, klientki, nie będziemy weryfikowały jakości różnych usług, to
      będą różni naciągacze.Usługodawcy! uwierzie mi, że Wasze klientki są coraz
      lepiej wyedukowane i potrafią oddzielić ziarno od plew.
      • Gość: beatka Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.02.04, 00:46
        Chyba nie wiesz co piszesz.Do pani krysteckiej chodzę 3 lata i indywidualna
        karta pielęgnacyjna jest zawsze konkretnie wypisana nie jak gotowiec tylko
        konkretne kosmetyki dla mnie. A ta karta to jedna kartka ( dwie strony )skąd ci
        się wzięły cztery strony? Czy ty tam byłaś czy tylko tak sobie piszesz?Ja
        jestem bardzo zadowolona i cieszę się, że jest tak profesjonalny gabinet we
        Wrocławiu
    • Gość: MM Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.komputerowe.com 20.02.04, 18:19
      Beatko, NIESTETY, to są moje doświadczenia. Ty chyba nie masz porównania z
      innymi gabinetami. "Kartę pielęgnacyjną" zachowałam i mogę ją
      udostępnić.Jeszcze raz ostrzegam przed Panią Krystecką i zaspołem
      • Gość: Miska Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.mm.pl 20.02.04, 20:15
        chodzędo wyspyod grudnia do pani ulibardzo poprawiała mi się cera i jestem
        baaardzo zadowolona.Moja karta pielęgnacyjnajest na bieżąco uzupełniana i
        polecane są mi różne kosmetyki.Idę kupuję i sąnaprawdę dla mnie dobre.polecam
    • Gość: Coralinn Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: 81.210.49.* 24.02.04, 09:20
      Byłam u p. Krysteckiej - cztery dni temu.
      Jestem na prawdę zadowolona - profesjonalna obsługa, miła atmosfera, czysto.
      Skóra goiła mi się tylko dwa dni, właściwie na drugi dzień po oczyszczaniu
      spokojnie mogłam się pokazać na ulicy.
      Polecam wszystkim, na prawdę warto!!
      • Gość: PM Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 12:11
        Skóra goiła Ci sie tylko 2 dni?????
        Dziewczyno!! nie masz pojecia w takim razie jak powinno wygladac oczyszczanie...
        jak mialam 17 lat i chodzilam do gabinetu Jadwiga na Odrzanskiej to tez
        myslałam ze jak mi sie twarz goi przez 2 dni to jest dobrze.....od tego czasu
        minelo ponad 10 lat i przez wiele salonow pieknosci przeszlam( nie tylko w
        Polsce)..dlatego moge stwierdzic ze gabinetowi Krysteckiej jeszcze daleko do
        przyzwoitego poziomu....
        na poczatek proponuje jej zmiane personelu..
        pozdrawiam serdecznie
    • Gość: cccccc Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 10:44
      Proponuję gabinet DR BELTER, na ulicy Drobnera 32 lub 33, koło Telepizzy.
      Super klimat, fachowa obsługa, przystępne ceny i zadowoleni klienci. Gorąco
      polecam!!!
      • Gość: anka Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 19:05
        właśnie, mam okropne problemy z cerą i poszukuję gabinetu kosmetycznego gdzie
        przy okazji uzyskam poradę dermatologiczną. Zostawmy już Wyspę, bo opinie są
        podizelone, może któraś z niezadowolonych klientek poleci "swój" dobry zakład.
    • Gość: Aga Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 23:37
      Witam!
      Czyzby we Wrocławiu był tylko jeden gabinet-Wyspa Piękna? Nie znam, więc
      wypowiadac sie nie będę. Z czystym sumieniem polecić mogę gabinet kosmetyczny w
      Toning Studio przy ul. Norwida 11/1. Toning Studio oferuje gimnastykę
      odchudzającą oraz rehabilitacyjną na stołach izometrycznych-dziewczyny-
      REWELACJA!!! Efekty zaskakujące! Co do gabinetu kosmetycznego-powstał rok temu,
      a pracuje w nim bardzo miła, ładna, zawsze usmiechnieta Monika. Jak można się
      domyslić-dziewczyna wciąż zdobywa klientów (a to nie łatwe w dzisiejszych
      czasach!). A co do jej wiadomości, fachowości -cóż, sprawdźcie same. Monika
      kocha swoją pracę-to widać i czuć! Dodatkowym atutem gabinetu jest Skin Master-
      urządzenie, przy pomocy którego Pani Monika skórę twarzy oczyszcza, nawilża,
      odmładza, usuwa przebarwienia i... po prostu czaruje.Efekty leczenia tradziku-
      zaskakujące! A na koniec zabiegu-SUPER RELAKSUJĄCY MASAŻ TWARZY! I co
      najważniejsze- już godzinę po zabiegu można iść na randkę! Gwarantuję-
      sprawdziłam! Jedyna wada- zabiegi Skin Master nie są najtańsze, ale... warte
      ceny. To technologia XXI wieku. Polecam i życzę powodzenia. (tel. 328 18 23)
      • myday Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? 03.03.04, 19:24
        witam. i ja też chciałam sie podzielić swoją opinią o pani krysteckiej: miałam
        wątpliwą przyjemność spotkac się z p.krystecką w trakcie zabiegu. naprawdę
        średnia przyjemność, zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę walory estetyczne i
        zapachowe - niestety pani krystecka nie pachnie zbyt przyjemnie. nie wiem, jaki
        jest tego powód - byłam 2 razy i za drugim wcale nie było lepiej.nie mówiąc o
        tym, że skóra nie była dobrze oczyszczona. za to zabieg u pani uli i pani asi
        to czysta przyjemność;) bardzo polecam. i naprawdę nie rozumiem uwagi, że
        p.krystecka powinna zmienić obsadę, bo ja z obu dziewczyn jestem naprawdę
        bardzo zadowolona. ps. moja karta piel. to tylko 1 kartka, nie 4 strony!!!
    • Gość: an Re: dobra kosmetyczka-gdzie taką znajde? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 20:16
      Witam, zapraszam multicosmet wrocław, ul.Długosza 4
      pozdrawiam an

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka