pierdutow 02.10.05, 16:33 niestety bardziej rozmowni na forum są ełczanie. Czy nam nie wstyd suwalczanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierdutow Re: do roboty ! 02.10.05, 16:48 apeluję o większą aktywność na forum ! piszcie do wiwatu ! Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: do roboty ! 02.10.05, 17:19 ale ty przeciez jak się zdążyłem zorientować z twoich postów jesteś z białegostoku, a w suwałkach mieszkasz od kilku lat dopiero, to jak to jest z tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: do roboty ! 02.10.05, 18:59 maksiczek napisała: > ale ty przeciez jak się zdążyłem zorientować z twoich postów jesteś z > białegostoku, a w suwałkach mieszkasz od kilku lat dopiero, to jak to jest z to > bą? brawo brawo maksiczek - trop pochodzenie, a potem może jakieś miejsca wysiedlenia dla tych, którzy mają złe - może jakieś baraki z zasiekami.... Puknij się ty w głowę. A swoją drogą ty z ełku podobno pochodzisz - ty "germańska siło" Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: do roboty ! 03.10.05, 20:05 do pierdutow>> nie odpowiedziałeś do psztymucel>> pierdzielisz by pierdzielić... pytałem się pierdutowa o to skąd jest, a nie ciebie mieszkałem w ełku od urodzenia do 3 roku życia, według ciebie pochodzę z ełku? Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: do roboty ! 03.10.05, 20:51 dobrze wiesz o czym piszę i do czego piję. Zresztą pół suwałk na twojej liście sie znalazło. Zawsze szukasz obcych? Odpowiedz Link Zgłoś
aricia2 Re: do roboty ! 04.10.05, 09:59 No ładnie panowie. Zamiast poruszać problemy, i mobilizować władze do pracy :), wy się licytujecie. Ja mieszka w Suwałkach 21 lat i nie czuję się suwalczanką, ale chciałabym żyć tutaj lepiej.To tak w ramach waszej dyskusji :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba368 Re: do roboty ! 04.10.05, 11:52 aricia2 napisała: > No ładnie panowie. Zamiast poruszać problemy, i mobilizować władze do pracy :), > > wy się licytujecie. Ja mieszka w Suwałkach 21 lat i nie czuję się suwalczanką, > ale chciałabym żyć tutaj lepiej.To tak w ramach waszej dyskusji :D. NO TO KIM SIĘ CZUJESZ??????????????????????????????????????????????????? Pozdrawia Cię SUWALCZAK MIESZKAJĄCY W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: do roboty ! 16.10.05, 18:49 jakie wyścigi ? rozumny naród w tych suwaliszkach. wie że milczenie jest złotem. Odpowiedz Link Zgłoś