hansgrubber 25.01.05, 18:10 Ponieważ dowcipy cieszą się popularnością - to osobny post. Stoi dwóch krzyżaków na zgliszczach zamku. Jeden do drugiego wzdychając: - No cóż - to może zapalimy. - Dobrze - po Malborku. Stary ale jary. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Czarny humor 01.02.05, 10:00 - Jak się nazywa kogoś w budynku Sejmu kto jest uczciwy, prawdomówny i inteligentny? - Uczestnik wycieczki szkolnej. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 01.02.05, 10:17 Maz wraca do domu lekko niewyrazny: - Piles? - No cos ty, ani kropelki. - Przeciez widze, ze ledwie stoisz na nogach. Przyznaj sie. Piles? - Nie pilem. - Powiedz Gibraltar. - Pilem. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 13.05.05, 23:06 Przychodzi baba do lekarza - a scislej blondynka do ginekologa. Ma pani grzybice pochwy! Ach te parowki z Constaru! :) Odpowiedz Link
krzysztofsp Re: Czarny humor 13.05.05, 23:45 Mirek, lepiej zadzwoń, wypijemy flaszke i powspominamy!!! republika.pl/bielsk_bugmaj2005/ Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 25.05.05, 22:01 Era, Plus i Idea biją się obecnie o prawa do podpisania kontaktu promocyjnego z Andrzejem Gołotą. Chcą reklamować naliczanie sekundowe. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 27.05.05, 01:41 Niedawno amerykańscy filmowcy dowiedzieli się, że Beethoven komponował muzykę. Co za mądry pies! - zdumieli się amerykańscy filmowcy. Odpowiedz Link
zuzanna6 Re: Czarny humor 16.07.05, 14:27 spotykają sie dwie sasiadki na schodach - ale mam kłopot, moja córka pół roku chodziła z chłopakiem i ją wystrychnął na dudka - phi, a moja chodziła miesiąc i ją wydutkał na strychu Odpowiedz Link
zuzanna6 Re: Czarny humor 18.07.05, 22:40 no gdzie dalsze kawały, co się lenicie? halo, pisac, pisac, Odpowiedz Link
zuzanna6 Re: Czarny humor 18.07.05, 22:42 pierze gaździna w strumyku w pokaźnej spódnicy i bez gaci, zauwazył ją baca i bierze ją od tyłu, a ona sie drze: - gniewom sie, gniewom sie!!!! Na to on: - oj, jak tako obrazilwa to se ide - nie, nie, jo mowie ze wom sie gnie :))) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 20.07.05, 00:08 Historyjka w obrazkach. :) www.obrazki.jeja.pl/1/15.php Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 20.07.05, 00:42 Humor zeszytow - Antygona pochowała brata, splunęła moralnie na króla i powiesiła się. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 20.07.05, 22:54 Podczas kolędy ksiądz wręczył małemu chłopczykowi obrazek z wizerunkiem świętego. Mały obejrzał obrazek i pyta: - Masz więcej? Ksiądz dał mu jeszcze cztery. Mały pooglądał wszystkie i pyta: - A z dinozaurami masz? Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 31.07.05, 15:43 Lekarz wypisujac chorego po operacji udziela mu rad: - Nie palić, nie pić pod żadnym pozorem, co najmniej osiem godzin snu dziennie. - A co z seksem? - Tylko z zona, bo wszelkie podniecenie może Pana zabić... Odpowiedz Link
obserwer11 Re: Czarny humor 25.12.05, 19:18 Do lekarza wchodzi delikatnie człowiek z problemami , mówi Panie Doktorze wszyscy mnie lekceważą ! co mam robić ? lekarz krzyczy : - następny proszę ! Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Czarny humor 13.03.06, 11:11 Przychodzi syn do ojca i oznajmia: tato żenię się. Z kim - pyta zbaranialy ojciec. Z Frankiem z czwartego piętra. Ojciec: jak to przecież to Żyd!!! Odpowiedz Link