1972

(12 wyniki)
  • Dzień dobry, ja też osmielam się zwrócić do Pana z moja prosbą -- czy mogę prosic o interpretację daty mojego urodzenia: 3.02.1972? Pozdrawiam serdecznie, Ewa
  • czy to dobry uklad ?? Pozdrawiam.
  • Witam,Janus50 bardzo proszę o interpretację tej daty urodzenia. Prośbę kieruję w imieniu mojej znajomej. Osoba ta ma spore problemy z ułożeniem sobie życia, może numerologia wskaże jej drogę ? Dziękuję i pozdrawiam
  • myślicie że dwójki mają jakieś znaczenie, aha i urodziłam się o drugiej
  • Witam. Moja data urodzenia to 12.06.1976 a mojego partnera 25.09.1972 .Bardzo proszę o nasze opisy numerologiczne:-) Pozdrawiam Aga.
  • Czy mogłabym prosić o interpretacje mojej daty urodzenia? 30.12.1972 pozdrawiam sredecznie Asiek
  • Bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia: 17.04.1972 Dlaczego od dłuższego czasu nic mi się nie udaje i wciąż nie mogę ruszyć z miejsca. Kiedy to się zmieni? Z góry serdecznie dziękuję. Tomek
  • Moja data urodzenia to 26.11.1972, Bardzo bede wdzieczna za interpretacje :) z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie. Anna
  • Jako 33/6 od dawna interesuje sie ezteryką, najbardziej wykreslaniem kosmogramów. Z numerologia owszem miałam do czynienia na poziomie minimalnym...czyli jak tu czytam zadnym.Trafiłam na to forum dosownie wczoraj 18.02.2009r. Czytam , czytam i bardzo mnie to interesuje tym bardziej, ze własnie musze podjąc zyciowa decyzje o przeprowadzce na drugi "koniec swiata".Potrafie wykreslic szczyty i cykle ale interpretacja to juz gorsza sprawa. Moja data: 28.04.1972 Mojego partnera: 16....
  • czy moglabym poprosic Ciebie janus o interpretacje mojej daty urodzin 10.10.1972 i czy uklad 10.10.1972 i 10.01.1974 jest dobry?bede wdzieczna za odpowiedz,pozdrawiam
  • Bardzo proszę o analizę mojej i mojego męża drogę życia. Ja urodziłam się 21.04.1972 r. a mój mąż 22.02.1975r.Panie Januszu źle między nami się układa.Pozdrawiam.
  • interpretację mojej daty urodzenia.W telewizji itv słyszałam jak mówią o koronie w dacie urodzenia,co to takiego i jaką ja mam liczbę w koronie?Z góry bardzo dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna